- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
userxy #106372 üzenetére
Inkább ha már nem tolnak be heti szinten annyi tesztoszteront (vagy hasonló hatású egyéb vegyületet), amennyit a szervezetük magától kb. 100 év alatt tudna naturálban megtermelni, ahogy azelőtt tették amíg versenyeztek, akkor lebontódik az a fránya izom.
Paul Dillett-nek legalább a GH gutt megmaradt a régi szép időkből, nem volt kidobott pénz amit a növire költött. -
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #104770 üzenetére
44-es a vádlim. Evvan, ha valakinek hosszú a lába. Meg igazából nem is érdekel, hogy mekkora a vádlim.
(#104771) Woodslave
Én úgy láttam szemből, tükörből, hogy 170-nél is.Szerk.: És tényleg nincs meg a mélység. Pedig a tükörből úgy tűnt. Mindegy, legalább 180-nál jó volt. Látnád 200-nál milyen mély.
Akkor most jöhetnek a tényleg építő kritikák is.
-
celf
őstag
válasz
userxy #104507 üzenetére
ő, na az van, hogy úgy néz ki, több féleképpen csinálják/tanítják ezt a power cleant. amit te linkeltél, ott dobbantanak. van, ahol dobbantanak és szélesebb terpeszbe is kerül a láb, és van, ahol csak berogyasztanak a lábakkal.
a sima cleannél egyértelműen tanítják a dobbantást, de ott ez talán jobban is érthető.. -
Peti78
őstag
válasz
userxy #104489 üzenetére
Á nem kell, csak a sületlenségeket nem érdemes szajkózni.
Lajkó ez a 30 perc szabály is egy szabály. Ha nem akarod betartani, elmész a csarnokhoz, azt körberohangálhatod ahányszor csak akarod. Fasza futópálya, el lehet lökni a csajokat és ismerkedni velük.
Mondjuk van szabályzat a törülköző használatára, és a cipő hordására is, azokra is szarnak a parasztok, mer némelyik képes mezítláb vagy strandpapucsban edzeni. Ezek engem sokkal joban zavarnak, bár én teszek az aerobra.
Egyébként én eddig három teremben voltam, és mindegyikben kompromisszumot kellett kötni. A Cutlerben még nem jártam, de ott is biztos lenne amit zavarónak találok. Sajnos ez ilyen, ha az embernek nincs otthon teljesen felszerelt edzőterme. -
Woodslave
félisten
válasz
userxy #104358 üzenetére
próbáltam nyomát lelni az ismét elhangzott "túlzásnak" és most ne vegyük guggolás szériának azt esetleg hogy xarrá fáslizva Kathi Béla üvöltéssel a háta mögött belerogyaszt 100kg-ba a smith gépen, mert az annyira van a rendes széria guggoláshoz, mint Laci háta a Lóciéhoz.
Szóval egy facebook poszt alatt kijelentette, hogy nem koxol, mert elég izom van rajta és amúgy se lenne ilyen az arca ha koxolna. De tudjuk Dana Lynn Baley se koxol, mert szeretni a hangját..
-
Angel2014
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #102656 üzenetére
Magyarul a farmer után fordulsz, nem a segg után.
Nekem egy nő alakja csak akkor számít, ha már többnyire meztelen.
Akinek jó segge van, annak mackónadrágban is jó segge van.
Sminkkel, push-up cicipecekkel, buttliftes farmerrel ámítsa azt aki vevő rá. Autót se az alapján veszek, hogy milyen alufelni van alatta.Horváth Charlie: "Az aki szép, az reggel is szép"
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #101499 üzenetére
Ja, aztán lehet vagy 150 kiló, így nem nagy szám. A 70 kilós is felhúz 150-et, az pont ugyanilyen.
(#101502) Zola007
A múltkor azért sikerült.___________________________
Egy másfél napos funkcionális edzésen vagyok túl. Bútorokat, mosógépet, hűtőt, minden vackot le a harmadikról a furgonba, onnan 200 km-t szállítani, majd fel a negyedikre. Eléggé atta, főleg a kb 150 kilós régi stílusú kihúzhatós kanapé.
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #99895 üzenetére
Attól még igaz
De én hallgatok rá:
"Hallgassunk testünk jelzéseire és adjuk meg neki mindazt, amivel hosszútávon egészségesen és elégedetten élhetjük mindennapjainkat."
és pont emiatt nem ettem meg most 30 deka csirkét 4 tojást és 2 doboz kefírt a vacsorához.Csak mindennek a felét
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #99750 üzenetére
Tényleg nem kötekedés, csak olvasgattam haverod lapját és ezen jót derültem:
"Mert ugye aki férfi, az húst eszik és különben is, hús nélkül nincsen "gains".
Akkor kérdem én, mi olyan férfias abban, hogy valaki helyettünk leöl egy nyomorú életet élt állatot, majd annak a vegyszerezett tetemét elfogyasztjuk?
Valamint kíváncsi lennék arra is, hogy az önjelölt "férfias" egyének közül, hányan lennének képesek saját kezükkel véget vetni például egy csirke, marha vagy sertés életének."Városi születésű a srác?
Falusi kölyökben általában ez fel nem merül
Emlékszem olyan 5-6 éves lehettem mikor először megtanított nagymamán arra, hogy lesz vasárnapi ebéd abból amivel még tegnap az udvaron játszottam.(#99757) Iscariah: igen, csak nem lehet kombinálni mint az angol oldalon. Ingyen szállítás, de akkor nem működnek a 25-30%-os kedvezmények
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #99748 üzenetére
Viszont ti pedig azt fogadjátok el, hogy ez nem mindenkinek működik.
Félre ne érts, én nem ellenzem, de haverod is értse meg, hogy nem mindenkinek alkalmas erre a szervezete.
Haverodra mondja a művelt angol, hogy "gifted", azaz jó genetikája van, nem csak az edzéshez, hanem a vegán étrendhez is. -
Zola007
veterán
válasz
userxy #99742 üzenetére
Nyilván ott sem hasznosul minden, de lényegesen jobb a hasznosulási rátája egy tál fasírtnak mint egy tál reszelt sárgarépának.
Zöldségeket pedig nem véletlenül szokták főzni.
Pl. édesburgonya, borsó, tök, sárgarépa nagyjából 3-5x jobban hasznosul párolva mint nyersen.Sárgarépánál maradva a répa sajátos tömör rostszerkezet miatt a béta-karotin biológiai hozzáférhetősége:
nyersen elrágva ~ 3 %
turmixolva 21 %
főzve 27 %
zsiradékkal főzve 39 %(European Journal of Clinical Nutrition (2002) 56, 425–430)
Azért ez nagyságrendi különbség
Csak hogy példát vegyünk haverod nyers zöldségekből való említett vitaminbeviteléreEzért mondtam, hogy ha ugyanazokat amiket most eszik nem nyersen, hanem párolva, főzve enné meg, akkor úgy hízna ettől a mennyiségtől mint a kisangyal.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy elhiszem hogy neki működik, hiszen nincs is benne semmi újdonság, de épp ezért ne legyen már úgy tálalva, mint aki megtalálta a Szent Grált
És abban nagyon igaza volt Woodnak, mikor írta a termodinamikát, ugyanis a fizikát és a biológiát nem lehet megkefélni, max szubjektíven tálalni a dolgokat.
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #99630 üzenetére
Nos én erre azt tudom mondani, hogy nyilvánvalóan én csinálok rosszul valamit, és ők jól. Én egy hete diétázom (csirke, rizs, zőccség, sovány túró, natúr joghurt, zab, fehérje az étrend, nem kajálok félre) és ezalatt annyit értem el, hogy 120-ról felmentem 122-re. Pedig minden nap deficitben voltam és elég sok aerob is volt.
(#99631) madle
Hajrá! -
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #98278 üzenetére
Az a vicc, hogy ha "csirkét zabálok a buszon" stílusban nyomon, akkor se nézek ki szignifikánsan jobban. Ok, így most lehet 18 körül a tzs, normál kajával 15, mindent grammozva meg 13 heti 4 aerobbal. Átlag ember meg se mondja a különbséget, főleg ruhában. És még erősebb is vagyok így, nekem az meg fontosabb.
Egyébként ma reggel még jobban adja a tegnapi edzés, fáj mindenem.
(#98280) Ed3r_X_
Nem teszem.(#98282) NetTom
Még barátnőmnek is bejön a csaj, pedig ez nagy szó. -
Cassidey
senior tag
válasz
userxy #98128 üzenetére
Nem is kell lenézni!
A héten már csináltam rendes snatcht, full beleguggolva ahogy kell, és még 3kg ment a rúdra.
És a másik edző is azt mondta, hogy ez kurvajó volt!
Azt mondják nagyon jól haladok. Megtanultuk az ollózást is, kb., vagy 40 percen át csak ugráltama végén.
Viszont eddig is féltem a nagyobb súlyoktól, és ez most kezd egyre jobban előjönni súlyemelésen is, a fej felé nyomások se kellemesek, de dinamikusan a fejem felé dobni a súlyt valahogy nem érződik logikus ötletnek ha egyben akarom tartani a koponyámat. Azt mondta az edzőm, hogy máris nagyobb súllyal menne a snatch, mert a forma jó, a dinamika jó, de félek és ezért nem.
Remélem túl tudok lépni ezen valahogy.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
userxy #97636 üzenetére
Csúszkálnál vele mi?
(#97637) Zola007
Jól néz ki ez a néni.(#97638) FIREBLADE78
Te is megteheted, hogy kicsit koplalsz, gyúrogatsz és mész pózerkedni a valóságshowkba, úgyis ez kell a népnek, nem az izom.(#97650) Zola007
Mondd inkább ezt: link.A hagyományos edzésformák gyakorlatait az új Sport FLABéLOS a 4-5-szörösére gyorsítja és erősíti fel!
Így az otthoni napi edzés 20-30 percre csökkenthető, hatása viszont a másfél órás edzőtermi edzésekkel vetekszik!
A SPORT FLABéLOS egy trendi, unisex sporteszköz a FLABéLOS-tól megszokott professzionális minőségben, melyet az aktív testmozgás, illetve a sportos életmód kedvelőinek ajánlunk. A Sport FLABéLOS-on végzett gyakorlatok segítségével körülbelül 20-30 perc alatt egy komplett, másfél órás intenzív edzésprogramot végezhetünk el, mert az általunk végzett mozgás összeadódik a készülék generálta izom-összehúzódásokkal, így kb. 4-5-szörösére növeli az izommunka hatékonyságát. Ez a fajta edzés pedig még egy sportos életet élő, jó kondícióban lévő fiatal vagy középkorú számára is kihívást jelent.
-
kk831228
addikt
válasz
userxy #97616 üzenetére
Vegyél egyet megéri , én mindig sajnáltam rá de nem bántam meg ,15000 ft volt de nagyon jó...
Jobban merek benne mindent csinálgatni , már ami megy...
Nekem meg a görkori nem nagyon ment ... Attól jobban félek , jégen elesek semmi nem lesz ,mert be vagyok öltözve , de görkorinál egyből lemegy a bőr...
Na de ne offoljunk ennyit , mert megszónak... Majd veszünk fel vidit valamikor ,és elküldöm ha jól sikerült , meg ha lesz jég egyáltalán tavon...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest