Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz BossBoss #66154 üzenetére

Németh Guminál én is voltam egyszer, korrektek voltak, mondták, hogy szarok a kerékcsavarok (ford betegség) viszont jó 2 év múlva mikor meg akartam cseréltetni egy másik helyen az első-hátsó tengelyeken az abroncsokat akkor kalapáccsal alig tudták leverni a kerékagyról. Nem hiszem, hogy ne fért volna bele egy kis rézpaszta az árba (vagy ha nem legalább szólhattak volna) amivel az új helyen könnyen leszedték volna. Illetve egy defektnél is meg lettem volna lőve aztán fizethettem volna egy tréleresnek egy vagyont...

Gumis szerint nem sokat változott volna a dolog ha 2 év helyett 1 év után viszem, annyi idő alatt is összegyógyul ha nem pasztázzák.

Magyar Gumiszerviz ha már szóba került, 2x voltam ott 2x akartak átverni. Régen apámnak nem akartak felszerelni egy vadi új Matador gumit, mert nem náluk vette és az egy fos. Végül feltették. Anno velem vetettek feleslegesen 16db kerékcsavart az új felnihez (ugyanolyan volt mint a másik) egy vagyonért, végül egy defekt miatt mentem hozzájuk, defektjavítás meg kerékagy kefélés és befújása valami spray-el és 1-2 varázslat és pontosan annyit fizettem a defektjavításért mint 1 új gumi lett volna...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák