- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
HussarF #125527 üzenetére
Na hussarf nem értek egyet veled ...ne adj isten valakit autóbaleset ér kómába esik 6 hónapra....legyengülsz ? szerintem igen,,,egészséges vagy attól még?....igen....fogod kapni a robolálót szerintem igen....
Vagy van ez alattomos gullanbaré szindróma nem tudod mitől de nyakig lebénulhatsz egészséges vagy fel is épülsz de az izmok nem lesznek erősek már mint voltak ...fogod kapni a robolálót szerintem igen....
Vagy vastagél vagy állkapocs műtétje volt nem ehetett és legyengült az is kapja a robolálót.
És számtalan ilyen esetet tudnék mondani ....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest