- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidobali
aktív tag
válasz
stairmaster #10110 üzenetére
Tölts le egy Hiren's Boot CD-t, azzal meg tudod nézni, hogy milyen állapotú a vinyó, de valószínűleg vinyó cserés
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok.
Sürgősbe kellene egy iphone 3G, nem kell, hogy működjön, lehet leélt, nem kell semmi tartozék, kijelző lehet törött is. Egy pár alkatrész kell belőle.
Ha van valakinek a polc alján és nem tud mit kezdeni vele, kérem jelezze, tényleg sürgős
KP-ban fizetek
Köszi
-
vidobali
aktív tag
válasz
Speeedfire #9688 üzenetére
Ez már amolyan inteligens energiagazdálkodós masina és egy töltéssel a 4GB-os sd-t, 10,5mp en ami 1040 kép kábé, telelövöm vele.
-
vidobali
aktív tag
válasz
Speeedfire #9682 üzenetére
750mAh gyári akksija van
-
vidobali
aktív tag
válasz
LackoMester #9676 üzenetére
Az van, csak töltésre kellene, mert beszart a gyári töltő és nincs kedvem (
) 8000-ért venni egy másikat
-
vidobali
aktív tag
válasz
atos19881101 #8922 üzenetére
Biztos, több vga-t is próbáltunk, és más gépekkel is ezt csinálja
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Samsung 940NW 19" wilde TFT. A hibajelenség, hogy a számítógép bekapcsolásakor nem indul a monitor, kb 5-10 perc eltelik a bekapcsolástól számítva, mire megjeleniti a képet.
A kérdés, érdemes-e ezzel foglalkozni, javitható-e, ill. ha igen, akkor tudnátok-e valami jó monitor szervizest ajánlani Győrben.
Köszi előre is
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
s775-ös gyári coolert keresek használtba, olcsón, az se baj ha rossz, de egy lefogató lába legyen ép :-)
-
vidobali
aktív tag
Mindig irigyelni foglak, meg mindenkit aki ki mer menni közutakra tekerni, Én csak városban, meg max győr-óvár között a bicikli úton merek, de így is halálfélelmem van. Nem tudom vagy rám pikkelnek az autósok, vagy csak lúzer vagyok, de egy sima győri melóba jövetel alatt minimum 2x 3x tuti elkalapálnának ha nem figyelnék mint állat. Vagy lehet csak bebeszélem magamnak........
-
vidobali
aktív tag
Csak az az android ami elöbb volt, soha nem látott kiadott telefont. Az első a Android 1.0 (Apple pie) 2008. október 21-én került kiadásra, de ez sem terjed el széles körben, pont a kinézete és a nem éppen felhasználó barát működése miatt.
Az első iPhone-t 2007. június 29-én kezdték el árusítani, amin már stabil iOS futott.
-
vidobali
aktív tag
válasz
cellpeti #6277 üzenetére
Ez a játék oda-vissza igaz (legutóbb a motorola perelte az apple-t), csak közben a háttérben (vagy nem is annyira a háttérben) olyan zsiros üzleteket kötnek egymással, hogy csak na..... szarnak ezek a perekre, kicsit eljátszanak egymással, megdolgoztatják az ügyvédjeiket, ne puhuljanak el, na meg felhergelik az elvakult hivőket és közben röhögnek rajtuk.
-
vidobali
aktív tag
válasz
#35685120 #3345 üzenetére
Sziasztok
Osztom a Laci véleményét, kb 1,5 éve a sütödéből rendelek pizzát, de a minőséggel még soha nem volt bajom (a kiszállitással annál inkább, volt, hogy 2,5 órát kellett várnom). Néha a változatosság kedvéért rendeltem a veszti hajóról vagy a zöld elefántból, meg a mister bigből, de különbség csak a jóval magasabb ár, minőségben megállja a helyét a sütöde.
Viszont ha főtt kaja, akkor Én legszivesebben a Pozsonyiba megyek, akár menüzni is.
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Érdeklödök, hogy volna-e valakinek eladó Core2 Duo procija olyan 10k környékén Győrben, akár ma.
-
vidobali
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest