- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
macikos #32777 üzenetére
Tömegelni szerintem
Elfáradok, nem azt mondom hogy nem, de következő nap nem vagyok halálomon, max kis izomláz és annyi.
Emelett egész nap eszem így össze vissza ami van, próbálok minél több húsfélét meg zöldséget.Nincsen bajom az ilyen turmix izékkel, bár nem tudom honnan jött a fúvatópor elnevezés
Hol érdemes ilyesmit venni, meg beosztani?
-
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos #32708 üzenetére
Aranyos kis maci yep... Félve kattintottam a linkedre, de mindenkit megnyugtatok, senkinek se okoz maradandó károsodást, ha megnyitja....
Edzés után túró megteszi mint fehérje forrás gondolom, mivel azt olvastam hogy "lassabban" szívódik fel belőle a fehérje mint más forrásokból.Jól tudom?
-
dnelb
veterán
válasz
macikos #32636 üzenetére
A yutub commentek a legjobbak
Whoaaa there , you're being lazy , obviously you can curl 300 easy.
Really great range of motion, man.
LMAO.must have been a ventilator or somthing on in the room, it looks like the wind keeps moving his arms back and forth a bit
Thats the reason he has 10 inches arms.
Végem van
-
Babetta-X
senior tag
válasz
macikos #32596 üzenetére
Jajj-jajj félre értettetek!
Eszem ágában sincs feladni! Sőt!
Azt hiszem félre értettétek a mondanivalómat, inkább tripla
-el kellett volna feltennem. Én csak kíváncsi voltam, hogy itt mindenki szed-e valamit, és, hogy én vagyok csak egyedül-e aki nem, mivel jópár oldalba beleolvasgattam és nagyjarészt mindig valami táplálék kiegészítőkről ment az írogatás.
Nem mondom, hogy én nem hiszek benne, de az eddig megszokott napi multivitaminomon kívül semmit nem szedek, egyedül arra figyelek, hogy szendvicsek helyett próbálok tojásban meg húsban gazdag kajákat vinni magammal, és kicsit többet enni mint szoktam, ezen kívül más semmit nem szedek.
Persze a későbbiekben lehet nem zárkózom el ezektől, de egy fél évig egy évig biztos nem szeretnék ilyesmit szedni. Amúgy a fiatal vagy elég relatív, most leszek lassan 21 nem tudom, ez mennyire számít fiatalnak, mindenesetre növekedés szempontjából szerintem már pont nem annyira
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #32542 üzenetére
Szilveszter
Benga kopasz háttérben.. mielőtt még megkérdezné valaki -
Yeffy
veterán
válasz
macikos #32406 üzenetére
Ge*i, ez mekkora! Ezen fetrengek már vagy 10 perce!!
Na, megvolt az ezévi első edzés. Nem volt rossz, de nem is volt a legütősebb.
Remélem, megmarad a lendület még sokáig!Mit gondoltok erről a 4 napos tervről? Gondoltam kipróbálom ,milyen:
bic-tric
mell-váll
láb
hát-csuklya.A bic-tric volt ma, adta!
Ja, ha valaki egri vagy közeli, és szeretne valamit Myproteinről, szóljon, elvileg a héten rendelünk!
-
Yeffy
veterán
válasz
macikos #32334 üzenetére
Ilyenkor is tanulsz? hűha, nagyon HC vagy!
Amúgy egyetértek, én sem vagyok a nagy alkoholizálás híve...
Most nővéremékkel töltöm at estét, úgy néz ki, holnap kora du. meg Miskolcon mozizunk. Sokkal értelmesebbnek látom ezt, mint az idétlen bebaszást.
Mondjuk mára terveztem, hogy megyek valamerre, de sajnos egyedül nincs nagy kedve az embernek.Mindenestre nektek jó szórakozást kívánok!
Sikeres, boldog, erőben gazdag 2011-et kívánok.
Fogadom, hogy megpróbálok még többet edzeni, remélem, meglesz az eredménye... -
Boxer001
veterán
válasz
macikos #32271 üzenetére
Jah mindörökké...ez szerintem 100-ból ha 5 embernek sikerül, akkor gratulálok nekik...de kívánom, hogy benne legyél.
Sajnos volt időm megismerni magam és a fantasztikus adottságaimat...nekem ahhoz rohadt sokat kell ennem, hogy elkezdjek fejlődni, és az is lófax...úgy se nézek ki emberként, meg így se, hogy már nem edzem, meg enni is úgy eszem vagy 3 hónapja, mint egy kisiskolás.
Edzeni azért szeretnék majd járni, úgy egy hangyányit jobban érzem magam a bőrömben, de csodát már nem várok régen. Meg kell próbálnom magam így elfogadni, igaz eddig még nem sikerült, lehet már nem is fog, de azért még próbálkozom.Könnyebb lenne elfelejteni ezt, ha mondjuk milliomos lennék, de nem vagyok az se, hogy baxxa meg.
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos #32268 üzenetére
Talán jövőre valamikor újra elkezdem, aztán lejárogatok, a lényeg, hogy folyamatosan...
Vagy egyáltalán nem kezdem el, minek...izmos úgy se leszek.Meg aztán ilyen fosch genetikával motiváció se nagyon van, mert ki a faxom tud 6x annyit enni, hogy mozduljon valamerre...más meg a felét se eszi, aztán izmos...ez van.
Nálam kb. az utolsó helyen van jelenleg ez a téma, lehet lesz olyan, hogy nálad is, vagy akármelyik itteni "HC" életében is utolsó helyre kerül, aztán rájöttök, hogy nem dőlt össze a világ...durva mi? -
P00By
nagyúr
válasz
macikos #32061 üzenetére
Mostanában semmi kiemelkedő csak eléggé szopóag van
Meg icike-picike a családom és még így sem vagyunk jóban. Szóval ez az ünnep nem megfelelő számunkra
MOD: Ráadásul még sosem rúgtam be és tegnapelőtt haverok próbálkoztak, de nem sikerült
Még white angelbe(utálom ezeket a helyeket) is elvittek, de ott csak a hányinger kerülgetett(nem a piától...). De legalább vicces volt!
-
annulus
aktív tag
válasz
macikos #31890 üzenetére
miért? van ezer meg egy féle étel, ill. egyéb allergia is.
semmivel sem különb szerintem egy különböző összetevőkből álló fehérje, mint mondjuk egy müzli, ebből a szempontból. és ha gabonaallergiád van, azzal is pórul járhatsz.habosnak valóban habos volt, de azért egy telítettség érzést még sose kevertem össze azzal, hogy 40C°-nak érzem a fejem, összeszűkül(tnek érzem) a torkom, a tüdőm térfogata pedig csökken, nyomást érzek rajta..
voltam én már trófeában, ettem többet a kelleténél, de ez eléggé elhatárolható attól, amit most \is\ tapasztaltam.
nem rögtön jelentkezett egyik esetben sem, a korábbinál is eltelt legalább fél-hn óra, és akkor lettem rosszul, és most is 1 óra után.
tehát az emésztés mint olyan valahol csak képbe jön. mert ha nem jönne, akkor hamarabb kéne, hogy szarul legyek, nem?!szóval lehet, hogy furcsán hangzik amit leírtam, de ha orvos kérdezné, akkor is csak ezeket tudnám leírni..és hangsúlyozom: soha semmilyen ételtől, italtól nem voltam rosszul.
mindenesetre bízom benne, hogy nem kell újra vergődnöm ezzel.azért köszi a fáradtságot. de szerintem ez marad az x akták kategória..
-
annulus
aktív tag
válasz
macikos #31883 üzenetére
Persze, hallottam már, de mi köze ehhez?
Az a placebo, hogy már kétszer fordul elő a rosszullét - időben, térben, gyártóban különbözően - (tehát bebeszéltem magamnak, hogy ezt jól megiszom, és rosszul leszek tőle)
Vagy az, hogy fel annyit ittam, és hiába az ezt megelőző reakció(k), agyilag ráhangolódtam, hogy nem lesz baj, és nem is lett?! -
annulus
aktív tag
válasz
macikos #31858 üzenetére
jó ötlet volt, köszi!
1ó45p telt el mióta megittam a fél adagot (30g), és (kopkopkop..) nincs a tegnapihoz hasonló tünet. tegnap valahogy 1ó15p környékén tetőzött, így remélem ma már nem is lesz.
+
kipróbáltam amit írtál, nem vörösödött be.
=
fogalmam sincs mitől volt, de ha nem jelentkezik újra, annak csak örülni tudok.
mindenesetre egy darabig maradok ennél a mennyiségnél, aztán később majd kipróbálom, hogy mi történik a "szoktatás"után, ha 2 kanállal gurítok le..
-
penene
őstag
válasz
macikos #31861 üzenetére
Én még mindig a Muscle Assault-ra szavazok. Igaz, egyik másik terméket sem használtam, már megkövesedett a cucc a dobozban, de amikor összekaparok egy adagnyit, mindig szétbaxós edzést nyomok, és 2 óra után is még nyomnám teljesen mentális fiten.
De biztos, mert nem használom sűrűn az ilyenfajta cuccokat. -
brownus
veterán
válasz
macikos #31794 üzenetére
hehe
68kg vagyok, ez év 2. félévében fogytam 3 kg....
#31797) Woodslave, elkapott Snoop-y fanatizmusa és már lehet három hónapja is, hogy rengeteg húzódzkodást csinálok otthon, utána fekvőtámaszok, felülések, stb... (most lehetőségem se lenne terembe járni) szóval, igen, erő növelés a cél, meg állóképesség növelése.
még a kaján kéne finomítani! nem mindig sikerül betartani az előírtakat sajnos -
penene
őstag
válasz
macikos #31796 üzenetére
Nálam fordítva van. 55-60 kilósan sokkal szarabbul ment, mert az izomtömegemhez (ha lehet így fogalmazni) képest nagy volt a holttömeg (csontok, stb), míg 65-66 kilósan sokkal jobban ment, mert az arány nőtt. El sem tudom képzelni, hogy 70-75 kilósan, hasonló TZSvel mennyire lennék jó saját súlyos gyakban (ezért van, hogy sokan már plusz kilókat tesznek magukra!).
Ja persze, nem testépítő gyakorlatoknál (hegymászás 2 órán keresztül
) hátrány a nagy tömeg, ezt aláírom.
-
Manitou
veterán
válasz
macikos #31788 üzenetére
Az edzés keménységével nincs gond, talán az az egy ami megvan, ezt azért kb mindenki odateszi az ügy érdekében. Az már nagyobb gond, hogy ritkán járok, bár most próbálom tartani a heti 2 edzést, ami már jónak számít.
Kajálással sem foglalkozok annyira már szigoruan, mint régebben, szóval lazábban veszem, nagyjábol tudom már mennyit kell egyek, hogy tartsak egy szintet.Nekem ez a nagy tömegelés dolog nem jött be, pedig van hozzá gyomrom, elég sokat birok enni és sokszor, csak éppen zsírosodok is. 30-on túl már más az élet
20 kilóval több nem akarok lenniNagyon max 10 kilóval többet talán még el tudnék képzelni, de inkább ez a súly ami most van bőven jó lenne nekem (~81kg vagyok most) csak szálkásabb formával, vagyis több izomtömeggel.
De azért jó hallani hogy így gondolod
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #31764 üzenetére
igen, a 73 kilómhoz szerintem elég
Amúgymeg multkor számoltam, hogy mindig mikor elérném a 75kilót beteg leszek, és visszaesek 71 kiló körülre....ezt eljátszottam már 3x....2x3 az 6.. ha nem lettem volna beteg mindig akkor már simán 80kg körül lennék....
amúgymeg: 400gr csirkemell megközelítőleg 100gr fehérje, a jumboban van 50gr az 150gr, ami pont elég.
400gr rizsben van 320gr ch, a jumboban 200, összesen 520gr ha 5gr/tskg akkor az is simán megvan. -
-
Janesz
őstag
válasz
macikos #31655 üzenetére
edzegetem...
főleg most lesz időm,hogy tegnap otthagytam a munkahelyem..
majd most ráfekszem igazán..amilyen helyzetek most uralkodnak úgysem találok majd egy ideig munkát..nem baj,kipihenem az elmúlt 1év szopását..amúgy ahhoz képest mennyit melóztam formásodtam sokat..kicsit figyeltem a kajára..legalábbis olyan szinten,hogy nem ettem édességet,és így most olyan 82cm körül van a derekam..a mell 127-128cm edzés közben a karom fogyott picit..olyan 46cm hidegen,de bedurran,mint a szemét..
-
válasz
macikos #31407 üzenetére
Próbáltam keresni egy ilyen filmet, de végül nem jött össze. Pedig majdnem mindegyik fenn van a gépemen.
Én nem azért gyúrok, vagy edzem a kezem/lábam, hogy hatalmas méreteim legyenek, hanem hogy egy kiválóan működő, majdhogynem bármire alkalmas testem legyen. Ez a CÉL. Csak még ehhez évek kellenek. Ha megnézzük, hogy 30 felett hány férfi ad még arra, hogy le tudjun futni mondjuk egy cementeszsákkal a hátán 5km-t, vagy át tudja vinni a hűtőjét az egyik szobából a másikba, vagy -gyerekkor rúlz- például fel tudjon mászni egy magas fára, vagy éppen a tűzlétrára fel tudjon kúszni csak a kezeivel... -ilyesmikre gondolok. Senki sem szokta nézni itt a ninja-bajnokságot? Szóval röviden az a cél, hogy ne egy tohonya zsírpacni legyek a 30-as éveimben sem, amint az lennék edzés és odafigyelés nélkül, hanem esztétikus kinézetű, klasszul működő testű, életerős ember.
-
Terminator17
senior tag
válasz
macikos #31342 üzenetére
Már azt is kipróbáltam
ettem azt a k..va PVC izű kenyeret de semmi
Sokan sírnának ilyen genetikáér,reggelire simán bevágok 2 tányér pörköltet és mintha egy szelet száraz kenyeret ettem volna meg, úgy foglya fela testem.
testem 12% zsír ezt mértem 2 éve. Azóta kevesebb lett csak szerintem.
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest