- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #38556 üzenetére
Ez kb. olyan, mint a Stephen King-féle "Macskaszem"-ben a lélegzetelszívó szörnyike.
-
-
Dorien
veterán
Sziasztok!
MicroSD kártyát vennék, min. 128GB méretűt, de inkább 256GB-osat.
Privi please! Köszi! -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
BUÉK!
-
Dorien
veterán
Itt Győrben beülős pizzázónak én az egyetemi Bahnhof-ot (Lapos tanszék) ajánlom. Teljesen korrekt pizzákat sütnek. Én á la carte a Fox-ot szoktam enni, az valami 2350Ft volt még pár hónapja... E heti menü:
Ha valaki Zirc felé utazik, akkor ott a dombon van egy nagyon tuti pizzázó: Marietta pizzéria
Múlt hétvégén ott kajáltunk, 1 leves, 2 pizza, 1 üdítő, 1 kávé volt 9500Ft. -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
tserrof77 #37826 üzenetére
New Ork Avenue?
Tegnap este az ottani Lidl-nél volt valami rablás vagy mi... Kollégám mobiltelefonja meg kb. 1 hónapja tűnt el szintén arrafelé. Még épp megúszta a csóka a rendőrségi feljelentést, mert csörgetésre felvette és visszaadta - a város túlfelén.
Sajna egyre több ilyesmire lehet majd számítani, ahogy megyünk majd bele a télbe. A megélhetési költségek nőnek, a pénz meg egyre fogy...
-
Dorien
veterán
válasz
bendeguz76 #37417 üzenetére
-
Dorien
veterán
Köszi Skacok!
(Végül maradtunk itthon...
)
-
Dorien
veterán
Jó estét!
Gyors kérdés: Győrújbaráton a körforgalomnál a Sarokház és a Mákos Guba is ajánlott hely kaja szempontjából? Előbbiről már hallottam jókat... -
Dorien
veterán
Ebben a témában van egy Spotlight c. film is. [link] Talán a Pio atya után meg is nézem.
Füleske: Amerikai Pszicho? Igazából azt eredeti nyelven érdemes nézni, a magyar szinkron sajnos botrányosan sz@r... Műanyag? Nem, nagyon is reális és komoly társadalomkritika. A könyv pedig még sokkal mélyebben mutatja be a bugyrait ennek a patológiás földi pokolnak.
-
Dorien
veterán
válasz
kbhuinfo #36987 üzenetére
Semmi gond!
Privátban azért várom a gondolataidat. Egymás személyének és véleményének tisztelete mellett.Viszont mivel értékrendről tudtommal nem tilos beszélgetni a fórumon, ezt a szálat folytatnám:
Igen a film (és a könyv) valami ijesztő képet fest az ember elé, hogy milyen eltorzult személyiségek kerülhetnek elit társadalmi státuszba és miféle gaztetteket követhetnek el büntetlenül.
Ez a film meg kb. az emberi lélek spektrumának a túlsó pólusát mutatja be:
Pio atya - Ég és föld között [link]
Önfeláldozás, embertársaink önzetlen szeretete, szolgálata, a krisztusi út és tanítás egyik legszebb példája. -
Dorien
veterán
válasz
Vérboci #36978 üzenetére
Ez a stílus egész addig maradni fog sok helyen, amíg ezt a betegesen materialista / pénzalapú / egocentrikus / nárcisztikus világképet sugározza kormányunk a nemzet tudatába és tudatalattijába.
Ajánlott olvasmány: Brett Easton Ellis - Amerikai pszicho (Film is készült belőle [link])
-
Dorien
veterán
válasz
bendeguz76 #36957 üzenetére
Tipp: Szpevár Norbi (BB-Tech) [link]
Mielőtt odamennél, azért telefonálj oda, mert TV / monitor nála a fő vonal. Egy próbát megér. -
Dorien
veterán
Boldog Új Évet Mindenkinek!
[link]
-
Dorien
veterán
válasz
ladopapa72 #36597 üzenetére
Köszi!
Végül innen vettem 2db 64GB-osat: [link] Így 3400Ft-ból kijött darabja. -
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #36583 üzenetére
Privi ment
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Dryman #36558 üzenetére
Szélvédő klinika [link] Elvileg garanciát vállalnak a visszamattulás ellen...
Én a Focusra inkább vettem új, utángyártott lámpákat néhány éve a Cromaxban, mert a belsejük is rossz volt és kb. 30e Ft-ból megúsztam. Na ilyen soha nem lesz felújítva...
Neked ez kb. 70e-ből lenne meg, ha a Cee'd-ről van szó. [link] [link] -
Dorien
veterán
válasz
zsigee #36487 üzenetére
Semmi gond Zsige, én ezt a Balinak ajánlottam...
(Nem gerinc témában.)
Nekem refluxom volt nagyon kemény, akkor csak helyeselni tudtam erre:
Reflux gyógyítása házilag [link]Hátfájásom is volt, ott a nem megfelelő fekhely és üléspozíció illetve a deréktámasz hiánya volt a ludas. Kopp-kopp most már egyik sem kísért...
-
Dorien
veterán
Sziasztok!
Karosszéria lakatost tudtok nekem ajánlani? Egy 2003-as Citroen C2 küszöbcserés + alvázvédelem is kéne rá utána. Itt Győr-Kismegyeren van a Valler, de tudtommal elég horror árakon dolgozik. Ez meg egy 400e Ft-os autó.Köszi!
-
Dorien
veterán
Karitatív céllal, gyerekeknek, szegény családoknak rak össze valaki PC-ket?
Golya32 topiktárstól elhoztam 5db egeret + 6db bill-t (mind fekete, wireless, Logitech). Továbbadnám, ha valaki tudná használni ilyesmire...
Please ne üzletelés céljából keressetek, ez ajándék volt, az is legyen!Köszi
-
Dorien
veterán
válasz
atos19881101 #36182 üzenetére
Pontosan. Legalább a szenet, kőolajat, földgázt, uránt és egyéb alvilági anyagot a káros hatásaik mellett fel lehet használni fűtésre, gépek hajtására, energiatermelésre, de ez a kriptoizé ez az emberi sötétség nonpluszultrája. "Bányászni" a nagy büdös semmit és közben elbaszni rá egy csomó elektromos energiát.... Qrvajó.
Legalább régen SETI, rákkutatás, meg hasonlók futottak a háttérben. Az emberi kapzsiság és hülyeség tényleg határtalan...
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #36033 üzenetére
Most már csak Tihanyi Tamás segíthet...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest