-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #120234 üzenetére
hülyén hangzik de kényelmes dolog. Ha hozzászokik az ember akkor faxán érzni magát (mondjuk a reggeli elhagyása nem egy nagy truváj) de az egész napos böjt után én minden xart megettem amit otthon találtam pláne ha nem volt kajám. Szóval nekem ne mondja senki hogy napi 4000 kcal-val szálkás lesz csak mert azt este eszi meg...
Meg amióta a cirkádium ritmusról olvasok egyre többet annál xarabb ötlet a reggeli elhagyása hosszú távú hatások miatt. Aztán ez is lehet qrva nagy kamu
-
kolosanyi
veterán
válasz
aliquis #120180 üzenetére
Kértem egyet kölcsönbe, szóval van. De mindenképp venni fogok egyet, mert hatásosnak bizonyul.
(#120181) Woodslave
Szar a vérnyomásod?(#120182) S e t h
Nem kellett, az volt anyádnál amikor legutóbb átjött hozzám.(#120183) Angel2014
Itthon is van ilyen, csak fel kell íratni és munkaidőben van, 15 alkalmas kezelés, 3 hét. 3 hétre nem fog elengedni a főnököm ilyennel. -
rwin5
őstag
válasz
aliquis #120100 üzenetére
Asszem érettségi után volt, vagy érettségi alatt, hogy ugatott a városban egy gyerek elmentem haverommal a házukhoz becsengettem, autós kamerát átforgattuk az ajtóhoz, kijött a gyerek anyukája, hogy ne háborgassuk Norbikát (srác neve) Relikviaként őrzöm a felvételt, mert annyira vicces-szánalmas, pedig csak kezet akartam vele rázni. Valahogy norbika szokott eszembe jutni a topik feléről, bár lassan más topikokban nagyobb arcokkal szoktam találkozni, ezért is vonulok vissza már csak a nyuggeresebb topikokba. Ha meg megtörténne a nemezis 1 hét múlva kapnád a rendőrségi idézést, bár aki fórumon keresztül fenyeget az biztosan nem fog harapni
-
madle
őstag
válasz
aliquis #119752 üzenetére
Már nem lakik itt, mert börtönben van. Voltunk kint egyszer hajnalban a tanyáján még a cégnél töltött időkben. Éjjellátót vittünk ki és nagy fűben lehetett bejutni, de komolyan beszartunk, mert égett bent valami a házban, pedig már se ablak sem ajtó nem volt akkoriban sem rajta. 2010-ben volt ez. Másnap visszamentünk és érdekes, mert de se villany, se tűzrakás nyomok nem voltak, nem hiszem hogy képzelődtünk mert 3-an voltunk ki, de mindenesetre beszartunk. 3 fegyveres rendőr.
Lehet valami szekta volt kint. -
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #119470 üzenetére
ja csak testépítő szempontból lehetetlen - legalábbis átlag magyar embernek magyar viszonyok stb. között - megfelelő kalóriát biztosítani nagy részük nélkül.
Meg erre jön az egészséges vegánok aki babot esznek rizzsel..
Asszem marad a gyümölcsevés
Viccet némileg félretéve ez alapján azért faxán elbaxuk az egészségünket...
Mondjuk én most tömegelek, szóval kénytelen vagyok zabot, rizst (barna meg fehér) enni. De asszem ez lesz az utolsó próba, diéta után egy mindennapi fenntartható, ch mentes kajálás jön
Vagy csak gyümölcs ezt még nem tudom
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #119421 üzenetére
nem tudom. Elég jó formában van, legalábbis jó képeket csinál kiváncsi vagyok élőben hogy mutat. De akármilyen faxa képtelen lennék csak gyümölcsöt enni
De ha tényleg igaz, akkor nem tudom miafax van. Ezek szerint semmi nem számít, se protein se zsír (legalábbis a gyümölcsben nem sok van)
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #119293 üzenetére
[link] most ez van, erre jön még némi csalás, meg a vacsora ami menzakaja a suliból nem tudom trackelni, ugyan meg van adva egy adagra, de mi nem egy adagot kapunk... Ez 2650 kcal amit nem trackelt 3500 sztem simán megvan amúgy mindennel
Igazából nem kalóriát néztem hanem makrót.. Kezdtem 50 gramm zab, 75 gramm barnarizs meg 75 gramm fehérrizs. Ezt vittem fel aránylag lépésenként eddig.. A fehérje meg zsír nagyjából állandó, annyival nőtt amennyivel a ch forrásokban lévők, meg a fehérjeport is növeltem a leucin miatt
Tudom persze hogy konstans makrókkal lépésenként növelve heti 250 grammot "hízva" kéne csinálni de erre képtelen vagyok. A fő célja a mostani kajának, hogy tudom-e csinálni. Főzés stb. ez úgy tűnik megyeget mert szeptember eleje óta csinálom azért. Illetve amióta most edzek gyakorlatilag 7 éve ilyen hosszan nem tömegeltem aránylag számolva... Majd a diétát próbálom szigorúan venni márciustól.
Amúgy vótam atta deadlift 167,5kg 5x.. bár az utolsó nem volt szép. 155kg 6x 145kg 8x.
-
aelod
veterán
válasz
aliquis #119155 üzenetére
Lefordítom a mester szavait. Gondolom arra célzott, hogy milyen fejlett a szerhasználat kínában mivel a WABBA alig tudja kimutatni, hogy a kínai sportolók mit használnak.
Átutalással vagy kp-val fizetsz a tolmácsolásért?
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #119147 üzenetére
nekem erről mindig az jut eszembe, hogy látható minőségi átalakuláson mennek át a profik amikor elmennek a kuwaiti O2 terembe. Nem hiszem hogy az ott lévő gépek és súlyok tehetnek erről...
Az biztos hogy én hamarabb rendelnék egy indiai gyógyszergyártól...
Mondjuk egy ukrajnai címre. Persze kíváncsi vagyok hogy jutna el
-
rwin5
őstag
válasz
aliquis #119015 üzenetére
igen a kutya a saját szarát is megtudja enni gond nélkül, de az /emberek számára készített ?
/ vitaminoktól valszleg feldobják a pacskert - bár lehet a bcca meg egyéb fölös faxságoktól tényleg az lenne; aminek itt többen kis lámpával biztosított ima szentélyt építettek otthon
Azért örülök, hogy ezt nem a kutyás topikba dobták fel, itt még tűrhető
-
-Ben-
veterán
válasz
aliquis #119012 üzenetére
Inkább olvasd el figyelmesen a hsz -om.
Kérdeztem, nem pedig kijelentettem, hogy mától adok neki és olyat se állítottam, hogy jó neki. Ismétlem: kérdeztem. Azaz szerettem volna megtudni, hogy vannak-e ezzel kapcsolatban tapasztalatok, avagy nem. De szerintem neked szimplán lételemed belekötni a másikba.
-
Angel2014
addikt
válasz
aliquis #118698 üzenetére
Most olvasom inteligens? Szerinted mi a nyavalyán nőtt fel? Elmondom ugyan azon amin mi...mikor már jobban ment neki a szekér akkor nyúlt a komoly növikhez...
Ja és látom jól is ismered ..annyira inteligens és olyan brigádja van láttam én már sírva kijönni embereket a cutlerből nagyképűek lekezelők volt akit csúnyán szétütöttek, valakit elüldöztek , a tesztótól felpezsdülve szétütik a vendég előtt a csempét a fürdőben , a szekrényeket szétverik...stb stb még ha a sajátja is nem így kell viselkedni..Kiss Jenő ezerszer különb...
-
Alpachino
veterán
válasz
aliquis #118556 üzenetére
ja igen ez fel sem tűnt...de tudtam, hogy wood mit is akart mondani évszak nélkül is
kolosanyi : egyébként nem a lábam, ha nem a derekam a korlátozó tényező kissé. 120-as guggolások fölött, már övvel is igen csak megérzem. 8-as ismétlések alatt még életemben nem guggoltam...de még a max-omat sem mértem sohasem
fekve nyomásban már bátrabb vagyok
-
-
aelod
veterán
válasz
aliquis #117653 üzenetére
(#117653) aliquis
Mindenki nehezebb volt nálam legalább 6-8 kilóval. Azért jó lenne tudni, hogy mi alapján pontoztak le. Mik a hibák, hogy tudjak tanulni belőle legközelebb. Bár az első és legnagyobb szerintem, hiába a szárazság ha nincs tömeg sajnos.
(#117654) Woodslave
A szakállas erős volt lábban. Főleg szemből. Oldalsó pózokban vertem, hát pózokban egyértelműen...
Aki meg a harmadik lett azt hagyjuk is. Se forma, se definíció. A szárazságról ne is beszéljünk. Full vizes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest