Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Húgom volt vér és vizelet vizsgálaton, ahol a vérképből megállapították, hogy olyan magas a húgysava, mint nagymuternak. Doki helyszínen elkezdte temetni 19 éves húgomat. Amúgy meg azt ajánlotta, hogy kerülje a purin tartalmú ételeket, a húsokat főleg!
Nemsokára beszkennelem az értékelő lapot és betöltöm ide. Tudom, hogy szakemberrel kell megnézetni, fogunk is keresni, csak kíváncsi vagyok hátha itt lát benne valamit illetve Zola véleménye nagyon érdekelne.
Amúgy húgom napi szinten gyalogol, hetente többször fut, TRX és aerobikozik is. Szóval nem az az otthon ülős fajta. Kajára is próbál figyelni.
Fura ez nekem, nem hallottam még ilyenről (este utána nézek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest