- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #18677 üzenetére
de attack az no fokozó és kreatint is tartalmaz
én kreatintól csak azt érzem, hogy erősebb vagyok és jobban bírom az edzést, mást nem igazán, látható hatása se nagyon vanvalaki azt mondja cukorral kell, mert úgy jobban hasznosul, mindenképp érdemesebb valami olyannal ami inzulinreakciót vált ki, de én a fehérjébe beleteszem a kreatint utána eszek, külön csak ezért nem akarok cukrozni...
nem tudom hányszor eszel egy nap, de 4-5x egy teáskanálnyi biztos elég neked is a betöltéshez, ha mindenképpen ezt a módszert választod
vagy folymatosan eszed 1-2 kanállal amíg van -
Tomics
addikt
válasz
macikos #18675 üzenetére
Eléred a 150 kg-os álomhatárt és megnyomod életed csúcsát
Vagy csak fosol tőle mint én és kondiba büdös leszel
szerintem úgy lehet elbaszni egy kreatinkúrát hogy pölö reggel nem éhgyomorra hanem kiadós kaja után szedi be az ember, vagy ch-t nem eszik utána
de a melléöntős módszer se lehet rossz
oldódásra se árt figyelni...
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #18657 üzenetére
ha gyorsan be akarsz töltődni, akkor minden kaja előtt toljál be egy 5g-ot, 30g-ig felmehetsz, 1-2 hétig ez, aztán utána elég ha mondjuk edzés utáni turmixba, emg mondjuk flekelés után közvetlen 1-1 teáskanállal, ami olyan 5g, esetleg még 1x a nap folyamán, bár az már nem hinném, hogy kellene
amúgy én sosem csináltam feltöltést, mint ahogy most sem, edzés utáni turmixba bele egy teáskanálnyi és az szerintem teljesen jó, ha meg nincs edzés, akkor vagy reggel egyből, vagy nem is eszek
Frequence
rohadtul mindegy mikor eszed meg a tribulust, az az a cucc ami szimplán placebónak jó (ha egyáltalán jó annak), az ég világon semmilyen hatását nem fogod érezni, ha meg mégis, akkor a nagyon ritka kivételek egyike vagy, de a bekezdés első része továbbra is igaz, teljesen mindegy mikor és hogyan eszedAtomgeszi
egy kreatinkúrát, hogy lehet elrontani?
véletlenül a szád mellé töltöd be, vagy hogy? -
harry
veterán
válasz
macikos #18657 üzenetére
Nem azt írta, hogy a mázsádhoz kb 30-35-tel tölthetsz, egyszerre kisebb adagokban (mondjuk 5-8g egyszerre), majd pár nap töltés után szintentartás ~15gmmal? Az kb. stimmel, nem?
Ja látom, itt két részben van a töltés, és kevesebbet ír szintentartáshoz. Hát, talán, végül is a sok lehet, hogy fölös. Azért nem mondanám, hogy 'egésznek más', olyan hatalmas különbségek nincsenek azért. -
Markgx10
őstag
válasz
macikos #18585 üzenetére
Egy ilyen srác hozzánk is lejött edzésre, mármint nem a konditerembe, ő 185 körül van min. 95kg, de úgy néz ki, hogy azt hittem sírva hazamegyek, mondjuk ő közel sem natural, de én akármit szednék be, sosem lennék ilyen. Majad 100 kilósan eres, 38 kockás
has, kibaszott nagy mellizom, szén szálka, óriási vállak úgy nézett ki mint egy terminátor
Szerencsére verekedni azt csak átlagosan tudott, ha még abban is olyan lett volna, mint ahogy kinéz, akkor mindenféle edzést abbahagytam volna azon nyomban
Idegesítő dolog ez, akárhonnan nézem
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos #18588 üzenetére
Kurva életbe már.
Jó lehet ufónak lenni, csak edzel, aztán szarsz bele...én is így csinálom, sőt, rászoktam fejelni még ilyen fél éves kihagyásokkal is, had pihenjen az izomzat, oszt semmi.Na most már jöhet akár Janesz is újabb képsorozattal (vele mi lehet, iwiwről is eltűnt
), nekem is tök mindegy, innen már csak felfelé van.
-
Snoop-y
veterán
válasz
macikos #18527 üzenetére
Egyébként ha pár napig koplalsz mondjuk 1 hétig utána normálisan eszel aztán megint koplalsz 1 hétig és utána elkezdesz zabálni akkor nem kicsit meg fogsz nőni. A szervezeted azt fogja hinni, hogy azért kajálsz annyit mert nem lesz tápanyag egy ideig. ( a medvék is így csinálják
)
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #18489 üzenetére
ezért nem értem, hogy mit vársz, van egy határ amikor a szervezeted úgy gondolja, hogy ennyi tápanyagbeviteltől már nem tud tovább fejlődni, tehát többet kellene enni, ami eredménye a még jobbani bezsírosodás, vagy tényleg megfontolni a diétásabb kaját...
más
ma végre megvolt az első sétálós edzésem
közel egy órát sétáltam futógépen (3% emelkedőn 6kmph sebességgel), nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet "szédülni" miután leszálltam a gépről, és nem mozgott alattam a szőnyeg, a másik pedig, hogy elkezdett hátul teljes szélességben fájni a derekam, remélem csak az miatt, hogy először próbáltam ezt a mozgásformát, mert amikor csak sima szabadtéri séta/futás volt, akkor nem volt ilyen gondom -
LOTR
addikt
válasz
macikos #18466 üzenetére
nem tudom honnan indult a beszélgetés, csak az utolsó oldalt olvastam vissza
fejlődni és hízni (zsírban) szerintem nem ugyan azt jelenti és te még bőven tudsz fejlődni
az más kérdés, hogy te akkor számolod fejlődésnek, amikor a súlyod nő, és közben zsírosodsz rendesen, a klasszikus értelemben vett testépítés pedig szerintem nem erről szól
van egy határ amit meg kellene húzni, majd onnan visszadiétázni, aztán mindent elölről
az edzést is átvariálod amikor a szervezeted már hozzászokott ahhoz a "mozgásformához", a táplálkozást is meg lehet oldani hasonlóképpen -
-
kovsol
titán
válasz
macikos #18341 üzenetére
guggolás 4x12 200 még odébb van
én úgy csináltam legutóbb(vízszintig szoktam guggolni alá max csak minimálisan megyek) 15x60kg 12x80kg 10x100 8x115 12x80 kb ennyire futja nálam most, lábam igen összecsoffadt így a hurka 66os combjaimmal többet nem is várhatok szerintem, de ezután még szoktam lábtolózni is ott 200ról indulok 300ig megyek fel ott se vagyok a toppon már magamhoz képest most hogy leírtam ezeket a megalázó adatokat azért remélem nem röhög ki mindenki -
kovsol
titán
válasz
macikos #18216 üzenetére
nem kell nagy tudás hozzá
megpirítod némi olajon, aztán felöntöd dupla annyi vízzel mint amennyi rizst használsz (szóval 3dl rízshez 6dl víz) fűszerezed kedved szerint aztán én addig főzöm amíg annyira elmegy róla a víz, hogy kezd kilátszani, elzárom rárakom a tetőt és hagyom állni és felszívja a maradékot és nem lesz így se olyan, hogy megfulladni tőle, se gánciás -
Criton
veterán
válasz
macikos #18042 üzenetére
Hát a többsége eddig meg azt mondta, hogy konditerem se személyi edző nem kell.
A legtöbb hely amit találtam 5alkalom edzővel egy jó 20.000forint -30.000 min...Egyébként egy ideje arról van szó, hogy mennyit kell enni, megfelelő mozgás mellett.Konditerem meg edző nélkül. A futás tetszik. Minden nap kell, vagy legyen egy pihenő nap is?
Most nem a koplalást értem, hanem a megfelelő diéta és mozgást beszéltük. -
niti
aktív tag
válasz
macikos #17918 üzenetére
Nem járnál te jól azzal, ha én a combjaimat fotózgatnám, meg linkelgetném
De köszönöm a tippeket, az ajánlott linkeket át fogom nézni.
Még kb 13 kg felesleg van rajtam, de az egészséges BMI-től is elválaszt még 4. Ennek ellenére próbálkoztam futással, de valahogy nem nagyon akarja a szívem megszokni. Pulzus mindig ilyen 150 körül, 8 km/ órás sebességnél. Biztos gyaloglással kombinálva megedződne hozzá a szívem, de amíg ennyi feleslegem van, addig nem próbálkozom inkább.
A vádlim az brutálisArra még izmot építeni, háát, nem tudom. Inkább majd ha lefogyott... Igazából az nem szokott fájni, csak a combom, úgyhogy arra koncentrálnék
Mégegyszer köszi mindenkinek, és további jó gyúrást!
Ja, most jutott eszembe a kitörésről meg a guggolásról: ilyen Rubint Réka videók is segítenének akkor, nem?
Ilyenek, mint pl. ez: [link] És nyilván nem az 5 perces verzió. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #17915 üzenetére
szakmai:
ma visszavettem 140 gr-ra a Ch-t és tovább erősödtem
jóvót
a hétvégi súlygyarapodásom le is ugrott. ugye 127 kilósan kezdtem a diétát 5 hete
4 7 alatt lement 122,5 körülire, a múlt heti szopatás, sérülések miatt 7végére felmentem 128rama délutánra 123
reggeli kula után jó lenne 122
ill hogy bírjam szerdáig, utánna jön a diprophos vagy hogy a tökömbe írják és csak segít megint
legalábbis kurvára remélem, mert már egy marék gyógyszert beszedtem a térdemre de még elég lájtos a hatásuk
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #17819 üzenetére
"De hogy a f*szomba húzol le 130kilóval? Akasztasz rá súlyt? Nálunk ilyet nem lehet
"40 kilós egykezesekkel"
Az fasza! Írjál még ilyeneket, így biztos nem fogok diétázni"
látszik hogy visszafelé szoktam olvasni a topicot mi?
szal simán húzom 130al, homorítás, légzés lehúzáskor be, visszaengedéskor ki, mert ugye így kő.. nem fordítva mint sokan akik puposkodnak.. és szertintem 150 kilóig simán fel tudok menni, és ja akasztok rá plusz súlyokat, elég jó gépek vannak a powerhouse-ben, még nem szóltak rámjah és hogy örüljél elárulom hogy diétázok, szal mindez 150-200 g ch mellett
továbbá minden nap kicsinálnak kiképzésen a 4 km futásokkal stb.
de az is igaz hogy bevetettem egy kis gumibogyószörpöt
most meg megyek és megnézem milyen 45 kilós egykezesekkel bicepszezni -
LOTR
addikt
válasz
macikos #17825 üzenetére
nemrég értem fel naffaluba, majd visszaolvasok kicsit, de tuti tele van offal, így csak ezt az oldalt, Kidusnak meg írok valami szépet amitől lehetőleg tuti elmegy a kedve az egésztől
elöjáróban annyit, hogy:Kidus
sajnos helyi zsírégetés nincs, ahogy te is írtad és tapasztaltad az van... ahonnan a legjobban szeretnéd, onnan megy le a legutoljára a felesleg, és ugyan segíthet az edzés, de én nem fűznék jozzá sok reményt, hogy diéta nélkül lemegy az oda nem kívánt felesleg - bár ha a valószínűleg szükséges diéta nem veszi el a kedved, akkor nincs gondui
be akartam jelenteni, hogy hétfő reggeltől diéta és időben kelek egy kis reggeli aerobra, de elmarad, mert tegnap 4 órát aludtam, aztán reggeltől f1-ig melózgattunk, aztán persze csak a meccsek után lehetett elindulni, nehogy bármiről is lemaradjak
de a repedéseim megnőttek és osztódnak is, már kezdik bevenni a bicepszet is, így számomra több okból sem tűr halasztást a diéta... -
Kidus
őstag
válasz
macikos #17825 üzenetére
53-54 korul kezdtem, most vagyok 52 kornyeke.
A normalis 50 lenne, bar az a 2 kilo is ha jol oszlik el, nem szamit, nem a suly a lenyeg.Megvarom meg akkor mit mondanak a tobbiek a kajara, edzest meg csinalom ahogy eddig, meg kicsit tobbet "ugralok" melle majd.
Jah meg napi 3-4 RedBull azert lecsuszik, elegge tele van cukorral, veszek inkabb dajetet -
Kidus
őstag
válasz
macikos #17823 üzenetére
Azert igyekszem odafigyelni, mit tomok magamba
Csirke, hal, sali, turo, gyumi ( rizsre nem birtam magam ravenni )..
Kenyeret szinte alig, zsiros rantott szarokat alig, sult krumpli es hasonlokat kerulom ( jo amerikaban minden tocsog, ugyhogy ezek alapjaraton kiesnek, meg sajnos sok minden mas is, ami otthon beleferne )...
Bar sok fogalmam nincs rola, mit is kene ennem celzottan. -
Kidus
őstag
válasz
macikos #17821 üzenetére
Kardio nem az erossegem sajnos, fel oranal meg szoktam allni.
Futni utalok, bicot most keszulok venni mert az legalabb lekot, kosarra szoktam dobalozni neha egy fel orat - orat mondjuk, az megfuttat kicsit, ezt altalaban 1- masfel ora edzes utan.
Gyanitom en is, hogy ez a gond, hogy keves, csak arra gondoltam, hogy a kaja is gond.
De nem tehetek rola, ki kell pakolni a hutot edzes utan, mert megdoglok, ha nem....Kepet meg majd lovok, ne rohogj elore, raersz majd akkor
-
Quan-Chi
őstag
válasz
macikos #17780 üzenetére
most ne az a 90kilós hátgépes tricepsz legyen a legnagyobb bajod ... nálunk is van a terembe egy erőemelő forma aki ilyesmiket csinál, de hát rossz nézni olyan szabálytalan
csak szétbassza a hátgépet , legszívesebben agyonütném egy 1 kilós súlyzóval ! ha igazán koncentrálva csinálja az ember akkor felezős csigán is elég a legnagyobb vadállatnak is 80-100kiló
pl a személyi edző a terembe egy 120kilós színizom forma persze rommá doppingolva 160-180kilóba szokott fekve nyomni 8-10et és akkor még hisztizik hogy nem megy neki jól ... de csigán tricepszezni beéri a 100-al és szép lassan szabályosan nyomatja
-
kovsol
titán
válasz
macikos #17780 üzenetére
nem tudom én diéta alatt mikor ettem 100g CH -t egy nap akkor is erősebb voltam mint az átlagos terembe járó így soha nem volt gondom ezzel
meg azért ha azt nézem haverjaim most már három is elkezdett edzeni és én melegítésre kb 2-3x akkora súlyt használok mint ők 6-8 ismétlésre akkor azért úgy ad egy kis löketet az agybannéha jó ha vannak hurka ismerősök
-
Tomics
addikt
válasz
macikos #17749 üzenetére
miért nem próbálsz meg egy qrva diétát? vagy 6 éve edzel és úgy tudom nem erőemelés a célod hanem a testépítés. képet se mersz magadról feldobni, ami azért van mert te magad sem vagy megelégedve a formával és önbizalmad sincs emiatt.
Próbáld meg ledobni a zsírt, legalább 100 kilóig, mindjárt más lesz az összkép. ha meg izomvesztéstől félsz te magad mondtad hogy ott az izommemória, ha meg nem sikerül akkor kox
-
$R64
tag
válasz
macikos #17765 üzenetére
de ezen te komolyan csodálkozol? ez minden teremben előfordul, sőt, szokványos, és elfogadott dolog, ez van. ő dolga hogy cuccol vagy sem, te is tudsz mérlegelni, és eldönteni hogy neked mi a jó.
ui.: ezt lehet csak neked kellene, de meg ne sértődj ,de régebben linkeltél képeket, és írtad is hogy vékonyka voltál, aztán ezzel persze mindenki így van, de sokunknak van egy hatér amin már nem tud "túl hízni". és érdekes hogy te 130 kg-ig felmentél... én amúgy kokszi makszinak sortoltalak be, sőt meg lehet mosolyogni, de dana-napo vonalon tudtalak elképzelni így látatlanba, azaz képeid alapján. írtad hogy naturálban kened, nyilván így van, ha nem ahhoz sincs semmi közöm és a te dolgod. csak mondom én képek alapján kokszernak kategorizáltalak - tipikus b.boy alkatod van
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest