Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
fuwiradis
üzenetére
Hali!
Ha ez a véleményed a HoT-ról, akkor ne vedd meg a PoF-t. legfeljebb amikor 50%-os árengedmény lesz..A HoT-hoz sztem elengedhetetlen az új profok kimaxolása, a PoF-nál
sincs másként (minden kaszt ismét újat kapott). Úgy már egyáltalán nem nehéz bóklászni, sem bár az imbalance miatt ez nem áll egyformán minden kasztra. Ezzel úgy látom már folyamatosan baj lesz, de nem sok időszakra emlékszem amikor rendben lett volna.A mountok miatt még kevesebb a wp, "viszont" nagyobbak a map-ek. Minden 3. másodpercben feléd kószál egy mob, úgyhogy folyton combatban vagy, és azok is "viccesebb" figurák (ezt én HoT-nak fel sem tudnám róni hibaként - ott nem tapasztaltam).
Itt nem igazán jellemzőek a chain eventek, de vannak darálós bounty bossok - olyasmi mint a world bossok, csak több is van egy mapen.A mountokkal könnyebb az élet az egész játékban. Azok is ötletesen ki vannak találva, mindnek van egy speckó tulajdonsága, ami miatt más-más helyzetben hasznos. Mondjuk a griff 250 goldba kerül,(a többire nem emléxem) és nem lehet vele igazán szabadon röpködni. És sztem csúnya is.
Miért kellett WoW-t majmolni, lehetett volna mondjuk sas. Vagy sárkány?? Álmodik a nyomor..
Van egy nyúl is ami meg mekeg.
Megjegyezném, hogy végeredményben nekem mindkét kieg teszik, pont azért mert nem olyan mint az alapjáték, és egymástól is eltérnek. A HoT-ban pont hogy jó a map bonyolultsága, és hidd, el jól lehet rajtuk közlekedni, ha már kiismered magad - főleg mountokkal. De ahhoz játszani kell pár hetet mindegyiken.
A PoF mapjai azt kell mondjam, lebilincselőek, szintén nagyon szépen ki lettek dolgozva, sivatag alaptémában, és ehhez mérten nem is többszintesek. Egy "kis" egyiptomi, és indiai beütéssel, sok sivataggal, közbülső oázisokkal, 3 fejű hydrával, homoki cápával, agresszív harci kiwivel, meg föld felett lebegő vérszomjas borókabokorral. Vannak hegyek, tavak, futóhomok, feltámasztott múmiák, városok, kurvanagy kupolákkal, bizbaszcsillagszóró, miegymás. Ezek közül egyik másik azért nálam is kiveri a biztosítékot, de szerencsére ez csak egy játék.
Ja, meg a sárkányüszökben 3-4 mp-ként beléd basz a ménkű, úgyhogy jobban teszed ha folyamatosan lebegsz valami módon, hogy ne legyél leföldelve..
Katasztrófa lett volna, ha nem változtatnak játékmeneten, és ha csak a régi figurát ismétlik, már rég elnéptelenedett volna a játék. A régi játékosoknak, mondjuk így is úgy is ellaposodik lassan, de ez velejárója a dolognak..
Engem csak az bosszant, hogy az összes rare cucc ára lent van a 'csában, és megy is egyre lejjebb..
Így már ectoval sem érdemes kereskedni..Ja, és képzeld el, azóta már nem működik Tarir-on a multiloot sem..
És volt egy időszak amikor Lake Doric-on engi turetekkel lehetett T6 bőrt
farmolni..
De van nekünk Fresh Pearl, branded farmolás most nem is tudom mit dobnak, meg egyéb nyalánkságok, akiszeretmég rá tudja magát venni grindolni..
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest