Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
Akik itt véleményt fogalmaznak meg az öregedéssel kapcsolatban, azok szerintem csak találgatnak. Figyelem a környezetemben lévő autókat, legyen az család, barát munkahely. Sokszor szoktam fotózni, ide is be szoktam rakni ezeket. Keress rá a hozzászólásaimra. Szerintem nem lehet kijelenteni, hogy ez vagy az jobb vagy rosszabb. Szerintem mind rossz. Tudomásul kell venni, hogy a mai gumik gyorsan öregednek. Ha garázsban áll az autód az nagyon sokat segít. Ha utcán, akkor használattól függően már 3-4 éves korában szét lesz repedezve.
A goodyearel nekem nincs tapasztalatom, Quatrac 5 volt a családban. Az csúnyán szétrepedezett. Nem volt garázs, megette az uv. Ha visszakeresed a hozzászólásaimat, akkor megtalálod a képet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest