- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Tudtok ajánlani olyan üvegest, aki tud cserélni fa bejárati ajtón üveget? Komplett kiszállással mindennel együtt...
-
Jazzos
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a Kuglófban vállalják, így nem megyek tovább.
-
Jazzos
őstag
Beindult a kreatív csapat!
-
Jazzos
őstag
Győrben hol érdemes tortát rendelni, ahol extrákat is teljesítenek? Pl. ha nekem mentolos csokis torta kellene.
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #31848 üzenetére
Nem akarok károgni, de szerintem aki ezt meg tudja csinálni, az tuti megkéri az árát. Esetleg akkor lehet esélyed, ha egy sima elektronikacserével megoldható.
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #31845 üzenetére
Ja, hogy előre kéne megvenni? Vagy nem vágom...
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #31843 üzenetére
Tudtommal az amazon.de-ről 40 eur felett ingyen elhozzák Magyarországra is!
-
Jazzos
őstag
Új LG 4K monitor sale: [link]
-
Jazzos
őstag
Keresek autót tágabb kiccsalád részire. Jó lenne valami rozsdamentes, 4-5 ajtós, japán vagy Opel max, 20 éves járgány. Nem hátrány, ha garázsban tartották a nem dohányzó hölgy tulajdonosát.
-
Jazzos
őstag
Tökéletes állapotú Chieftec Smart 700W ATX tápegység 9.990-ért eladó.
-
Jazzos
őstag
Kell még valakinek ingyen ATX ház? Bent lakókkal együtt vihető, csodás 2GHz Keleron proci és 2x1GB DDR1 RAM. A vinyó kattog!
-
Jazzos
őstag
Nekem meg ajánlhatnátok valami jó szakit, aki lambériázásban vagy más faburkolatban otthon van.
-
Jazzos
őstag
válasz
Füleske #31325 üzenetére
80 cm az még nem veszedelmes, ha tényleg nem nagyobb és nem fás a törzse. Én anno a 2m-es gazt irtottam a telekről (2000 m2), na az már tényleg mókás volt. Műanyag vágólappal dolgoztam, bár lehet a fém jobb lett volna, de 2-3 cseréből megúsztam az egészet. Viszont az 1 heti munka az tuti, én inkább bérelnék rá rabszolgát.
-
Jazzos
őstag
válasz
tserrof77 #31307 üzenetére
Hát arról nincs mit mesélni, megy.
Ahhoz nem kell pénz a zsebbe mellé, de csak ha benzines!
10 év alatt lassan kiesz a vagyonomból amúgy, egyszer cserélni kellett a csomagtér ajtó teleszkópokat vagy 5000-ért, meg egyszer az önindítót is javíttatni kellett, na az volt vagy 20-25k.
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #31115 üzenetére
Logikusan gondolkozva jobb lenne az eladónak kiírni, mert akkor csak 1x kell és nem annyiszor, ahányszor kérdezik. Illetve ha árból már lehet következtetni, hogy egyáltalán érdekelhet-e a cucc, nem kell felesleges köröket futni. Király lenne nálunk a laptop.hu-s árakat is lehagyni, hanem melléírni az 12000 gépnek, hogy írj mailt vazze, ha érdekel az ára.
-
Jazzos
őstag
válasz
Dryman #31113 üzenetére
Nekem is évek óta tele van a púpom az ár nélküli hirdetésekkel, de már a fáradságot sem veszem, hogy megírjam.
Ár nélkül honnan a tökömből tudjam, hogy meg akarom-e venni. Küldjek mindenre mindenkinek külön privátot? Szégyelli az árát, azért nem írja ki? Át akar verni? Vagy mi a vér van?
-
-
Jazzos
őstag
Webáruház adatfeltöltésére keresek embert, akinek van ideje és kedve ill. legfőképp elhivatottsága a dologra. Akit érdekel, kérem privátban keressen.
-
Jazzos
őstag
Tényleg vigyázzatok az Achillessel! Nekem is ott volt az esküvőm, azóta van két gyerekem és semmi szabadidőm nincs.
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #30619 üzenetére
Nem rossz választás! Kólába lesz amúgy?
-
Jazzos
őstag
válasz
bugalaszlo #30589 üzenetére
Van egy ilyen lapprocink, kicsit lehet rá alkudni: [link]
Lehet ezt-azt tudok még adni, mittomén, akármi, hívj fel.
-
Jazzos
őstag
HP Laserjet 3200 vagy hasonló nyomtatót keresek.
-
-
Jazzos
őstag
Ismetek olyat, aki komplett 0-ra kitakarít egy lakást? Teljes körű lomtalanításra gondolok, eladás előtt mindennel el kéne tűnni a lakásból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest