- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
én is azért írom 2 részletben ezt a hozzászólást, mert YT statisztika szerint ha 20 percnél hosszabb videót töltesz fel, akkor kb. a kutya se fogja megnézni és ha egy fórumon 10 sornál többet írsz, akkor ----nak elolvasni.
Most próbáld meg az emberi ízületeket vagy a több mint 600 részes izomzatot 5 percben elmagyarázni
Emiatt a részletesebb információt igénylőknek továbbra sem onnan érdemes tájékozódni, bár tény, hogy egyre több egyetem tölt fel vagy indít online kurzusközvetítést.
Mekkora királyság már, hogy az MIT vagy a Stanford egyetem előadójától tanulhatok programozást online, én, csóró ungarische Zolika, Debrecenből a székemben ülve, zabpelyhet rágcsálva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest