Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Egonyolc
üzenetére
A sorrend nagyjából szerintem is stimmel, bár én úgy fogalmaznék, hogy Engi>Mesmer>Ele (D/Dben jól kell zongorázni, ha még létezik ez a build), ezeknél kell rendesen váltogatni a DPShez a fegyvereket, van egy wow.-os értelemben vett Rota is.
Aztán a középmezőny Guardian, Thief (no nem a HS spammeres változat
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.A könnyű : Warrion, Ranger, Necro (Számomra a ranger után ez volt a legegyszerűbb, igaz én anno Staffal toltam, valószínűleg ezért is tartottam unalmasnak, azóta is Ori bányászatra van ítélve szegény)
PvP: tökéletesen leírtad, itt nincsen gear farm PvPben, talán csak 1-2 skill van zárva (?), a trait változás miatt, illetve pár jelentéktelen rúna, de azt gyorsan ki lehet farmolni. Itt Nem arról szól a story, hogy legyél rank 2200, meg farmolj 4 milla tokent, hogy meg tudd venni a cuccokat, amivel AVn mindenkit hülyére versz. GW2ben úgy általában nem a gearről szól a dolog. Visszatérve a PvPre, már a gear miatt is jobbak a balance feltételek, mint Wowban. Ranked aréna szerűség van, leaderboard-val. Másrészt a balance-olás itt nem a Blizzard féle 00-200%-os léptékekkel történik, hanem sokkal kisebb léptékben. (Bár ilyen téren a GW1 1%-os léptetései volt talán az etalon)
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- Futás, futópályák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.