- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12497 üzenetére
Rendben!
Az érzékenység meg inkább visszafogott düh. Munkahelyi ártalom.Az a baj, hogy a kettlebellel tök jól le tudnám vezetni, de olyan hulla vagyok, amikor hazaérek, hogy valahogy mindig elhalasztom az edzést másnapra.
A telepítési segédlet most nem megy, mert asszony alszik és valahol ott van mellette.Úgyhogy röviden: peace! És ha erre jársz, fussunk össze egy sörre! Mit szólsz?
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12495 üzenetére
Sokat. Csak tudod mindenki jön, próbál segíteni, mert látják, hogy fogalma sincs a gyereknek, te meg egyből támadsz. Sajnos már nem először. Majdnem minden alkalommal, ha kérdezni merek, olyan stílusban válaszolsz, hogy miért nem keresek rá, tudnom kéne, stb. Képzeld, először rá szoktam keresni. Ha ott nem találom a megoldást vagy fogalmam sincs, hogy keressek rá, akkor megkérdezem itt, mert sok a segítőkész ember. És igaz, hogy egész nap a gép előtt ülök, de nem azzal foglalkozom, hogy hogyan kell beállítani a netet meg a gépen dolgokat, hanem a munkámmal. Kapásból tudom, hogy kell a Microstationt beállítani, a licenc-eket átírni, stb. A netbeállítással akkor foglalkoztam, amikor lett routerem és bekötötték a Digit. Ennyi. Ez nem most volt és bizony a korral jár, de azóta elfelejtettem. Elnézést, hogy ilyen feledékeny vagyok, de kisebb gondom is nagyobb volt ennél.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12493 üzenetére
Kedves Balinov!
Köszönöm, hogy lelustáztál. Tudod, ma reggel 7-től este 8-ig nyomtam az ipart. Tegnap igaz, hogy csak 4-ig, de utána ültem le elég hosszú időn keresztül németezni. Valahogy utána már nem fogott az agyam. Ha ez lustaság, akkor vállalom.
Köszönöm, hogy meghallgattál! -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12483 üzenetére
Mondtam, hogy random váltakozik minden oldal. Vagy nem jön be vagy gyorsan bejön. A saját tesztoldalukat nem, mert akkor közölték, hogy azt próbáljam.
Most viszont érdekes volt: 2 megával jön a torrent, viszont a weboldalak megint baromi lassan. Pedig azért egy sima weboldalnak hadd legyen elég fél mega sávszél, hogy viszonylag gyorsan bejöjjön, ne 30-40 másodperc alatt! -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #12481 üzenetére
Nem veszem tolakodásnak, kb egy hete szívok és igen, felhívtam a Digit. Azt a tanácsot kaptam, hogy futtassam az ő tesztjüket (speedtest.digikabel.hu) és ott nézzem meg a le- és feltöltési sebességeket, ha azok rendben, akkor részükről minden rendben. De az az oldal most is alig akart bejönni, de amikor bejött, akkor rendesen ment a letöltés. Ergo nem tudom bizonyítani feléjük, hogy valami nem stimmel.
Szerk: na erre a szerkesztésre is kb 3-4 percet vártam, míg bejött. Az is jelzi, hogy valami nem stimmel, hogy a gmail notifier elég sokszor megszakad. Amióta a szerkesztést írom, már másodszor.
Illetve a barátnőm tegnap és ma is netezett a gépemnél, de semmi gondja nem volt vele. Viszont ő 4 óra előtt ült itt, én meg később szoktam, 6 körül és utána. És ha reggel benyomom a gépet, akkor is normálisan megy. Olyan, mintha késő délután túl lenne terhelve a hálózat.
A torrent is megy most éppen, amikor akadozik az elérés, akkor azon is jelentősen visszaesik a sebesség (1-2 kB). Ha megy, akkor szépen jön. -
G@ben
addikt
1: nem megoldható. De a telefonon is lassú volt az előbb, pedig az elég friss rendszer. Konkrétan egy oldalt sem hozott be wifin keresztül.
2: rákötöttem, nem jön be semmi, nem is kér felhasználónevet, jelszót.Most frissítettem a ph-t, de megint nem töltötte be. Erre rámentem a speedtest.digikabel.hu címre, alig akart bejönni. Amikor bejött, teszt indít, megy rendesen. A ph még mindig nem jön be. Teszt megállít, ph nem jön be. Kis idő eltelik, ph frissít, bejön. Na most akkor mi a fene van?
Elvileg a wifit nem lopják, nem találtam benne más címet, csak a saját gépem meg a telefonom. -
G@ben
addikt
Segítsetek megoldani egy problémát!
Lassú a netem. Digi 20/10. Akárhányszor rámérek Speedtesttel, hozza a normál sebességet, de mire oda eljutok, hogy behozza az oldalt, az egy örökkévalóság. Kb egy hete kezdte, azóta random csinálja, hogy gyors, majd iszonyat lassú. Inkább az utóbbi és minden oldallal, de másodpercről másodpercre változik. Mindegy, hogy megy-e a torrent. Gyanakodtam a gépre, de a mobilon is ugyanolyan lassú wifin keresztül néha. Lehet, hogy a routernél van valami gáz? Esetleg reseteljem? Meg az hogy van, hogy kihúztam a kábelt a routerből és közvetlen csatlakoztam a gépre, de úgy net sem volt. -
G@ben
addikt
Múltkor panaszkodtam, hogy lassú a netem. Az normális, hogy a routerbe is iszonyú lassan lép be és vált a menüpontok között? Annak nem valami közvetlen csatlakozásnak kéne lennie?
Illetve elvileg a belépési jelszót megváltoztattam, de most az eredeti adminnal tudtam belépni. Mondjuk vihar miatt már volt kihúzva a konnektorból, ha ez számít. Viszont ha meg akarom változtatni a jelszót, akkor a régi névre se az admin, se az általam megadott usernév nem jó. Viszont nagyon meg akarom változtatni az admin belépési kódot. Hogy tudom megtenni?Hopp, próbálkozok, de a régi jelszó nem jó. De azzal léptem be. Most már nem értem, mi van.
-
G@ben
addikt
Piacon már voltam, semmit nem láttam, pedig a táskásnál még kérdeztem is.
Igazából tudom, hogy milyen tok kéne: T-Case XXL fekete, aminek piros a belseje (kicsit erősebb anyagú, mint a sima), és a varrása normálisan van megcsinálva, nem fél mm-re a szélétől. Na ilyet még nem láttam.
Vagy minden stimmel, de fehér, vagy fekete, de a varrása már ránézéstől is kiszakad. -
G@ben
addikt
válasz
cellpeti #12163 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy haver 1 dollárért vett egy usb-s dugót, akkor igen. Tök hülye vagyok ezekhez az elektronikákhoz, de nem szeretném, ha a 60k-s telefon egy gagyi töltő miatt menne tönkre. Bár lehet, hogy alaptalan a félelmem. Nem tudom, hogy ezekben van-e túlfesz védelem, szükség van-e védelemre, ilyenek.
-
G@ben
addikt
Hogy lehet, hogy a Kartel egy máshol kb 6-7k-s autóstöltőt 2500-ért ad? Mondjuk egy sima zárhatós zacskóban a bolt saját reklámpapírjával háttérként.
-
G@ben
addikt
Győrben hol van mobilos üzlet? Tokot, képernyővédőt és autóstöltőt vennék. Rakusznál és Kartelnél nincs. Plázában baromi drága.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #11606 üzenetére
Honnan tudjam, ha még mindig a Nokia 6100-át nyúzom?
Szeretnék droidot, eddig a pénz hiányzott, most meg a telefon hiánycikk, vagy csak mások által megbízhatatlannak mondott boltokban van.
Egyébként SE Xperia Pro fekete kell. Nem, nem kell másik telefon, ne is akarjatok lebeszélni! -
G@ben
addikt
Nincs valakinek biciklire előre öntapadós fehér fényvisszaverője? Nem kéne sok.
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #10373 üzenetére
Na ez az! Be van dugva a konnektorba és akkor is merül!
-
G@ben
addikt
Elektronyos szakik, erre van valami tipp?
Van egy APC RS 500-as szünetmentesem, ami mostanában gyorsan merül. Másfél éves az akksija, azért is kérdés, hogy mi baja.
Akkor kezdődtek a gondok, amikor kicseréltem az alaplapot, procit, vga-t, de a fogyasztás kb 5-10 wattal emelkedett, most monitorral együtt kb 120 watt, anélkül kb 90. Azóta elég sokszor láttam, hogy a táp tölt, néha lement 50%-ig is, most viszont 0%-ra is lemerül, bár olyan érdekes dolgokat csinál, hogy egy önteszt futtatásánál felmegy 30%-ra.
Most akkor mi van vele? Áramszünetek nincsenek, úgyhogy az sem meríti.
Az eredeti akksija használt volt, de nálam ment 5 évig, ez a Genesis márkájú 1,5 évig bírta? 10,8V-ot mértem rajta, amikor 0%-ot mutatott. Vagy nem akksi gond, hanem a szünetmentesem ment tönkre? -
G@ben
addikt
válasz
Ukraan #10248 üzenetére
Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy ha Amerikán belül nézzük a dolgokat, akkor ugye államonként változik a fegyvertartási lehetőség. Washingtonban tiltott. Szerinted hol van az egyik legtöbb (ha nem a legtöbb) fegyveres bűncselekmény? Úgy van, Washingtonban. Most nálunk mi van? Megtámadnak, mert a törvény alig ad lehetőséget a védekezésre.
-
G@ben
addikt
Az önvédelemhez csak annyit: ha megtámadnak, akkor ne kelljen már mérlegelnem, hogy most éjjel ketten vagy hárman jöttek be a lakásba, mert ha ketten, akkor még nem okozhatok nekik halált, ha hárman, akkor meg igen (igen, ez van az új törvényben!). És igen, csak éjjel van ez, nappal nem! Igenis tudja a betörő, rabló, stb, hogy ha rosszat akar nekem, akkor bizony bele is halhat! Ennek ellenére éles fegyvert nem biztos, hogy engedélyeznék, mert fejben nem tartunk még ott, de gumilövedékest igen! Az is megállítja a támadót, túléli, én meg el tudok menekülni. Erre pont most akarják azokat is betiltani!
-
G@ben
addikt
válasz
Ukraan #10160 üzenetére
Bringa értékétől is függ, milyet vegyél. Általában a bringa értékének 10%-át illendő lakatra költeni. Az U-lakatok jók, de a minél kisebb a jó abból a szempontból, hogy azt nehezebb szétfeszíteni. A nagyobbal meg hozzá tudod zárni valamihez.
Én a 150k-s bicajomhoz vettem egy Abus Bordo-t meg egy Kryptonite U-lakatot. Az Abus-szal zárom a vázat és a hátsó kereket valamihez, az U-val az első kereket a vázhoz. Persze ha egy régi parasztbiciklid van, ahhoz felesleges ilyet, ha versenybicaj, akkor a Bordo kiesik, mert elég nehéz, stb. -
G@ben
addikt
10 év!
-
G@ben
addikt
Na, levettem a pólóm az irodában, mert nem bírtam tovább.
Légkondi nincs és 5 szobára van 1 ventilátor. Szerintem bőven 30 fok felett van itt bent.
-
G@ben
addikt
Nektek megy a gmail? Nálam minden más bejön, csak az nem kb 1 órája.
-
G@ben
addikt
A Kardirex bőrgyógyászatáról van valami vélemény? Pozitív, negatív, stb? Szakmai hozzáértés érdekel főként!
-
G@ben
addikt
Eladó Toshiba Satellite L40-14H laptop!
15,4" monitor
Intel Dualcore T2310 1466MHz processzor
1024MB DDR2-667 ram
Fujitsu 120GB 5400rpm winchester
Intel GMA X3100 videókártya
Realtek ALC660 hangkártya
LG T20N dvd-író
Realtek RTL8139 hálókártya + wifiAz akksija másfél órát bír filmnézéssel. Állapota nagyon jó, alig 1-2 karc van rajta, mivel nem nagyon volt hurcolászva.
Ára: 35.000 Ft -
G@ben
addikt
válasz
sladka_pani #7662 üzenetére
Ebben volt egy olyan rész, hogy az egyik srác és lány elveszett valami barlangban, aztán a srác egy drótból hajlított egy gyűrűt a lánynak és megkérte a kezét? Csak ennyire emlékszem belőle.
-
G@ben
addikt
Hogy lehet megnézni, hogy lopja-e valaki a wifimet? 1-2 hete néha baromira belassul az oldalak betöltése, máskor meg a szokásos gyors. Wifinél van szép hosszú jelszó, a WPA2 beállítva, ahogy leírásban megkaptam talán tserofftól.
Speedtest mindig szép értéket mutat és a torrent mindegy neki, hogy megy-e.
Ha számít, kb egybeesik a magyar szerveres gonddal a kezdet. -
G@ben
addikt
Győrben hol lehet Eneloop ceruzaakksit szerezni normál áron?
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #6139 üzenetére
Akkor nem szoktál időjárás jelentést nézni. Általában ott van a leghidegebb, legmelegebb, legnagyobb hó.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #5844 üzenetére
Akkor nem cserélem le.
Dryman:
azzal van bajom, hogy baromi széles a hűtő, a házam meg egy keskeny nagytorony. Nem kell kétoldali hűtés, elég, ha alul van, ott mehet a ház aljáig, nincs ott semmi. Nem veszek másik házat! Csakazértsem!Ez a ház jó ideje szolgál, baromi jól ki van alakítva a hűtése, nekem nagyon tetszik a festése is és a jobb front hangszóróm is azon van, ami egy alacsonyabb házon már nem lenne jó helyen, máshova meg nem tudom tenni, csak ha veszek neki egy tartót. De nem veszek.
A javasolt ház meg azért sem jó, mert most szereztem nagy nehézségek árán fehér DVD-írót...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest