- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
titta73
tag
Ami vicces, a diákos cuccal rendeltem úgy is, hogy kifizettem, meg utánvéttel is.
14:08 Megkaptam a levelet, hogy törlik a hiba miatt az összes rendelésem.
14:24 Kaptam egy levelet a GLS-től, hogy csomagot készített össze s Samsung HHP, fizetve van, csak át kell majd vennem.
Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb....(szerk)
Látom, más is így járt. Lehet, hogy a kifizetett tételeket nem merik törölni, csak az utánvéteseket? Nemsokára kiderül. Azért a fizetett tétel miatt lehet egy fogyasztóvédelemmel megkínálom őket, kifizetett, visszaigazolt megrendelés, annyira meg nem felűnő az eltérés, hogy mondjuk egy 100e Ft-os terméket adtak volna 10 Ft-ért, csak a kedvezmény mértéke volt kb a másfélszerese. Amúgy meg a megrendelésnél írt is valami spéci samsung kedvezmény tételt, ami akár ez is lehetett. Szerintem simán megáll a fogyasztóvédelemnél...
Nyertem már napelemes céggel szemben is nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged