Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
foreveryoung
tag
Sziasztok!
Ahogy elnézem, nem nagyon pezseg ez a topic!!!
Azért lenne egy kérdésem, hátha...
Letöltöttem a HSW.hu-ról a DTM addont. Bemásoltam, és azonnal lehalt a játék. Újra kellett telepítenem. Esetleg tud valaki egy linket, ahonnan működő DTM-et tudok letölteni??? -
foreveryoung
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Rendkívül szerencsés vagy ezzel a kormánnyal!!! Milyen autóval tolod? Vagy váltogatod mint én? A hsw.hu-n, vagy a gtr-masters.hu-n nézz körül beállítás ügyben. Azért csodákat ne várj. Én csak annyit csinálok a gyári beállításokhoz képest adok még 10% kerékdőlést. Ha többet adok rá akkor a táv utolsó negyedében elfogynak a gumik és korizás van.
-
foreveryoung
tag
Élethűségről csak annyit, hogy egész más a valóság!!! Ez játék!!! Évek óta szimulátorozom, imádom, de nagyon más!!! Lehet gyakorolni az ideális íveket, tanulni a pályát, edzeni az idegeket, hogy 14 körön keresztül 0,5 másodperces időkülönbségen belül menj, hogy 14 körön keresztül ugyan úgy vedd az íveket, a féktávot, a kigyorsítást stb...
-
foreveryoung
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szia!
Mindíg, és mindegyik autó? Mert akkor vagy a kormány, vagy a drivere, vagy az USB.
Nekem egy elég komoly Logitech MOMO van, egy Genius volt előtte. Hát igen!!! Van élmény!!! -
foreveryoung
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Billel nem lehet egyszerű irányítani!!!
Feed back-es (jól írtam) a kormányod? Ha igen, érdemes kis időt rászánni a tesztpályákon és jól belőni az effekteket. Hihetetlen dolgok jönnek ki. Az autómata váltót meg el kell felejteni. -
foreveryoung
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő: mikor kikanyarodok a garázsból a boxutcába iszonyúan akadozik a kép. Ha már egyenesben vagyok, és később a játék alatt már semmi akadás. Mindnkinél van ez? Mi lehet az oka? -
foreveryoung
tag
Hát kérem, kipróbáltam ezt a HDR Modot. Nem nagyon hittem benne, ráadásul egy barátom délután felrakta magának és semmi extra. Alig-alig változott valami.
Tehát felraktam, képjavítók stb maxon minden. Lepisáltam a bokám!!! Mintha másik játék lenne!!! Gyönyörüen kilágyult a kép. A Colin Mcrea Dirt grafikájához lehetne a legjobban hasonlítani. És ráadásul előjöttek olyan effektek, tükröződések, csillogások, amit eddig nem láttam. -
foreveryoung
tag
http://www.panogames.com/games/gtrevolution.htm
Kattints a képre, ha betöltötte teljesen tedd rá a közepére a kurzort, és húzd valamelyik irányba lassan!
-
foreveryoung
tag
Igen, gyári a hűtő. Igaz, a házam baromi nagy, és tele van szívó, fújó ventikkel. Nagyon jól szellőzik. Az alaplap alig pár fokkal melegebb mint a szoba.
Nem vagyok híve a húzásnak, meg nem is értek hozzá. Most tervezek proci cserét, de horror árak vannak. Legalábbis annak ami nekem tetszene. -
foreveryoung
tag
És egy kis érdekesség. Ha kevés a játékban felkínált pályaválaszték, vagy van kedvenc pályátok, bátran le kell tölteni amit a Race07 (The WTCC)-hez csináltak kiegészítésként. Berakod és már mehetsz is akár a Hungaroringen vagy ahol tetszik!
-
foreveryoung
tag
-
foreveryoung
tag
Hát várni várhatsz, de attól nem lesz GTR Evo-d!!! Ez egy új, önálló játék, a GTR-ek és a WTCC-k alapjaira építve. Benne van a WTCC és jó pár GT kategória. Meg kell majd venni, ha majd lehet kapni.
Na most azt meg ne kérdezd honnan van azoknak akik itt írogatnak (irogatunk)!!!
Külföldről kaptuk, promóciós darabokat!!! -
foreveryoung
tag
Igazad van a grafikával, ne legyen csili-vili, de akkor is többet vártam. Ha elkezdem a bajnokságokat felrakom pro módba, tegnap csak teszt volt! Összességében szerintem nagyon jó a játék! Talán az a bajom, hogy a olvastam pár beharangozót, ahol túlpromózták és ezért vártam többet. A magyarosítás nekem azért kell, mert nagyon alapfok vagyok angolból. Az autó beállításoknál szükségem van rá.
A HDR-mod-ot megnézem, hátha van már. Esetleg ötlet, hogy a Google-n kívül hol érdemes keresgélni?
Hol tudom beállítani a program prioritását? -
foreveryoung
tag
Na kérem, végre megjött (lejött)!!! Toltam a játéknak több mint egy órát, csak úgy tesztként.
Pozitívumok: a vezetési élmény nagyon jó. Hihetetlen sebességélmény van. Kell
hozzá egy jó adag GTR-es WTCC-s előélet. 97%-os nehézségen
félprofi módban megizzadtam. Mentségemre szolgáljon, hogy nem
állítgattam futóművet stb-t.
A hangeffektek nagyon jók, kiválóak!!!
A menürendszer egyértelmű, bár én már lemagyarosítottam.
Rengeteg verseny, a sok autó és pálya adta variációs lehetőségekből
kifolyólag.Negatívum: A grafika!!! Az egy évvel ezelőtti Race07 minősége. Nem ezt vártam!!!!
Ma már magasabbak az igényeink, legalábbis nekem. A videokártyám
még üzemi hőfokra sem ment fel. Minden videobeállítás maxon!
A motorok hangja lehetne élethűbb.A magyarosítás: a Race07 (offline) magyarosítását telepíteni kell egy ideiglenes mappába. A mappában lesz egy UI Data mappa, ebben két fájl. Ezt át kell másolni a telepített játék könyvtárában lévő UI Data mappába, felülírni az ott lévőket. Játék indít, és MAGYARUL!!!
Van egy gondom: FPS magas, 70-150 között, viszont néha akad egyet-egyet a kép. Ez vajon mitől lehet? Xp-n fut. Megpróbáljam Vistán?
-
foreveryoung
tag
Az nem baj, ha ezeket a jó, és igazán szimulátor játékokat összerakták, csak ehhez egy 2008-hoz méltó grafikát is várnék! Miért nem lehet egy mindenben jó játékot csinálni? A Grid-nek gyönyörű a grafikája, de messze nem szimulátor. Ami meg az, ott meg a látvány hagy kívánnivalót! Mondjuk ahogy elnéztem, nem túl nagy a gépigénye.
-
foreveryoung
tag
Lassan meglesz végre teljesen. Több mint 7 giga! Ez vajon tuti a végleges verzió? Minden benne van?
-
foreveryoung
tag
Sziasztok!!!
Örömmel látom, hogy megnyílt ez a topic!!! 2-3 napon belül meglesz a game nekem is. Szimulátor rajongó vagyok. (GTR, rFactor, WTCC) Remélem ez az lesz, nem NFS, meg Grid-hez hasonló!
Mik a tapasztalatok vezetési élményben, grafikában, hangban??? Vistán, vagy Xp-n érdemesebb?
Gondolom magyar nyelv nincs benne. Hiányos az angolom, de reméljük segít a régi GTR-ek menürendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest