- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
Úgy tudom nem a te tulajdonodban áll a prohardver lapcsalád.
(#3226) Zomb€€- ,,Valamint a miheztartás végett: [link],, hozzászólásodat nekem céloztad. -
Stirbi
addikt
Én monohidrátot szedtem.
Úgy csináltam hogy 1gram kreatinhoz adtam 5gram glükózát.Csináltam 5 napos feltöltőkúrát, ekkor ittam naponta 4-szer 5gram kreatint+25gram glükózát, kb 4deci vizben oldottam fel.
Ezután pedig naponta 2-szer ittam 5gram kreatint+25gram glükózát. Elsőt reggel, a másodikat délután szoktam inni.(Edzésnapon edzés előtt egy órával).
Dani82-Akinek tejjel jobb az tejjel issza, akinek vízzel az vízzel issza. Ennyire egyszerű.
-
macikos
addikt
G.Ogre: Anno ez úgy kezdődött, hogy sokszor egyedül voltam a teremben, így nem tudtam fekvenyomni, mert rajtam maradt volna, mert mindig bukásig edzek. Aztán megszoktam az egykezes nyomást. A tárogatással együtt nekem bőven elég. Na meg ugye a fekvenyomás általában a súlyhajhászásról szól, annak meg általában az a vége, hogy szar technikával, de minél többet nyomjunk, meg hidaljunk mint a kurvaélet+esetleg a vállunk is fájni fog+a mellizmunk is elszakad... erre nekem nincs szükségem. Ha az amcsi profi testépítőknek annyira bejön az egykezesekkel való nyomás és mint látjuk, működik is, akkor nekem is csak meg fog felelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest