Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nightmare #15571 üzenetére
Velem van baj amikor te azért beírsz egy kérdezz-felelek rovatba (ami legyen bármilyen is a szerkesztőjével együtt) hogy direkt provokáld (te magad írtad!) beszólj neki! Nagyfiú vagy tőle? Menő hogy beszóltál? Ha nem, mi értelme volt? Mit akartál ezzel? Mert itt ez kurvára nem menő ám, meg nem is bizonyít senkinek semmit. De igen velem van a probléma, így van
-
penene
őstag
válasz
Nightmare #15571 üzenetére
Ha te nem segítséget kérni mentél, hanem csak kötekedni, akkor végülis sikerült elérned a célod, mert nem csak Bunnyba sikerült belekötnöd, hanem itt is jó pár emberbe.
Hogy mennyire ráértek.. Pár év múlva örülsz majd, ha meg tudod nyitni a fórumot.
(én most szabin vagyok, így van időm írni is) De már csak ma, úgyhogy nem kell izgulnotok.
Egyébként meg: "don't feed the troll"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest