-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yabba
aktív tag
válasz
@chain #12318 üzenetére
Én is ADAC teszt alapján vettem ezt pár éve, de az első kerekekre szerelve két év után úgy lekopott, hogy még egy szezonra hátra csak azért tettem fel, mert sajnáltam kidobni két év után. Viszont idén már cserélem.
Tavaly vettem még kettőt, de egy év első keréken eltöltött idő után azokon is látszik a kopás, most azok mennek hátra. Amúgy a gumi nagyon megbízható volt.
Évi 20ezer körül megyek Ford Focus-szal.Nálam a Michelin Energy Saver+, a Dunlop BlueResponse és a Hankook K125 Ventus Prime amik közül dönteni fogok. Az ár miatt a Hankook felé hajlok kb 4-5e-vel olcsóbb a másik kettőnél, de nem tűnik rosszabbnak.
Esetleg valakinek van velük tapasztalata, tanácsa?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest