- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
titta73
tag
Ami vicces, a diákos cuccal rendeltem úgy is, hogy kifizettem, meg utánvéttel is.
14:08 Megkaptam a levelet, hogy törlik a hiba miatt az összes rendelésem.
14:24 Kaptam egy levelet a GLS-től, hogy csomagot készített össze s Samsung HHP, fizetve van, csak át kell majd vennem.
Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb....(szerk)
Látom, más is így járt. Lehet, hogy a kifizetett tételeket nem merik törölni, csak az utánvéteseket? Nemsokára kiderül. Azért a fizetett tétel miatt lehet egy fogyasztóvédelemmel megkínálom őket, kifizetett, visszaigazolt megrendelés, annyira meg nem felűnő az eltérés, hogy mondjuk egy 100e Ft-os terméket adtak volna 10 Ft-ért, csak a kedvezmény mértéke volt kb a másfélszerese. Amúgy meg a megrendelésnél írt is valami spéci samsung kedvezmény tételt, ami akár ez is lehetett. Szerintem simán megáll a fogyasztóvédelemnél...
Nyertem már napelemes céggel szemben is nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // 27%-os ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged