- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
titta73
tag
Ami vicces, a diákos cuccal rendeltem úgy is, hogy kifizettem, meg utánvéttel is.
14:08 Megkaptam a levelet, hogy törlik a hiba miatt az összes rendelésem.
14:24 Kaptam egy levelet a GLS-től, hogy csomagot készített össze s Samsung HHP, fizetve van, csak át kell majd vennem.
Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb....(szerk)
Látom, más is így járt. Lehet, hogy a kifizetett tételeket nem merik törölni, csak az utánvéteseket? Nemsokára kiderül. Azért a fizetett tétel miatt lehet egy fogyasztóvédelemmel megkínálom őket, kifizetett, visszaigazolt megrendelés, annyira meg nem felűnő az eltérés, hogy mondjuk egy 100e Ft-os terméket adtak volna 10 Ft-ért, csak a kedvezmény mértéke volt kb a másfélszerese. Amúgy meg a megrendelésnél írt is valami spéci samsung kedvezmény tételt, ami akár ez is lehetett. Szerintem simán megáll a fogyasztóvédelemnél...
Nyertem már napelemes céggel szemben is nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // 27%-os ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged