Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vision

veterán

válasz moongoose #259 üzenetére

Ezzel kapcsolatban szerintem nem is nagyon lehetne vitatkozni a kollégával. Az autóknál a lokális szennyezés a gond. Budapesten bringázva kegyetlenül érezni a kipufogófüstöt. Ez mindenkire hat (+ a szálló por), statisztikák szerint is megrövidíti a városlakók életét.

Erre persze nem 1 szent megoldás lesz. Előbb-utóbb bizonyos városokba/városrészekbe csak zéró/alacsony emissziós járművek hajthatnak csak be. Ez Nyugaton már meg-meg valósul, de nálunk sincs beláthatatlan távolságban. Ezzel párhuzamosan/ez által radikálisan csökkenteni fogják, és megnehezítik az autós közlekedést.

Az autóiparban is, mint mindenhol máshol, megy az olcsósítás. Most egy Skoda Karoq-ot hajtottam pár hétig, hát...15+ milliós verda nyöszörgő ajtóbehúzóval, kopogós műanyagokkal, 20+ éves monkróm kijelzővel a műszerfalon. Nonszensz. De már az én 11 éves Rav-omon se akarnak külön cserélni szilentet, csak egyben lengőkart százezrekért.

Új hozzászólás Aktív témák