Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Szerintem még nézelődj kicsit
Véleményem szerint ezek nagyon gáz felnik egy ilyen autón. Még nagy méretben is, de különösképpen 16-17 méretben.Úgy látom minél költséghatékonyabban akarod megúszni.
Azt tudom javasolni, hogy vegyél négy strukturált 16" vagy 17" lemezfelnit, gyáridnál kicsit "jobb" ET-vel, vagy esetleg tegyél alá négy szolid pogácsát (5-10mm). Így fekete lesz, és állítom, hogy nagyon fog tetszeni + olcsón megúszod + télle-nyárra is jó választás.
A legtöbb autó brutál módon jobban néz ki ha akár egy kicsivel kijjebb vannak a kerekei mint gyárilag, szerintem ha 16" méretben gondolkodsz akkor ez a legköltséghatékonyabb optikai tuning.
Továbbá ihletnek ajánlom a mobile.de oldalon szűrj rá az autódra, szerintem ezres nagyságrendben találsz, és nézegesd végig milyen felni tetszene, ami jól is néz ki ilyen méretben az autódon.pl:
-
rbalint88
addikt
16"-ban, ballonos gumival mindegyik faluszéli sufnituningnak fog kinézni, szóval NE. ha maradni akarsz a 16"-nál, mert jó gumid van rá, akkor vegyél gyárit.
ha mindenképp ilyen felnit akarsz, akkor meg 17-18", de azzal is eléggé prosztó lesz, csak kevésbé bután fog állni az autón. ja és nagyobb felnihez ültetés is dukál, hülyén néz ki, ha nagyobb a gumi-sárvédő távolság, mint a gumi oldalfal magassága. -
Qru
MODERÁTOR
Egy olcsóbb alufelni nehezebb mint egy lemezfelni. Nő a rugózatlan tömeg, lomhább lesz kicsit vele az autó. Gyorsabban kopik a lengéscsillapító és ha nem a gyárival teljesen egyező méretűt veszel akkor a csapágy is. Mivel ezek amúgy is kopó alkatrészek igazából kb csak elméleti a dolog.
A fehér kényes szín, a fékpor nagyon fog rajta látszódni... illetve nem tudom télre is maradna-e, mert ezeket az olcsóbb felniket könnyen megmarja a só.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest