Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Egonyolc #8548 üzenetére

A sorrend nagyjából szerintem is stimmel, bár én úgy fogalmaznék, hogy Engi>Mesmer>Ele (D/Dben jól kell zongorázni, ha még létezik ez a build), ezeknél kell rendesen váltogatni a DPShez a fegyvereket, van egy wow.-os értelemben vett Rota is.

Aztán a középmezőny Guardian, Thief (no nem a HS spammeres változat :) ) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.

A könnyű : Warrion, Ranger, Necro (Számomra a ranger után ez volt a legegyszerűbb, igaz én anno Staffal toltam, valószínűleg ezért is tartottam unalmasnak, azóta is Ori bányászatra van ítélve szegény)

PvP: tökéletesen leírtad, itt nincsen gear farm PvPben, talán csak 1-2 skill van zárva (?), a trait változás miatt, illetve pár jelentéktelen rúna, de azt gyorsan ki lehet farmolni. Itt Nem arról szól a story, hogy legyél rank 2200, meg farmolj 4 milla tokent, hogy meg tudd venni a cuccokat, amivel AVn mindenkit hülyére versz. GW2ben úgy általában nem a gearről szól a dolog. Visszatérve a PvPre, már a gear miatt is jobbak a balance feltételek, mint Wowban. Ranked aréna szerűség van, leaderboard-val. Másrészt a balance-olás itt nem a Blizzard féle 00-200%-os léptékekkel történik, hanem sokkal kisebb léptékben. (Bár ilyen téren a GW1 1%-os léptetései volt talán az etalon)

Új hozzászólás Aktív témák