Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Santses
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
ok persze tudom hogy lopok..és segítettem is már ilyen embereken akik ilyenekkel foglalkoztak és tudom hogy bűncselekemény 1értelmű hogy azt büntetik...engem az zavar hogy az a f*sz szenátor vagy ki (más szóval nemtom jellemezni) ilyen dolgokkal foglalkozik míg pl ilyen országok mint mo. hogy élnek..? (ha ne soroljak szörnyebb dolgokat)
ésha ezt is elveszik tőlünk (tőlem mivel más élvezetem nincs nagyon...játékokal elvagyok de lassan megunom nembeszélve arról hogy aztis ''lopom'', egyszóval nemlesz semim csak a gép és a jógépse ér semit ha nemtod kihasználni kihasználmi is csak progikal tudod amik pénzbe kerülnek ésha ezt megkell vegyem akor nemtudok gépet venni mert vagy vagy... akkor gyűjtök mp3 ra hangfal és hangkártya hejett mert az mp3 at is b*szhatom ha nemtom élvezni minőségileg és ez fordítva is a hangfalamat is nézegethetem...
többi pl t ti is eltudjátok képzelni
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest