- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #148087 üzenetére
Nem tudom. Azért a 170 már kemény volt de lehet szoknám nem lenne. Srác 3-at guggolt szerinte neki pár hét alatt meglenne a 190.. Mondjuk alapvetően diétázok de tegnap zabáltam egyet este ki kellett használni. Októbertől tömegeles ha ezt az erőszintet nagyjából megtartom az jó alap lesz. Nyilván nem megyek olyan szintre tzsban hogy durva erőesés legyen. Sajnos
Elsőnek egyébként alig bírtam menni és elég bizonytalan is voltam. Ezt is gyakorolni kell
Aztán beszéltem egy ismerősömmel eszembe jutott Zola mit mondott alig bírtam kiszámolni hány kg volt a rúdon és mennyi összesen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged