- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
#11527168 #5644 üzenetére
Off.: (Nem teljesen a testépítéshez kapcsolódik.)
Koksz kapcsán nekem legjobban sok álszent f@rok böfögésétől, dobja le agyam az ékszíjat!
Elmúlt héten Armstrong bevallott doppingolásától volt hangos a média és sokan mint a ma született bárányok, rácsodálkoztak a hírre.
pl.: Visszamenőleg elemezném 30 évre az összes mintát, Tour de France résztvevőinél és kb. egy kezemen megtudnám számolni a negatív eredményeket.
-
-
törölt tag
válasz
#11527168 #5392 üzenetére
Érdemes a mágikus szavakra rákeresni, van itt minden.
Ha ő ilyen lett még nekem is lehet esélyem
-
S.J.
tag
válasz
#11527168 #5136 üzenetére
köszi!
egyébként mi a fontossági sorrend a drága cuccoknál, ha az embernek nem futja mindenre?
1. multivitamin, 2. tejsavófehérje edzés után, 3. minél több csirkemell 4. Tömegnövelő szénhidrát por 5. BCAA(?), L-Glutamin(?) kb. jól írom?
rizs, zab, szőlőcukor ilyesmi ugye megvan, mert ezek nem túl drágák...
-
ludsimon
veterán
válasz
#11527168 #5095 üzenetére
81 kg voltam, de sajnos aránytalanul sok jött fel decemberi ünnepek alatt a sok szénhidrát miatt ezért kell eltüntetnem a zsírt.
Egy kerékpárosnak hatalmas étvágya van, akármennyit tud enni amit elé raknak, talán rosszabb ebből a szempontból megállni, mint egy kondisnak.
De 6. napja már sikerült minden ilyen dolgot elutasítani a cél érdekében. -
Yeffy
veterán
válasz
#11527168 #5033 üzenetére
nehéz. kurrrvanehéz... főleg, ahogy mi csináljuk...
lábbal kezdünk, utána van váll.
általában ezek vannak, csak cserélgetjük őket:
láb:
-valami bemelegítés, pl lábfeszítő, v hajlító
-guggolás
-mellről guggolás
-vádli ülő/álló
-kitörés rúddal a nyakban
-kitörés kézisúlyzóvalmajd váll:
-előreemelés
-oldalraemelés
-előreemelés franciarúddal
-nyak előtt nyomás keretben
-valami csigás gyakorlat -
Ijk
nagyúr
válasz
#11527168 #4784 üzenetére
Azért mondjuk eléggé fájdalmas hogy az ízesítetlen lett annyi pár hónap alatt mint az ízesített. Ráadásul idén a csirke ára is jelentősen fel fog menni.
Továbbá múltkor olvastam valami okos cikket, hogy túl nagy az emberiség húsfogyasztása, ezért a jövőben könnyen luxuscikké válhat. -
Yeffy
veterán
válasz
#11527168 #4597 üzenetére
+ a többi faROCK, aki direkt értette félre... :
jajólvan, nem gondoltam volna, h ezt is félremagyarázzátok, v betrollkodtok, bár számíthattam volna rá...
Aydan, jól hiszed, nem változott semmi, csak a hát kinézetre gondoltam, h jöhetne, de mindegy...
dögöljetek meg, kötsögök... .
mindenki magából indul ki...ljk: hát most na... ilyet...
tót/kassa/kokkolínó, v mikor ki vagy
: szerinted engem mennyire érdekel az itteni "reputációm"? nem vagyok topikkompatibilis szinte semmiben, szóval...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#11527168 #4493 üzenetére
c-k?
Január 12-15-ig ingyenes nyílt napok
Nyitvatartás:
H-P: 6:00-23:00
Sz-V: 8:00-22:001 alkalom: 1190 Ft helyett januárban 990 Ft
8 alkalom: 8000 Ft helyett januárban 7000 Ft
12 alkalom: 9000 Ft helyett januárban 8000 Ft
16 alkalom: 10.000 Ft helyett januárban 9000 Ft
Havi bérlet: 12.900 Ft helyett januárban 9.900 Ftvagy ez nem tom mennyire lekrám itt, csak pontosítás a tegnapira, meg a nyitvatartás.
azt lekrámozzák hogy budapesten a legjobban felszerelt terem.
de ezt kétlem mert az csak a buni terem lehet
valszeg így is van mert csak 60as egykezes vany ha jól tudom, az meg már milyen egy fitmesszforma már.. buziknak csinálták?jah ha ma még nem mondtam volna, kötsög buni, hülye szkitek
-
Ijk
nagyúr
válasz
#11527168 #4418 üzenetére
Próbálkozik hátha valahol izmos lesz.
Mondjuk én így biztos nem tudnék edzeni. Megszoktam egy termet, gépeket, szériákat. Tudom mi az amit meg kell csinálni és tudom mikor vagyok képes rátenni egy lapáttal, vagy mikor döglök bele hogy az előző heti nehézséget produkáljam. -
spammer
veterán
válasz
#11527168 #2954 üzenetére
Mindjárt jön Bá és elmondja, hogy a rohadt bunni találta ezt is ki, és hogy tuti lesz a szájteknek is saját bejglije, és különben is rohadjon meg
Én maradok a hagyományosnál, egyszer van karácsony
Holnap szerintem én is nyomok egy laza diszkóizmot
Amúgy te ajándék leszel valakinek, vagy mit keresel a fa alatt?
-
JackFeryll
őstag
válasz
#11527168 #2781 üzenetére
Naná. Lesz olyan nap amikor 8-tól vagy 9 től indulunk rokonlátogatóba, de a terem szerencsére 6-kor nyit
31-én reggel lesz edzés, aztán este lesz egy kis piálás így a szerdai pihenőnap és a kedden lévő hátnap helyet cserél és nem kell semmit kihagynom az ünnepek miatt -
-
válasz
#11527168 #2504 üzenetére
Nightmare:
Képet raknál be? Érdekelne, milyen a 71 kilós formád!
Nekem megy a tömegelés, sajnos kicsivel gyorsabban is, mint szeretném, pedig tegnap chillis kajáktól egész nap wc-re jártam, és megingott a hitem abban, hogy egy emberbe mennyi sz@r férhet maximum.
Ma reggel 73,3 kilón mérlegeltem, cél úgy 76-77, csak éppen március elejére, nem szilveszterre.
Úgy nézem, tömegelésben nem vagyok jó. A diétát tudom tartani, mert el tudom fogadni, hogy most szenvedés van, de azt nehezen lövöm még be, hogy mennyit élvezkedhetek, amíg növelem a súlyom. Úgy néz ki, az működne a legjobban, ha úgy kezelném a helyzetet, hogy diétán vagyok most is, csak eszek még +1 túrórudit, meg iszok még +1 pohár tejet. Hízékonyság nem jó, én is inkább azt szeretném, ha zabálnom kéne egy kis extra tömegért.
ps: arckép megtévesztett.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#11527168 #2371 üzenetére
ott a faxbúk
jelölj be pár ismertebb versenyzőt és akkor nem kell keresgélned a híreket a reklám"sajtóban" (röhejbunioldal pl)akik persze minden nap hírt adnak róla hogy mondjuk branch warren kutyájának szorulása volt, meg Kai Green épp hová húzta fel a zokniját..
a magyar vb címnek meg nincs hírértéke
utálom a scitecet amúgy senki ne vegyen tőlük semmit -
Ijk
nagyúr
válasz
#11527168 #2166 üzenetére
Az a baj hogy 45 kilós egykezessel nagyszerű erőgyakorlatot csinálsz, csak éppen a melled nem fog megfelelő terhelést kapni, mert lecsökken a mozgástartomány. Ha rendesen leengeded, akkor teljesen biztos hogy 45 kilót nem fogsz mellből elindítani. 30 már esélyesebb ha fejlett a mellizmod.
Általában pont lent nem szereti senki megtartani hogy megfeszüljenek a rostok, hanem inkább fenti helyzetben kiakasztják nyújtott karral amikor semmit nem dolgozik a mell.
Illetve alsó pozícióban, mielőtt elindítod a súlyt, érdemes kicsit megbillenteni hogy a belső tárcsák fentebb legyenek, így mégjobban megdolgozza.
Még gyakori hiba, hogy behomorítanak ferde padon. -
spammer
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz
#11527168 #2159 üzenetére
Hát most abba speciel 20-akat húztam bele, de egyébként 8-12 ismétlésekkel dolgozom.
Nekem sokáig tart megtanulni egy gyakorlatot, inkább kis súllyal és magas ismétléssel kezdem. Raktam rá még 15 kilót, de elkezdett bedurranni a bicepszem, már nem tudtam koncentrálni. -
headhunter
addikt
válasz
#11527168 #2069 üzenetére
Aki nem a kockahasával szed fel modellcsajokat...
Linduska az a tipikus "Több f...t fogott, mint ajtó kilincset" kategória.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#11527168 #2102 üzenetére
Hát én sem emlékszem hogy beszólogattak volna amióta feljött némi izom, még viccből sem sokan mernek oltogatni, csak akik már jól ismernek (mert azok tudják milyen báránylelkű vagyok.
). Valahogy nagyobb tiszteletet parancsol egy megtermett külső, jó testtartással.
Meg azért hazudnék ha azt mondanám a kinézet nem számít, bennem is van hiúság. De alapvetően a sport miatt kezdtem el az egészet (úszni jártunk és nyáron bezárt a sportuszoda, akkor vettem meg az első bérletem). Azóta is elsősorban az visz el hogy szétszedjem magam. Próbáltam már párszor szünetet tartani, de egyszerűen nem bírom 3-4 napnál tovább ha nem mozoghatok. Egy-egy szar napom végén is az volt a fénypont hogy elmentem mondjuk lábazni, és minden feszültségtől megszabadultam egy óra alatt. Ezért sem viszek telefont be magammal, nem szeretek dumálni, mert az a heti 3x 1,5 óra csak az edzésről szól. -
deniro2
senior tag
válasz
Ahhoz nem kell izom, hogy felszedd zimánylindát (ahogy a mai blikkes hír is mutatja)
Hát, ha csak az a cél, hogy ott legyen, akkor elég a pénz, viszont, ha szeretnéd, hogy ne befogott orral nyúljon hozzád, vagy ne fusson rókázni az ágyból, akkor nem árt, ha kinéz valahogy az ember...
-
Radnix
senior tag
válasz
Nagyon jól kifejtetted. Ezt akartam valahogy közölni, hogy az élet különböző területein, ahol más emberekkel kapcsolatba kerülsz általában pozitív irányba befolyásolja a dolgokat az izmosság, persze csak ha nem "veri rá" magát az ember.
Illetve qrva nagy igazság, hogy a nőket jobban izgalomba hozza a vastag pénztárca, mint a vastag bicepsz, de a legjobb ha mindkettő megvan, akkor nem érhet meglepetésszerk: am nem hiszem el, hogy tényleg bőrdzsekiben edzett, ez ugye egy költői túlzás?
-
Ijk
nagyúr
válasz
#11527168 #2092 üzenetére
Nekem az nem tetszik hogy ez a bulvármédia így állítja be a testépítést. Bunnynak ebből a szempontból igaza volt, hogy egyre inkább a magamutatásról szól. Nyilván a verseny is magamutatás, de átlag emberek számára elsősorban a testmozgásról, egészségről, kitartásról és másodsorban a kinézetről kellene hogy szóljon. Ezzel szemben az összes ilyen cikk azt közli hogy jól kell kinézned, "gyúrd ki magad".
Ennek az eredménye hogy a teremben egyre kisebb arányban látok sportolókat, és egyre inkább beözönlenek ezek a páva gyerekek az 50 kilójukkal, belőtt frizurával, telefonnal és csinálják a nevetséges "edzéseiket".
-
God Vazzeg
veterán
válasz
#11527168 #2071 üzenetére
Nem hiszem. Én is csak 2 napja tudom, hogy egyáltalán lesz verseny.
Súly és korkategóriákhoz: kell, hogy legyen kor kategória, mert más az izomérettség még, így az erő is. Az öregeknél meg már lefele épül a test, nehéz versenyezni egy 50 évesnek egy 25 éves titánnal.
Súly: ott is kell mindenképp, minél több a kategória, annál több a nyertes, annál több ember jön legközelebb is. Ez már marketing igazából, aki beleszarik, az csinál 2-3 kategóriát, aki odafigyel, és/vagy nagy versenyt rendez, az meg sok kis kategóriát csinál, hogy több legyen a sikerélmény.
-
deniro2
senior tag
válasz
#11527168 #2067 üzenetére
Pillanatnyilag még így sem nézek ki...
Egyébként nem hiszem, hogy ezek az emberek bejelentkeznek a velvethez, hogy gyertek fotózni, mert izmos lettem, hanem az újságírók találják meg őket, ők pedig pontosan tudják, hogy mire kattogtatnak az emberek, lám innen is volt szerintem vagy 15 klikkje ennek a cikknek... -
drogery
tag
válasz
#11527168 #2069 üzenetére
nem félnek, hanem így is van.
nem divat erősnek lenni (lassan izmosnak se). főleg ha korcsoport is van, nem lehet 7,5kg-mos lépésekben megcsinálni a súlycsoportokat, mert mindenki a dobogón végezne. alacsonyabb kategóriában meg induló sincs.
pedig a saját szememmel láttam, h sírva fakadnak mikor 3-nak hívják őket eredményhirdetésen.
3ból....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest