- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
mennyire igaza volt aelodnak, ennek az egesz sportnak a kajalas a nehez resze.
elismeresem annak, aki egesz evben tudja tolni ezt a 3-4e+ kcalt, feherje dus kajakkal. brutal ez hogy allandoan tele a gyomrom azt erzem. jumbo is olyan szinten eltelit, hogy utana orakig nem vagyok ehes. mult heten melo miatt 2-3x is koran keltem es 5-6 orat aludtam, hat ilyenkor meg durvabb ha felborul a bioritmus, egyaltalan nem kivanok ennyi kajat. amugy nem voltam kivizsgalason meg, de bizonyos tejtermekektol felpuffadtam, ezert elkezdtem laktozmentes tejet meg tejfolt fogyasztani mar jo ideje, lehet hogy a jumbo tejsavojara is rosszul reagalnek? naon durvan el vagyok telitodve tole...raadasul ugye kreatin miatt erdemes betolni a napi 220grammot/900 kcalt hogy meglegyen a 3.5 g kreatain legalabb...amiota minimalis cukrot eszek azota az edes cuccok se csusznak, ez sem segit a kcal pluszon.nem leszek naon egyutterzo az elhizott emberekkel ezutan, rendesen meg kell dolgozni azert a plusz sulyert. most is itt a hutoben a jo kis gyumolcsleves, zoldsegleves. legszivesebben azt ennek reggelire keves kcal, minimalis feherje tartalommal...de nem lehet
viszont a magvak delutani zabalasa jo otlet volt, azokat tudom enniholnap megjonnek az allithato sulyzoim is
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest