- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
Jelentem, fanatikus lettem
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #8422 üzenetére
Akkor meg pláne. Az előzőt majdnem 52k-nál zárták
Ja, a debreceniek meg már a 15-et tolják
-
tserrof77
őstag
Zsigee: köszi, duplamagas kellett volna mindenképp
Daler/Cellpeti: A k50-es tényleg eléggé "'érdekes" minőségű, ámbár jó ár/érték arányú gépecske volt 2 éve. Más tészta, hogy a zsanérjai is pl tré minőségűek
Vagy magától le/be/hátra esik-nyílik, vagy szorul és töri rommá az egész kócerájt (lásd MSI-k korábban)
-
tserrof77
őstag
Valami 2GHz feletti LGA775-ös DC, CD C2D proc érdekelne, lehetőleg hűtővel Asus P5Q alaplapba. Minél óccóbban
-
tserrof77
őstag
válasz
tserrof77 #8264 üzenetére
Ja, csak hogy értsétek az éccsdííemmájjt
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #8126 üzenetére
Ezeeeenyócé' van új tapilink
-
tserrof77
őstag
Somogyiba már én se szívesen megyek be. Mintha semmijük nem lenne
Inkább a Kisfaludy utcába a Tibihez (Implulzus, Videotonos)
-
tserrof77
őstag
Na, kezd a vita alakulni.
Én spec még a szomszéd utcába sem megyek hátizsák nélkül, amiben ott a vércukormérő meg 1-2 tábla csoki. Kivéve ha Jazzossal kajálni megyünk, de akkor eleve már mértem, tudom hogy állok... Igaz, ilyenkor nyáron nagyon jó móka olvadt csokit "inni".
Peti: anno Neked is szádba rágták, hogy legyen nálad valami, ha nem is neked, de másnak jól jöhet.
Speedfire: Neked meg külön piros pont, mert sok embert simán hidegen hagy ilyen, ott hagyták volna
Bár a amgas vércukor miatt rosszul levőnek vannak részeg szerű tünetei, de egy hipózó diabos is majdnem olyan, mintha részeg lenen ...
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #7725 üzenetére
2 cukor?
Akkor velem ne gyere KV-zni. Jazzos frászt szokott kapni, amikor megtömöm édesítővel a Frei-be ÉDES.nek adott nemtommilyen cumót
-
tserrof77
őstag
válasz
Bobrooney #7722 üzenetére
Ezeknek kötelező kettesével járni. Legalábbis nálunk mindig ketten voltak, ha jöttek. A legutóbbinál egy nő meg egy fószer jött, a nő semmit sem szólt, a bácsi harmadik kérdésénél finoman rákérdeztem, hogy melyik "cégtől" jöttek... a pechesek, nortonantivírusososk, vagy fogyvéd?
Bácsi felnevet, fogyvéd... onnantól haver voltam
-
tserrof77
őstag
vlcsko82: A töltőt 3k-ba megvenném
Bobrooney: Ezek mindig ketten jönnek, mert ha egyedül jön, akkor SIMÁN letegadhatod, hogy ő ott benn járt és bármit is csinált/vett.
-
tserrof77
őstag
Nagyon picit off de a topik jó hangulatához talán némineműleg hozzájárulhat.
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #7590 üzenetére
Volt kollégám, Gabesz szavaival élve: "... az ilyet fagyott bébifóka tetemmel verném, míg mozog.."
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #7586 üzenetére
Igen, de diavetítés szerűen szaggat rajta
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #7583 üzenetére
Jaa.. sőt.. a pasziánsz megy rajta 2.5D-ben
-
tserrof77
őstag
Kb egy hónapja a vaterán futottam bele egy hasonló szituba. Vettem 12000+postáért cuccot. A tag 400Ft-ot kért egy laptopvinyó+ddr2 2GB-os ram postájára. Illetve én ennyit utaltam el neki pluszba. Egy hét után rákérdeztem nála, hogy mi a szitu. Azt még Ő írta meg, hogy pénz odaért, és feladja másnap. Lényeg, a mai napig nem kaptam meg, a hülyegyerek SIMA levélként (nem ám tértivevény, még ajánlva se!!!) Azaz nem tudja bizonyítani, hogy feladta. Nem tagadta le, de a pénzem ugrott, cucc nincs. Kapott egy negatívot, a dolog még függőben van azóta is... Egyszer felhívott, hogy valamennyi "kártérítést" adna. Mondtam neki, hogy vagy a 120as vinyó+2GB ram, vagy 12400Ft. Részemről más NEM fogadható el... Pedig a vatera papíron biztonságosabb
-
tserrof77
őstag
Na, a topikhoz híven némi eladó cucc:
Toshiba L555-110 17.3 notebook eladó.
intel P98700 2533MHz Core 2Duo
4GB RAM
320GB HDD (100/98 4 gyenge szektorral)
HD4650 512MB VGA
17.3" úl LED kijelző 1600*900 felbontással
1.5 órás akku
webkam, dvd író, 3db USB2.0, vga, hdmi, eSATA csatlakozókkal
német kiosztású numpados billentyűzet
Windows7 otthoni qrvajó (gy.k. hómprémium) matrincával
gyári töltőjével (szabvány 19V 4.7A)
Élményindex 5.4 (6.1 6.3 6.7 6.7 5.4)A fenti cuccos 10db SzentIstvánért (esetleg 5 Deákért) elvihető.
-
tserrof77
őstag
Üdv, kollégák!
Tavasz közeledtével megválnék szeretett, de ki nem használt 2008as Gilera Runner SP50 robogómtól. Cirka 3000km van a kerekeiben. Grafitszürke, 2 ütemű, szép, és gyári, tuningmentes állapotban. Garázsban áll. Érdeklődni PÜ, vagy mobil.
-
tserrof77
őstag
Gyerekek, ki keresett anno Fu-Si 3650-hez billentyűzetet? Mert megjött
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #2291 üzenetére
"Győr-környéki adok-kapok, ütlegelek" lesz a Topik új címe?
Más.. Peti, a legtöbbhöz még mindig DIREKT raknak Y kábelest. Gondolnak a szerencsétlenebb, öregnótbúkosra is még...
-
tserrof77
őstag
Jazzos: Ne bánts, mert tényleg eltűnök
Mondjuk, figyelembe véve, hogy innentől dec 23-ig nem lesz megállás, kezdek parázni...
Dryman: Amennyiben Toshibához kell (és tuti ahhoz) akkor kotrok neked, tuti van belőle. Igen, rövidített, de vastag dugós, tuudooommm...
Kis Joe: Kérdés, hogy milyen géphez kell! Mert Acer-hez 1.8/5.5 csatlakozójú kell, az ritkább. MSI/Asus/FS/egyéb 2/5.5 kell, olyan hentereg pár, 6k-ért. Acerhoz most asszem nincs.
..oszt jónapot
-
tserrof77
őstag
válasz
papaizsolt #1784 üzenetére
Megy érdeklődő PÜ
-
tserrof77
őstag
Ha már adok-veszek topic:
Packard Bell TJ75 notebook keres új, szerető gaztdit
I3-as procival, 4GB DDR3-mal, 320GB HDD intelhádévégéával. 3órás akkuval. OS matrinca és papírjai(számla, garijegy) nélkül, 80k-ért.Ja, és UP az új helyünknek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest