- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Nem tudjátok miért éneklik a Széchenyi téren, hogy LED-disznó?
-
Jazzos
őstag
Úgy meginnék egy kis Black Labelt...
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #14293 üzenetére
Igen, beszámítom 1:1-be az új tévédet, már ha ezt akarod írni. (éééén, hiénaaa?
)
-
Jazzos
őstag
Intel Core2Quad Q8200 16.000.-
Intel Core2Duo E6750 11.000.-Ma csapjon le rá valaki, vagy megy ki apróhirdetésbe.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #14159 üzenetére
Én már öregszem, üres tea, üres kávé.
szerk.: üres tekintet
-
Jazzos
őstag
Jó ez a -9C, legalább nem izzadok le a bringán, mire beérek.
-
Jazzos
őstag
Bocs fiúk, ma senkinek semmit priviben! Majd 7végén utolérem magam... talán...
-
Jazzos
őstag
Átlátszó szilikon vagy gumi csavaralátétet hol kapok Győrben?
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #13536 üzenetére
50e km nekem a háromkerekű bringámban is volt
-
Jazzos
őstag
Nézd, én nem vettem új autót 10 évre 0% önerővel, meg semmi hasonlót. Mégis befogom az arcom a sok birka miatt és fizetem amit kivettet ez a kormány, vagy akár az előző is. Ez van. Attól hogy stresszeled meg szarul érzed magad, csak magaddal tolsz ki. Kicsit gáz a helyzet, de belül dől el fejben, hogy tudod-e jól érezni magad vagy sem.
-
Jazzos
őstag
Ezt már lehet írtam korábban, de én meg azt bírom, amikor mondják, hogy nem az emberekkel kellene megfizettetni az többletadókat, stb-ket. Akkor mégis kik fogják? A kutyák meg a macskák? Vagy a villanyoszlopok? Nem mindegy hogyan és kik veszik ki a zsebünkből?
Volt 8-10 év amikor mindenki királyul élt, közben meg szépen nőtt az adósság. Tessék most szépen 8-10 évig mindent visszafizetni, kicsit visszakapni az életszínvonalból. Vagy ügyesen vállalkozni, kitalálni hogy miből lehet megélni. Vannak lehetőségek, de az is biztos, hogy sírni könnyebb.
Szemléletváltás kéne... -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #13447 üzenetére
5 mp alatt meglett
-
Jazzos
őstag
Én valahogy a kettő keverékét érzem, Balinak is igaza van, de a kedves moderátor úr is feleslegesen törölget. Csak ugye megvan az új titulus, ki kellett próbálni.
Zavarni nem zavar, elfér az ő hsz-e is a "beszélgetek" témában.
-
Jazzos
őstag
Győrben hol lehet készletről szivargyújtós usb adaptert kapni? 1000ma körüli gagyi elég.
-
Jazzos
őstag
Újabb adag misheard lyrics
[link]
-
Jazzos
őstag
Na, akkor egyértelműsítem. Mivel egy 100 ft-os kábelről van szó, nem szeretnék hozzá kitet rendelni, sőt egyáltalán rendelni sem szeretnék. Nekem az lenne a legjobb, ha itt Győrben valaki tudna nekem ilyet adni. Régen nekem is volt ilyen kábelem, csak valakinek elajándékoztam.
-
Jazzos
őstag
Bakker.
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #12531 üzenetére
Nem akarok gányolni, rendes gyári kéne. Boltban nem is lehet kapni, ezért kérdezem itt a fórumon.
(Ill. 1.8 méteres kellene, de nekem kifejezetten rövid kellene).
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #12529 üzenetére
Nem link kábel kell, sata sima egyszerű 100 ft-os usb a-a dugó-dugó.
-
Jazzos
őstag
Ilyen kábelt keresek, 30 centis körüli. Valaki help!
-
Jazzos
őstag
Párom számlája a Citinél van, ott ingyen jár minden, kp levét, utalás, stb. VIszont havi valamennyi összegnek rá kell mászni a számlára mellé, az tuti. Ezt a számot nem tudom, viszont valami keresővel biztos meg lehetne találni ha nem lennék ilyen lusta.
Havi fix jövedelem utalás nélkül nem lesz ilyen ingyenes számlacsomag az tuti. Ingyenebéd nincs, vagy q.ra ki kell fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest