- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #5108 üzenetére
De, gyertya. Abból meg ugyanaz kell minden típusba. Volt vagy 8000 a leghúhább BOSCH gyertya. Olajcserére meg 8000-ért szoktam venni 5W-50-es olajat 4 l-t (Mobil1). Aki ismeri a jó olaj árakat, annak eshet az álla lefelé.
Én azt nem bírom, amikor pl. barátomékat rábeszélték 4 éves Swift után egy új Splash-re. "Elmúlt 4 éves, jönnek majd vele a szervizgondok" - megetették őket. Én meg járok a 2003-as Ave-val, ami sokkal olcsóbb is volt, mellé sokkal többet nyújt. A maradék 1 millát meg majd szép lassan 10 év alatt ráköltöm alkatrészre meg fogyasztás-különbségre. Bár ez utóbbi nem biztos, ha az ember nem csak városban jár vele. És azért biztonság szempontjából is van különbség, stb. stb. -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #5106 üzenetére
Az utóbbi 1 év legnagyobb költése egy 2500 ft-os szelepfedél tömítés volt. meg +2500-öt kért a szerelő, meg egy ezres borravalót adtam.
-
Jazzos
őstag
Na már kössön még bele valaki a Toyotába, most ráérek trollkodni.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #5097 üzenetére
Ne izéljetek már, 10 éve Toyotám van, de még sosem fizettem sokat. Ez saját tapasztalat?
-
Jazzos
őstag
Nemáne. Toooooyooooootttttaaaaaaa
-
Jazzos
őstag
múkodj
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #4936 üzenetére
Na ok, de ez nem 2x80, hanem 1x70.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #4933 üzenetére
Egyik barátom ennek az elődjét vette nálam, egyelőre meg van vele elégedve (tehát még nem szállt el a raid
). [link]
-
Jazzos
őstag
X4 640 proci valakinek eladósorban esetleg?
-
Jazzos
őstag
He. Valaki reggel nem jött kondizni.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #4751 üzenetére
spórolok a betűkkel, mert sok bent a meló
-
Jazzos
őstag
Majdnem logikus amit gondolsz, de pont fordítva van. Ha minden rendben van a post során, akkor a végén csippan egyet a gép, ezzel jelezve hogy minden oké. Ha nem csippan, abból logikusan csak annyira lehet következtetni, hogy nem indult el a gép
Jaja, böködtem otthon a géped vudubabáját. Beleszúrtam a coolerbe, hogy álljon le.
-
Jazzos
őstag
Laci, mint tudod nálunk k*rvára más a helyzet, lesz egy felelős műszaki vezető, aki viszi majd a dolgokat. Nem látom értelmét +6-8 milliót kiadni egy generál kivitelezőnek, főleg mert ahogy hallom, attól még ugyanolyan silány munkát végeznek. Ha a műszaki vezetőt is a kivitelező adja, az a legnagyobb öngól.
Nem kell saját kútfőből továbbgondolni a helyzetet, van pár légtechnikai cég a legjobbak közül, akiktől árat szeretnék kérni, hogy lássam mi mibe kerül. Vagy te szeretsz úgy vásárolni, hogy azt sem tudod mi mennyi lesz?
-
Jazzos
őstag
Kedves topiklakók!
Mivel építkezésre adjuk a fejünket, kérlek titeket: ha tudtok olyan kivitelezőt (kőműves csapat, ács, gépész, légtechnika, villanyszerelő, stb) akit kifejezetten tudtok ajánlani (nem alkoholista, megbízható, leinformálható, profi, szálmaképes, gyors, stb, stb) kérlek dobjatok rám privit.
Gyűjtöm össze az embereket, de mintha nem is lenne válság. 1-2 hét alatt voltam már vagy 6 helyen, mindenhonnan árajánlatot várok, de sz*rnak rá az emberek, hihetetlen. Ennyire gáz lenne az építőipar? Én ha így dolgoznék, már rég lehúzhattam volna a rolót.Köszi!
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #4283 üzenetére
Ez olyan, mintha egy új Mercivel csavarodnál fel a fára. "Javítsák meg kérek ingyen mert nagyon drága volt az autó".
Neked sikerült kitörni a lábakat, vagy más értett hozzá ennyire? Vagy kukázott cucc? -
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #4281 üzenetére
Próbáld meg órással vagy egyéb ügyeskezű szakemberrel. Törött is, vagy csak hajlott? Gari teljes mértékben felejtős ilyen esetben.
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #4249 üzenetére
4-500 kbyte/s? nem az usb-d gázos? vagy hogy sikerült ennyi rossz pendriveot összegyűjteni?
-
Jazzos
őstag
Mekkora gól, megint verik a Reált.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #4133 üzenetére
Úgyis mindig osztjátok egymást, gondoltam szerzek egy kis örömöt
-
Jazzos
őstag
kuki vagy nem kuki
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #4060 üzenetére
nekem lehet van, bent meg kéne néznem
-
Jazzos
őstag
Keresek 256MB-os SD RAM-ot. Akár 2 db-ot is. Régi HP P4-esbe menjen, a többi nem számít.
-
Jazzos
őstag
válasz
Bobrooney #3656 üzenetére
Vagy még azt tudod csinálni, hogy veszel Aldis 229 Ft-os pizzát és nyomatsz rá olyan feltétet, amit szeretnél. Nem tökéletes a tésztája, de a többi kárpótol érte. Sonka, paradicsom, oliva, zöldségek, jó sajt, stb. Igaz így nem fog megállni 1000 alatt, de legalább tuti finom
-
Jazzos
őstag
válasz
Bobrooney #3648 üzenetére
Ha 1 órát mondanak és 2 alatt ér ki, én már át sem venném. Ha már a telefonban korrektek és mondják hogy másfél-két óra, akkor viszont max. megköszönheted és mégsem kéred. Van millió pizzás cég, szerencsére lehet választani. Én ha pizzára vágyom, inkább beülök valahová. Kiábrándultam már ezekből a szállítós cégekből, minőséget sehol sem kapsz. Mégcsak jó közepeset is ritkán.
-
Jazzos
őstag
válasz
Szuperboci #3541 üzenetére
"paraszt oroszlán"
[link]
-
Jazzos
őstag
LGA775-ös közesebb procija van vkinek eladó?
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #3293 üzenetére
jaja, meg a pingje is jobb az atinak
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #3291 üzenetére
Én is ezt kérdezem
használt jó, cooler sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest