- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
szuszinho #100118 üzenetére
Hát nagy az isten állat kertje az biztos.
Én is kiakadok néha sok hülyén a terembe.
Amikor lejön edzeni rapper sapkába, meg napszemüvegbe az a halálom.Múltkor mikor lent voltam volt egy gyerek egész edzés alatt kapucniba volt, szakad a fejéről a víz, de úgy járkált mint vmi boxoló a köntösbe.
Pólóban szakad rólam a víz, ez meg be volt öltözve.
Megszólal egyik gyereknek pont ott edzettem, Kai green szerzetes életet él meg mindig csuklyába van mint egy szerzetes, és hogy milyen szerény csávó mert vmi műanyag ételhordók visszaviteléből tartja fel magát, meg minden félét összehordott, és hogy ő követi a filozófiáját.azért jár ő is úgy.
Na mondom ez is egy gyö..r
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Vicces videók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged