Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ellia

addikt

Tegnap gondoltam kipróbálom a Fractal Hammer buildet (igaz knight armor-ban de ez most lényegtelen), amúgy is daily fractal is volt low lvl-en szóval tökéletes. Ugye eddig minden szép és jó aztán összesorsolt az LFG 4 franciával.

Első fraktál az Aquatic Ruins, lassan de lement, már itt látszódtak, hogy bajok lesznek mikor arra se vették a fáradtságot, hogy egyszerre ússzunk át a sötét részen... Bosst is képtelenek voltak az áramba belehúzni. A végén azért csak sikerült.

Következő fractal a Cliffside - talán ezt utálom a legjobban (meg az underground facalityt) - és itt indult el a szar lavina. Egyik gyereket a hammerel lefújta a szél, hammer beragadt, bugolódot, oké, haljunk meg mind egyszerre és akkor visszakapjuk. 1 normális gyerek volt aki értett illetve beszélt normálisan angolul, vele hiába üvöltöttük egy másik játékosnak, hogy halj már meg te nyomorék, meg ugorj le, ne élessz fel...stb csak csinálta. Itt szált el az agyam, a norm srácnak dobtam egy whispert, hogy sry én ezt a szerencsétlenkedést nem bírom és kiléptem.

Ja a grátisz: a kezembe lévő hammer-re az entropy skinét tettem rá (ua. mint a boss kezében lévő amit cipelni kell), gyerek meg azt hitte folyton, hogy nálam van... retard.

Természetesen mindezt úgy, hogy elvileg nem új játékosok voltak (AP alapján) és fractal lvl 1-en. A végén már sírhatnékom volt. Kövi alkalommal Én hirdetek valahogy így lvl x "no french allowed" - vagy valami hasonlóval.

Én se vagyok nagy fractalos, mindössze lvl 20 vagy 21 környékén leragadtam a hasonló dolgok miatt amik elveszik a kedvem az egésztől. Majd egyszer rászánom magam és tovább megyek csak szerintem először megcsinálom hozzá a normális páncélt...stb.

Új hozzászólás Aktív témák