Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Egonyolc
üzenetére
A sorrend nagyjából szerintem is stimmel, bár én úgy fogalmaznék, hogy Engi>Mesmer>Ele (D/Dben jól kell zongorázni, ha még létezik ez a build), ezeknél kell rendesen váltogatni a DPShez a fegyvereket, van egy wow.-os értelemben vett Rota is.
Aztán a középmezőny Guardian, Thief (no nem a HS spammeres változat
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.A könnyű : Warrion, Ranger, Necro (Számomra a ranger után ez volt a legegyszerűbb, igaz én anno Staffal toltam, valószínűleg ezért is tartottam unalmasnak, azóta is Ori bányászatra van ítélve szegény)
PvP: tökéletesen leírtad, itt nincsen gear farm PvPben, talán csak 1-2 skill van zárva (?), a trait változás miatt, illetve pár jelentéktelen rúna, de azt gyorsan ki lehet farmolni. Itt Nem arról szól a story, hogy legyél rank 2200, meg farmolj 4 milla tokent, hogy meg tudd venni a cuccokat, amivel AVn mindenkit hülyére versz. GW2ben úgy általában nem a gearről szól a dolog. Visszatérve a PvPre, már a gear miatt is jobbak a balance feltételek, mint Wowban. Ranked aréna szerűség van, leaderboard-val. Másrészt a balance-olás itt nem a Blizzard féle 00-200%-os léptékekkel történik, hanem sokkal kisebb léptékben. (Bár ilyen téren a GW1 1%-os léptetései volt talán az etalon)
Új hozzászólás Aktív témák

- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.