Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Tegnap gondoltam kipróbálom a Fractal Hammer buildet (igaz knight armor-ban de ez most lényegtelen), amúgy is daily fractal is volt low lvl-en szóval tökéletes. Ugye eddig minden szép és jó aztán összesorsolt az LFG 4 franciával.
Első fraktál az Aquatic Ruins, lassan de lement, már itt látszódtak, hogy bajok lesznek mikor arra se vették a fáradtságot, hogy egyszerre ússzunk át a sötét részen... Bosst is képtelenek voltak az áramba belehúzni. A végén azért csak sikerült.
Következő fractal a Cliffside - talán ezt utálom a legjobban (meg az underground facalityt) - és itt indult el a szar lavina. Egyik gyereket a hammerel lefújta a szél, hammer beragadt, bugolódot, oké, haljunk meg mind egyszerre és akkor visszakapjuk. 1 normális gyerek volt aki értett illetve beszélt normálisan angolul, vele hiába üvöltöttük egy másik játékosnak, hogy halj már meg te nyomorék, meg ugorj le, ne élessz fel...stb csak csinálta. Itt szált el az agyam, a norm srácnak dobtam egy whispert, hogy sry én ezt a szerencsétlenkedést nem bírom és kiléptem.
Ja a grátisz: a kezembe lévő hammer-re az entropy skinét tettem rá (ua. mint a boss kezében lévő amit cipelni kell), gyerek meg azt hitte folyton, hogy nálam van... retard.
Természetesen mindezt úgy, hogy elvileg nem új játékosok voltak (AP alapján) és fractal lvl 1-en. A végén már sírhatnékom volt. Kövi alkalommal Én hirdetek valahogy így lvl x "no french allowed" - vagy valami hasonlóval.
Én se vagyok nagy fractalos, mindössze lvl 20 vagy 21 környékén leragadtam a hasonló dolgok miatt amik elveszik a kedvem az egésztől. Majd egyszer rászánom magam és tovább megyek csak szerintem először megcsinálom hozzá a normális páncélt...stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest