- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
-
Terminator17
senior tag
válasz
Macka #139608 üzenetére
Nem. De én most tömegelnék csak ez sem egyszerű. Igazság szerint kicsit összetettebb az ügyem mint tömegelés mint diéta alatt. A szív nem tuti, ez születési dolog. Ingerület elvezetési zavar. Bal váll izület gyulladt, ez kezelve lett de hamar kitud újjúlni. Mellezés emiatt elég problémás. Erős bokasüllyedés és lúdtalp ami mostanra kezdte kifejteni hatását derék tájékon. A végére pedig egy jó kis magas vernyomás
amit próbálok nem gyógyszeresen kezelni. Tehát ide egy komolyabb tudással rendelkező személy kell akivel tudnék konzultálni a kardiológusommal karöltve persze. Valamennyire ismerem a testem legutóbbi versenyre pl 10 hónap alatt készültem fel ebbe mind diéta mind tömegelés benne van. A szívnek nem is tett jót a 20 kg ingadozás ilyen rövid időn belül és szerintem a tüdőmnek sem. Én szívesen kisérletezgetek de úgy gondolom jobb lenne ha valami szaki mutatná az irányt. Nehéz ügy, próbáltam sportot váltani de semmi nem jött be, maradok ennél és megpróbálok minél több elismert szakemberrel konzultálni. A könnyűbe nincs kihívás nem?
-
Terminator17
senior tag
válasz
Macka #139599 üzenetére
köszönöm, itt minden hidegen volt, durrantás nélkül.
Jó lenne kicsit nagyobbnak lenni, a jelenlegi hasonló jó szimetriával. De naturálba érzem a határ végefele járok. Talán még 15% van bennem, max 20 de az tényleg max.
Ezért kérdeztem a minap hogy ismeri e vki ezt "Pituitary Growth Hormone" hátha dob egy minimális lendületet. -
Angel2014
addikt
válasz
Macka #139507 üzenetére
A kokszot te mondtad korábban ,hogy tolod....
A másik , hogy Összeszarnád magad az én lábedzésemen ezt garantálom...
A 3. meg még 50 évesen is hozok olyan pacekot hanem különbet mint neked van...csakhogy a párod nagy nevetésben törjön ki..
D3W1L3 nem érted ...nem azt mondtam hogy proplémát okozz ...sőt néha orvosi felügyelettel szükség is van rá.. főleg a mi korunkban, mert ugyan olyan felelős mindenért mint a pajzsmirigy ...
Hanem a leállás utáni történések lehetnek kockázatosak...
Pl: Neki állunk zsírt égetni ,és izmot építeni ...jó lesz a forma...de ha leállunk visszakerülhetünk még rosszabb szintre ami volt korábban.
-
Angel2014
addikt
válasz
Macka #139459 üzenetére
Most látom ezt a kimerítő szép hozzászólást....Mi az a bojler?
Miért kéne kussolnom? Főleg te sokkal töketlenebbként néztél ki és te sem egyből úgy kezdted,hogy ki vagy pattintva.
A másik te kokszos vagy aminek meg lesz a rizikó faktora , elsőként az,hogyha abba hagyod a kokszot kövérebb lehetsz mint voltál, a másik leeresztesz majd mit egy lufi...
Na ez az én esetemben soha nem fog létrejönni.
-
válasz
Macka #139436 üzenetére
Én nem kukázni szoktam, hanem csajozni, de legyen, nem akadok fent a részleteken. A tinder gyors, egyszerű és kényelmes és mivel rendelkezek azokkal a dolgokkal, ami a tinderes csajozást sikeressé teheti, így nekem kézenfekvő is.
Egyébként nem csak ott szoktam, de amikor az ember majdnem egész napja elmegy a munka-edzés-főzés háromszögre, akkor azért kevesebb lehetőség adódik face-to-face csajozni. Ezzel sztem nem mondtam semmi újat, nem is értem, miért vetődik ez fel.(#139438) Tamoo
Te mihez szoktál itt egyébként motivációt találni?Na jól van, visszahúzódok egy kicsit, mert úgy látom itt egyeseket frusztrálok az életmódommal és nem akarom, hogy bárkinek és miattam legyenek egészségügyi problémái. Visszaadom a terepet Angel-nek, hogy újra a régi, magas színvonalán tündökölhessen a topik
Majd pofázok megint, ha újra jól nézek ki(#139437) jpeetr
Te amúgy ki a tök vagy?Ezért kár volt kijönni a read only-ból
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Macka #139168 üzenetére
Nem is az akarattal van a baj..nem is az edzèssel..hanem a kajàval..ès a pènzzel..én megeszem a csirkemellet naponta is de ha csalàd elè teszem szó szoros èrtelmèben sìrva fakadnak..nem lehet főzni kèt felè..anyagi most nem engedi.
Làtod Boldi bàttyànk "Dewille" is ennyi idős azt hiszem..vagy mèg idősebb is tàn ès milyen jól tartja magàt.
jááá komoly kèp...
-
marked one94
őstag
válasz
Macka #139124 üzenetére
Én a 3.1est hasznalom. Nagyon jó cipő nekem sokat segített mivel a boka mobilitasom nagyon rossz. Annyi bajom van vele hogy picit kitágult igy a sportszár alá felkell vennem egy vékonyabb zoknit hogy rendesen tarson.
Anyag minősége jó lábfejet jol fogja sarka is elég magas. Én nem bántam meg hogy kiadtam érte ennyit.
-
Angel2014
addikt
válasz
Macka #139043 üzenetére
Lol tápos lettél? Ennyi vitaminnal hogy fordulhat elő?
Egyél tepertőt lila hagymával forró teával...és semmi bajod nem lesz..napközben meg igyál 3x 70 fokos szilva páleszt.
Este meg egy jó párosat egy jó csajjal...vagy ha más a mentalitásod akkor férfival.
aelod : Pedig jobb lenne azzal kezdeni ,mert jobban bemelegedsz tőle, de én azért nem csinálom azzal hanem guggolással kezdek, mert a durrantott izmokat formázom vele.
Ezért nem kezdek pl..koncentrált bicepszel sem mikor karozok. Mikor durrant a bicepsz legutoljára hagyom a koncentráltat.
-
wertigo1984
őstag
-
whitezo88
nagyúr
-
marked one94
őstag
válasz
Macka #138602 üzenetére
Mert szeretek sapkába lenni és kb ennyi. Meg mindig elalszom a hajam
tibcsi0407: Én most vettem jumbo-t mert melóban csak 1x tudok normálisan étkezni így másikat ebből oldom meg így bőven megvan a napi 3500 kalória. Még egy adag zabos fehérjéhez meg nincs kedvem elég az a napi 150-200g
-
aelod
veterán
válasz
Macka #138544 üzenetére
Hát csak egy valakiről tudom biztosra, hogy life time natty. Másról nem jelenteném ezt ki. De jure az de az INBA-nál is vannak okosságok most, hogy informálódok a szövetségről. Habár nem tudom egy poligráfot, hogy lehet megkerülni
Sebestyén Tomi az etalon itthon INBA-ban az ő tesztjei és poligráf vizsgálata is negatív volt. -
válasz
Macka #138430 üzenetére
Én annak idején, mikor nagy fehérje tápanyag táblázat fetisiszta voltam, az elsők között vetettem el a Syntha 6-ot, mert harmada CH, és kevesebb, mint fele fehérje csak. Én úgy voltam vele, hogy ha fehérje kieget veszek, akkor annak közel 80%-a legyen már fehérje és a zsír meg a ch jóval kisebb arányban legyen csak. Az MP combatnak azért sokkal jobb arányai voltak, volt, hogy azt szedtem, volt hogy ON Gold-ot. Nem mintha bármelyiktől bármi különbség lett volna. Sosem volt érzékeny a belem az ilyesmire. Egyedül a scitec-es marhafehérje volt, amitől kicsit diszkomfortom volt. A tejtermékekkel sosem volt bajom.
-
flash-
veterán
válasz
Macka #138434 üzenetére
így igaz..
én mhn fehérjével kezdtem, célnak megfelelt(a ráirtakat ugyanúgy tartalmazza!!), de nem volt túl kellemes a fogyasztása, aztán jött a protein buzz(csak a csoki, a vanilia nem jó!!), azóta is azt használom, jól oldódik, és az íze sem rossz(az új dobozból első két adag fura de utána már más, valaki érti? esetleg a felül lévő por fényt kap? dehát rázódik szállítsnál..aztán az egész dobozt felráztam és úgy már sokkal finomabb volt
)
ezen kívül ittam már scitec whey-t, nagyon kicsi volt a különbség, talán a scitec jobban oldódott,(de ízre nem volt különbség) de a gyengébben oldódo fehérjénél is lehet kicsit ügyeskedni és akkor az is jól oldódik(tovább rázni, kicsit több víz, vagy por rá víz aztán por aztán ráz,stb...)íznél pedig számít milyen vízzel kevered, visegrádi ásványvíz - amit azért iszok mert magas az ásványanyag tartalma de még iható(nem úgy mint a balfi) ha azzal keverem akkor inkább sósabb lesz az íz, csapvizzel olyan száraz..
primavera-val keverem úgy a legfinomabb (valószinű más hasonló ízű ásványvízzel is ua. pl szenkriályi vagy naturaqua, de számomra a primavera a legfinomabb) -
válasz
Macka #138432 üzenetére
Köszi a tapasztalatot, Full Force - Whey Force volt eddig ,ez sajnos megszűnt.
Néztem helyette a Syner-6-ot, most ránéztem a Syntha-6-ra is.
Még a TrueWhey van terítéken , azt hiszem ezekből fogok valamit venni, mert árban közel hasonlóak, az utóbbi olcsóbb 3 ezerrel
Igazából azon variálok, hogy elég-e a sima tejsavó, vagy vegyek kombináltat.
-
Zola007
veterán
válasz
Macka #138228 üzenetére
A chepeli 15000-es számrendszer már a maya kultúra írásaiban is fellelhető. Az "új Pi"-nek is nevezték, mert 15000 osztva 7000-el az éppen 2,14
Ráadásul az egyetlen olyan szám, amiben a tizedesvessző után a tagok 6-osával ismétlődnek a végtelenig.2,1428571428571428571428571428571....
Ebből következik, hogy egy izmot heti
2 alkalommal
14 ismétlésekkel
28 sorozatban
57 másodperc pihenőkkel kell edzeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Óvodások homokozója
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.