- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz erdey_a #39048 üzenetére
Volt regen. Azota pest fele is 4 megye kell nem 3.
Amugy az ut jol mukodik ma avattam fel magamnak. Par helyen furan megallt a viz rajta, pedig kijarva meg nincs - remelem ez nem marad igy.
Es nem annak lesz gond ha fizetosse valik aki gyms megyei, hanem aki vp megyebol jart erre.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
kovacsroli
senior tag
Chapó gumi, Szent Imre út
Megkíméllek benneteket egy rossz döntéstől így a gumiszezon korai szakaszán.
Új gumist kerestem, szimpatikus volt hogy van normális weboldaluk, közel vannak és főleg hogy lehet online időpontot foglalni. Szombat reggel 8-ra foglaltam is. Az első érdekesnek mondható esemény az volt, hogy ezt követően felhívtak, hogy van szombatra reggel 8-ra egy foglalt időpontom. Mondom igen. Nem tudnék e csütörtökön vagy pénteken jönni? Mondom nem, a nyitvartartási idő alatt én is dolgozom, ezért foglaltam szombatra. „Mindegy, akkor jó lesz az is, hello”. Hát hello.
Megérkeztem szombat reggel, egy 8 éves túlmozgásos, egyébként aranyos kissrác fogadott, ő a gumis fia. Benavigált a parkolóba amíg az előző autó ki nem tolat. Az előttem lévő tulaj vészjóslóan jelezte, hogy ő fogja (mármint a kissrác) lecserélni a kerekeimet. Rajta már érződött hogy valami nem oké.
Amíg ő ki nem tolatott, a kisfiú a leparkolt autóm felnikupakjait kezdte el leszedni. Kezében egy fém kampó, azzap próbálkozott, a kupakok nem akartak jönni, folyton lecsúszott a kampó, így karistolva a felnit. Szóltam neki, hogy inkább várjuk meg a felnőtteket. Beálltam, elkezdődött a munka, csak centírozást kértem. A gumis egy hátsó helyiségben centírozta a kereket, majd amikor végzett, szólt a kisfiúnak, hogy gurítsa előre. Milyen aranyos ez leírva. A valóság az, hogy a 19”-os kereket a 8 éves gyerek nem tudja biztonsággal gurítgatni, főleg nem egy szűk műhelyben 40 centire az autótól. Nem is okozott meglepetést, amikor elesett és eldőlt a kerék. A szerencse az volt, hogy nem pofára hanem a háruljára dőlt a felni, a mégnagyobb szerencse pedig az, hogy nem az autó felé dőlt. Itt mivel a víz levert, odaléptem hogy felsegítem a gyereket meg inkább majd én odagurítom a kereket. A gumis kinézett hátulról azt mondja, „hagyd csak, megbírkózik vele, fiam döntsd a bal hátsó féknek”. Oké, ott maradtam egy lépésre, hogy el tudjam kapni ha ismét borul, de most sikerült a művelet, odaért a bal hátsóhoz, és nekibaszta a kereket a féktárcsának, volt hangja.
Ezen a ponton összenéztem a gumissal, látta szerintem hogy az ájulás kerülget, ezért hátrahívta magához a gyereket, ott segített.
Felkerültek a kerekek, légkulcs, nyomatékkulcs és azt hittem már megúszom, amikor a kisfiú kijött újra hátulról, egy ~1,5 méterre kihúzott fém mérőszalaggal és azt mondta, ez a varázspálcája, mondom komoly. A következő pillanatban a varázspálca megtört és ahogy a vége lenyekkent, egy centis karcot sikerült belevarázsolni a jobb első ajtómba. A kisgyerek rámnézett, azt mondja „bocs”. Milyen jólnevelt.
Végül további károkozás nélkül sikerült elhagynom a helyszínt, csak előbb egy akkora összeget kifizettem erre a műveletre, amit nem merek ide beírni.Én is hibás vagyok hogy a karistoláskor nem köszöntem meg és tolattam ki mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet, de nagyon nehéz amikor egy kisgyerekkel szemben, vagyis miatta kéne panasszal élni, nekem is van kettő, szóval na.
De az, hogy a felnőtt embernek, a szülőnek nincs ennyi esze, hogy az ügyfél nem egy játszótérre hozza az autóját, ezt nem bírom agyilag felfogni.A könyékét is kerüljétek el!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #39059 üzenetére
"A következő pillanatban a varázspálca megtört és ahogy a vége lenyekkent, egy centis karcot sikerült belevarázsolni a jobb első ajtómba."
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Kösz a beszámolót és részvétem. A Chapó gumisról én eddig csak azt hallottam, hogy ritka gyökér stílusuk van, de akkor ez nem csak ennyi...
Nekem elvileg 1-2 órán belül megjön a 4 évszakos szett és viszem az Épfu telepre.
Jaki Gumi, múltkor is tök rendesek voltak.[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Ármester
Egy Google értékelést megér így ez a szép sztori
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kovacsroli
senior tag
válasz Dorien #39060 üzenetére
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Igen, teljesen igazad is van, amiért nem tettem meg az a következő, sajnos az autó azon oldalán egyébként is van 4-5 hasonló, ajtórányitásból eredő karc. Ezen látszódott, hogy friss, de nem akartam belemenni vitába, pláne ilyen bunkó emberrel.
Jaki gumi is nagyon közel van hozzám, köszi a tippet, másik autóra nekem is jön a négyévszakos, kipróbálom őket akkor.
SyMbioTe
Az lesz, be is másolom oda a kisregényemet.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
kbhuinfo
tag
4 kerek csere es centirozas? Ird mar be, mennyi volt - ugyis szezon van, jo tajekozodni. Koszi!
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #39063 üzenetére
Már meg is jöttem tőlük. (Jaki Gumi, Épfu telep, Fehérvári út 80.) Sec-perc alatt felszerelték a Debica Navigator 3-asokat, új szelepek, centrír. Nem kértem számlát, 13k.
kovacsroli: Megértelek. Néha én is úgy vagyok vele, hogy "OK, ennyi volt az ára, hogy megszabadultam ettől a gyökértől..."
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
válasz kbhuinfo #39064 üzenetére
Az autón lévő kerekeket centroztattam, tehát fentlévő kerekek le, centír, vissza.
Ezen kívül egy ötödik felnit is vittem és egy rávaló gumit, amit felszerelt. A zacskót amiben vittem egyébként volt eszük széttépni mint egy pitbull, de újat már nem kaptam, csak bebaszták a'la natur a kereket a csomagtartóba, na mindegy.19 ezer forintos mutatvány volt.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #39066 üzenetére
Tehát lényegében 1 szerelés volt csak, meg 5 centrír. - 19k-ért. Fasza...
-
Dorien
veterán
Nézzetek egy kis Videómániát, ha akartok röhögni egy jót:
Jákob Zoli és a tűzforró lányok #1 🌹💅 Nagy Ő
Jákob Zoli és a tűzforró lányok #2 🌹💅 Nagy ŐSzupcsi!
[ Szerkesztve ]
-
tserrof77
őstag
válasz kovacsroli #39066 üzenetére
Én is egyszer voltam csak náluk, mivel untam már kiautózni Nagyszentpálra a régi bejáratott helyemre. 2 vagy 3 éve voltam a szentimrén én is... hááát... se nem gyors, se nem olcsó nem volt. De legalább megúsztam járulékos veszteség nélkül. Azóta Dudu-hoz járok a Kis utcába, Újvárosba. Ismerős is, meg közel is van. És nem drága. Tavasszal 7k-t fizettem centír+kerékcsere kombóért. Nekem külön felnin vannak a téli/nyári szettek.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Coyot
őstag
Én marosihoz jártam 1 évvel ezelőttig, mindig szólt a techno és a srácok ugy dolgoztak hogy öröm volt nézni ráadásul olcsón. Most nem tudom mi van velük, de akkor "különösen ajánlott" plecsnit adtam volna nekik.
Má' nem
-
tserrof77
őstag
Én tizenévekig jártam hozzájuk, amikor még a régi helyükön voltak, a Rákóczi végén, ahol most az OIL! kút van. A költözés után is sokáig, de a távolság miatt feladtam. Normálisak és olcsók voltak. Ja, meg csak nekik volt az egész városban 1300-as Dacia-hoz pótfej a felnihez
Mostanában nem tudok róluk nyilatkozni, bavallom, 5-6 éve nem hozzájuk járok.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
envagyok
veterán
Dell SE2722H monitort keresek újat 43000Ft-ig ha valaki tud segíteni a beszerzésben, írjon.
-
Joker88
őstag
lenne egy tömegközlekedéssel kapcsolatos kérdésem..
Próbáltam a melléklet képen is ábrázolni
Szóval, reggelente, melyik helyijárat busszal (akár átszálással) lehetne eljutni a Szövetség utcából ( a "Báthory úti" buszmegből ) a Kandó Kálmán útra, a Gyárvárosi vasúti megállóhoz lévő buszmegállóba..
És délután ugyanez lenne,csak visszafelé..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ármester
válasz szekera #39077 üzenetére
Vagy Google térkép, már az is tud menetrenddel tervezni :)
Előtte én is a moovitot használtam[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó készlet Citroen acélfelnim, rajta Michelin CrossClimate négyévszakos gumikkal, illetve gyári Citroen dísztárcsákkal, csavarokkal. A felnik felületi rozsdásak (két éve nem használom őket), pici törődést igényelnek. A pakkot csütörtökön lehet átvenni Győrben, a Lajta úton. Az egészért együtt 20 000 ft-ot szeretnék kapni. Valakit érdekel esetleg?BÚÉK!
-
Dorien
veterán
válasz Ukraan #39081 üzenetére
Szóval R15 a felni is. 20k-ért simán megvettem volna, mert 11 éves nyárigumik voltak a C3-ason, ami májusban került hozzám.
Sok sikert az eladáshoz!
(Tipp: PH Gumis topik, FB Marketplace, Jófogás, Racing Bazár)Szerk. Kösz, de macerás lenne tárolni... Valaki jól jár majd vele.
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
Mekkora az osztókörátmérő?
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
golya32
senior tag
Sziasztok, kellene nekem laptop 15" vagy nagyobb, I5 8Gb, 2Gb a monitorkártyán.
Akku nem kell, kopott is lehet vagy minimálisan törött, a mühelybe kell egy gép amin a modelleket meg tudjuk nézni szereléskor, ja és lehetőleg olcsónVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Dryman
őstag
válasz Joker88 #39075 üzenetére
Szia, ezt a távot tettem meg anno kerékpárral nap mint nap, bár a Kócsag utca picit távolabb esett mint a Te kiindulási pontod. Ez nekem kényelmes tekeréssel 15-20 perc volt.
a buszozást én kicsuknám, átszállással várakozással több idő mintha sétálnál. sétával ez a táv 50 perc lehet....van azonban egy-két alternatív megoldás, ez pedig a roller, vagy a győrbike......négysávos, árkádos híd révfalui, bácsai felhajtóján állnak a rollerek, amivel a Kandó közepéig el tudnál jönni, a Kandón az IGM előtt láttam rollerparkolót, talán ez az utolsó amit telepítettek a Jancsifalui részén a városnak. Sajnos az ára nem barátságos, 1400Ft lesz egy utad és kb 10 perc alatt megtehető. Inkább a Győrbike 400Ft/nap a bringa bérleti díja, és ez élhetőbb mint a rolleres száguldás! -
Joker88
őstag
A Nádor cukrászdáról mi a véleményetek? vagy valami más ötlet ilyen sütizős-beülős helyre?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
BaKeSZ87
őstag
+1 Kálvária. Bécsibe szoktunk még menni, almás pite egy gömb vanília fagyival frankó.
Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB érdekel valakit?
-
Viperator
őstag
A Frei Café-ban is vannak finom sütik.
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
tserrof77
őstag
Hát, nem tudom. Nádor oké, de nem a legolcsóbb. Kálváriával nekünk nincs jó tapasztalatunk. Frei ok, de drága. Ellenben a Kuglóf nekünk bejött (főleg, hogy van gluténmentes saját sütijük is) Ja, a Nádor is a Fűszeres cuccait árulja, szóval a Fűszerest is érdemes megpróbálni.
Bakesz: Megy priv.
-
donbig
tag
Gyógytornászt tudna valaki ajánlani Győrben? Már régóta nyűglődök, egy óra ácsorgás után alig tudok megmozdulni, a derekam és a lábaim is fájnak, beállnak - gyaloglással nincs gond. Első körben gyógytornára gondoltam, hátha segít.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest