Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
válasz
Arpee78 #3115 üzenetére
Azért ezt ma már, sok sok teszt átnézése után nem állítanám olyan magabiztosan.
5 évvel ezelőtt egyértelmű lett volna a Michelin javára a kérdés, de mára már a Hankook úgy fejlődik, mint az istennyila, a Michelin meg majdnemhogy semmit. ( nem semmit, de nem sokat. )
Én azt mondom, hogy csak a neve miatt ne tegyél voksot egy gumira.
A saját autómra Hankookot vettem, egyértelműen jobb ez, mint a 3 éve volt új Dunlop Sp1-esem. -
Arpee78
senior tag
válasz
Arpee78 #3108 üzenetére
Erre valaki? Közben találtam még egy versenyőt: Michelin Energy E3B1 Üzemanyag utalvány miatt valamivel olcsóbban jön ki mint a Fulda.
Viszonylag keveset és szolid tempóban autózom, nálam valószínűleg az elöregedés előbb utoléri a gumit mint a kopás. Tehát 155/70 méretben Michelin, Fulda vagy Hankook, ha a tartósság, biztonság és fogyasztás az elsődleges szempontok.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Arpee78 #2673 üzenetére
Arpee78
Vredesteint nem forgalmazom, mivel régen elég sok gond volt velük.
Ma már állitólag jó, tesztek szerint.De a teszt 2-3 napig tesztel, nem tér ki sose arra, hogy 2-3 évesen mit tud még, mennyire öregszik stb...Bridgestone nagyon jó, Semperitnem puha az oldala, Fulda Montero2 van nekem is, eddig jó, bár havat még nem látott nálam.....
Maradj a 155/70R13 méretnél.
A 145/80R13 magasabb is....és nem ennél a méretnél számít a keskenyebb azt a 200 felettieknél érdemes figyelembe venni... -
GumisPeter
senior tag
válasz
Arpee78 #1599 üzenetére
Szia
Egy ilyen kisautónál még nem is nagyon vennéd észre a differenciát...
Ebben a méretben nem nagy a kínálat, nyilván ezért keres mindenki8 használtat és ezért nincs.Illetve azért, mert már nincs olyan autó, amire ez a méret kell, így a használt sem termelődik.(szépen mondtam)
Ami listán van:
Fulda Diadem Dirigo 7200-
Hankook K715 9300-Raktárkészletet hétfőn lekérdezni, de csak ez a 2 tipus szerepel a nagykernél.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest