- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Nem is fogják mondani, elég ha gondolják, "nah megint egy warri 90%, hogy ott a GS mint váltó fegyó"

(#5057) Lmh:
Igen, vannak ilyen warrik is
Mondjuk szeretem látni a meglepődéseket sokszor mikor mindenki azt várja egy warritól, hogy GS elő majd frenzy. Ha ezt valaki benézi akkor 1-2 sec alatt szó szerint halál vár rá, de azért egy ilyen húzásra lehet számolni a warrik 80% környékén.
Def/bleed (shout) warrival szerencsémre már nehezebb elbánni
szerk:
PvP nekem is a kedvenc
De gondoltam, hogy felhúzok egy karit is WvWvW-re és warrit nehéz megunni a sok fegyó lehetőség miatt. Csak akármerre megyek mindig GS warrik vannak. Na mindegy majd a következő kari elem lesz
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest