- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
pusszycat #29 üzenetére
6+ éve minden este maxra van lassú töltve a Note 9 és simán elmegy egész nap.
Nekem meg pont ez nem tetszene hogy a gyorstöltés miatt eleve kisebb kicsit az akksi és csak 80%-ra töltsem...Mindegy, kinek mi, nekem a wireless lassú töltés este és nagy akksi a megfelelő.
Kivéve mikor vezetek és megy az android auto, akkor az az is tölt, de az se gyors.
-
cs.zs.
veterán
válasz
pusszycat #27 üzenetére
1 hétre, 2 hónapra is ráteheted.
Ha készen van, feltöltődött, a töltés leáll.
Ez nem egy autó akkuja + szovjet töltő, amit ha rajtahagytál szétfőtt.Amióta világ a világ, a telefonjaink, tabletünk,
éjjel töltőn vannak. Az újak is. Reggel maxon indulunk. 3 év múlva eszközcsere. -
FeRRaR1
őstag
Inkább úgy fogalmaznék hogy az akksikat nagyon gyilkolja a gyors töltés, és nekem a mindig lassan töltött Note 9-em gyári akksival fut bontatlanul pedig előrendelve vettem megjelenéskor (6+ éve).
Szóval lassú töltés a hosszú akksi élet titka. Persze ha 1-2 évente cserélsz telefont mint én korábban akkor annyira nem szempont.
De most csak azért is kivárom meddig megy el meg semmi nem tetszik ami ki van lyuggatva vagy noccsolva.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jófogás tapasztalatok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest