- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Staradder #71697 üzenetére
a karrier elég idézőjelesen értendő, vannak Arena pontok, ami olyasmi, mint az RP, azokat tudod gyűjteni a szintlépéshez. minden kiegészítő trade price és jármű trade price random oldódik fel szintlépéskor (egyszerre egy valami, és kb. több száz dolognak van ilyesmije), szóval ha mindent olcsósítani akarsz, hát, elég sokat kell hozzá arénáznod maradjunk annyiban. viszont legalább jópofák is a módok, nem fogsz unatkozni
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Staradder #71629 üzenetére
Egyik eladás közben rám is jött egy idegen, hogy ő szívesen tönkretenné a motort. Nem cicóztam, fejbe lőttem gépkarabéllyal, aztán húztam leadni a kokót (vagy tudom is én, mi volt épp nálam). Szerencsére nem próbálkozott többször. De volt olyan is, aki a kukásautót, egy másik meg dodót próbált leszedni. Utóbbira legalább ketten mentek védeni (elbénáztam/akkor is szívatott a játék, mert a B11-et jó messze rakta le tőlem, aztán már nem tudtam újra lekérni, így nem értem oda).
-
Plata
félisten
válasz
Staradder #71611 üzenetére
Ha van hangárod igen.
Ha van a hangárodban tárolva valamilyen repülő vagy helikopter akkor kiszállsz a kocsidból,nálam ez azt jelenti leszállok az opressorról,rányomok arra a menüre hogy hívok személyes légi járművet,ekkor az opressor eltűnik és gyorsan felhívom a Mechanic-ot és lehívok tőlük egy másik autót.
Gyorsan kell őket tárcsázni,mielőtt a personal helit vagy repcsit le tenné a játék.
Ha tárcsáztad őket a helid lerakása előtt akkor tudsz új personal járgányt magadhoz rendelni.
Ezzel a trükkel szoktam cserélni járgányt ha kell. -
Kiskokó
veterán
válasz
Staradder #71529 üzenetére
Onnan csak Supply lopást lehet indítani.
Venni csak gyárban tudsz!Frici , lépj be akkor az én Discord szobámba meg a neved dobd be, vagy TS.
Nekem már csak azé is jobb lenne a TS mert nem kéne 2 felé beszélnem ha épp ott is aktív valaki.Totty este kipróbáljuk TS re gyere inkább szerintem. De rád bízom.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Staradder #71509 üzenetére
Senkit
Azt csak ott helyben tudsz a gyárakba
Vagy próbáld meg a 112-őtMás :
TS nem érdekel senkit ?
Discord nem jött be, Tottyval próbáltuk de szerintem jobb a TS. Ott lenne is Fix szerver PHHU szobával...
Aza pár ember aki még feljár igazán feljöhetne.
Ha van rá igény megosztom a címet.Illetve ugyan ide Forza Horizon 4-ezni is feljöhetne TS-re aki tolja azt is.
-
Plata
félisten
válasz
Staradder #71489 üzenetére
Valaki a supply időről egyszer rakott be egy táblázatot.
Van ,a fejlesztett gyárba kevesebb supply fogy több idő alatt,fejlesztetlen gyárban több supply hamarabb.
Tv-ben tökmindegy mit nézel,a Nighclub-ban az is jó ha a DJ-t nézed.
De tudnod kell,ha veszel supplyt és leülsz tévézni,soha a büdös életbe nem jön meg a supply amíg afk vagy.
Meg kell várni hogy főfafej rád szóljon hogy hé apafej megérkezett a supply,utána mehetsz afk-olni.
Ha rendelsz supplyt és elhúzol afkolni,akkor csak azután jön meg hogy vissza tértél tévé nézésből és kimentél az épületből.
Ha teszem azt a bunkeredben csak 1 csík supply hiányzik és telefonon rendelsz supplyt 15k-ért asszem,majd elmész pár órára afkolni a bunkeredben ki fogy a supply te abbahagyod az afkot megkapod a supplyt,de fullra tölt fel,75k értékű árut 15k áron.(#71490) hhenry
Kb kilenc óra fele fent leszek,jelenleg még van egy kis dolgom,épp riogatom a jó népeket a nauszi harcosom fürdőgatyás látványával az üdülőbolygón.
Szíp magyar fürdőgatyája van,csak egy kicsit ugye alien kinézete van.
Bár a nap szemcsi jól megy a predator pofához. -
Plata
félisten
válasz
Staradder #71429 üzenetére
Ki kellene próbálni,de hát tegnap is mikor jutottam haza,olyan 10 óra felé.
Akkor már hulla fáradt voltam,meg olyankor már nem nagyon van fent senki.
De lehet hogy le lehet kérni,mert pegazus-os szarokat le lehet kérni küldiben.
Sőt már Heistre is lehet menni minigun-os insurgent-el. -
Segal
veterán
válasz
Staradder #71326 üzenetére
Bármikor megszakíthatod az mc eladásod azzal hogy kilépsz a játékból csak 1 kis részét bukod a pénzednek közel sem az egészet. Milliószor volt hogy bebugolt, felborult stb. valaki és sok lett volna a kár. Kiírta az ember hogy kilép és jön vissza. Megvártuk és utána kezdtük újra az eladást vagy épp adtunk el addig másnak hogy újra teljes legyen a cucca.
Régen emlékszem sorban állás volt eladásnál. Szó szerint be kellett jelentkezni a chaten és menni segíteni a többieknek aztán sorra kerültél te is. Mondjuk akkor sokkal nagyobb összetartó közösség is voltutána kezdtek megjelenni a tudtok e segíteni eladni és utána meg nem ér rá, épp lopás közben van vagy lépnie kell féle tagok...
Staradder: Ha nagyon durván visszaolvasol a témába akkor milliószor ki lett ez tárgyalva de dióhéjba pl a rendőrségi üldözős autólopásoknál ki lehet lőni a sofőrt mielőtt elindulna és így a rendőr sem baszogat, a filmforgatásos lopásoknál el lehet hozni úgy kell elhozni a kocsit hogy ne vegyenek észre és nem kapsz támadást, a kuruma követésnél is ne vegyen észre a sofőr stb. Nem emlékszem már pontosan az összes lopásra de ha írod konkrétan melyikre gondolsz írom a megoldást.
-
Segal
veterán
válasz
Staradder #71319 üzenetére
Ez nem igaz amit te írsz
Az npc pontosan 4 hullámba támad és miliméterre pontosan ugyanott mindig. Csak megállsz az eladós kocsival 1-2 méterre, lekéred a páncélozott kurumád és lassan haladsz az eladós kocsival a járda közelébe. Ha támad az npc gyorsan átszállsz a kurumába. Az npc téged fog lőni és nem a kocsit de a kurumából kb 2 perc alatt kilőheted mind a 4 hullám npc támadást és 0 kár lesz az eladós kocsidba. Hidd el tudom nagyon jól kérdezd meg az ittenieket mennyit toltam az autóeladást. Megkönnyítem a dolgod 2 éve jártam ha jól emlékszem olyan 280 millió körül autóeladásból aztán meguntam (a játékot is)
-
Segal
veterán
válasz
Staradder #71310 üzenetére
Autólopáshoz pl se másik ember nem kell a sessionbe se segéd. Tök egyedül is lehet csinálni csak a többségnek büdös a munka a játékba mert ott nem lehet venni a kocsit hanem el kell menni érte. A többség egyszerűen veszi a supplyt utána meg egyedül bele sem vág az eladásba.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Staradder #71283 üzenetére
melyik mk2?
na közben olvasgattam, grindelésre jó, leparkolok vele a raktár mellé, és onnan indítom a missziókat
drónos téma majd később vszeg. (ki is festettem szép kék-sárgára, mint a BKV műszaki segély
)
(#71284) Segal akkor a következő körre már légierővel érkezek a rulettasztalhoz
-
Plata
félisten
válasz
Staradder #71242 üzenetére
Én nem szeretem a sivatagi meth gyárat,messze van a várostól,ugyanúgy kell a hegyen keresztül eladni az árut mint a városiból,csak a városi gyárnál a sivatagba viszed,a sivatagiból a városba.
Ha az eladást eltolják ki lépsz a sessionból,mielőtt kiírná hogy az összes cucc elveszett.
Ha kiírta hogy az egész eladás bukta,akkor késő,de ha mondjuk valaki meghal és elveszik a nála lévő cucc és úgy lépsz le akkor nincs baj,mivel kiléptél a sessionból így meghiúsul az eladás és újra megpróbálhatod,kb 10%-ot vesztesz az áruból.Néha kevesebbet 5%-ot.
Nem tudom mitől függ.De ha nagyon rossz eladás jön,mondjuk kukás néha inkább lelépek és újra próbálom,az a 10% nem számít,kukázással úgyis több időt eltolnánk mint amennyit vesztek. -
Plata
félisten
válasz
Staradder #70875 üzenetére
A Bunker supply trükkös,ha a karidat otthagyod a laptopnál és bambulja akkor még a jövő évben sem jön meg supply.
De ha megrendeled és elmész a laptoptól kb 10 percen belül megjön.
Ezért lehet trükközni a bunker supplyval.
Megrendeled a suplyt akkor amikor csak 15k,nem lépsz ela laptoptól hanem otthagyod a karit a laptopnál míg ki nem fogy a supply a bunkerből,akkor ellépsz a laptoptól és 15k értékért fullra töltik a bunkered. -
Gawamatsu
senior tag
válasz
Staradder #70855 üzenetére
Így lenne?
Amint van pici csík, ami kb 30k, ha eladogatod kapod a negyed millákat?Nem, csak egyszer kapod:
Regardless of how much product you're pushing, Nightclub owners will be awarded a one-time GTA$250K bonus for successfully completing any Nightclub Sell Mission. Your GTA$250K kickback will be awarded when you log in the following week (between June 6th and June 12th).
-
negyven2
nagyúr
válasz
Staradder #70825 üzenetére
Hivatalosan 72 óra az átfutási ideje. De most néztem meg Xbox-on, és én sem kaptam még meg a pénzt. Red Dead Online-ban pedig eddig csak a Mosómedvés sapkát kaptam meg, a 10 aranyrudat nem (csak egy küldetésért járó bonusz 10 aranyrudat, és a 75RDO$-t)
Gawamatsu: Az másik a másik 250k-s bonusz pénz követelménye.
-
törölt tag
válasz
Staradder #70797 üzenetére
Minden gyárnak van napi költsége. a bunker nekem napi 10.000 körül van, ezt a night club napi 10.000bevétele kiegyenlíti . de minden gyárnak van. Én veszem a supplyt mindenhová, minden gyáram megvan. közben termel a night club minden gyárhoz állítottam egy embert. Ezek közben autót adok el, plusz ceo mision-t tolok ha engedi. Mindezt egyedül. Jó sok pénzt lehet így összeszedni de kicsit ismétlődő a dolog. 30 perces repülős eladást meg tudom csinálni egyedül simán 3 helikopterrel. A bunkert max 250.000-ig egyededül simán eladom.
mindezt üres sessionben persze.
Nekem az igazolvány gyár tűnik veszteségesnek, de a night clubos bevétellel együtt már kicsit plusszos.
-
Plata
félisten
válasz
Staradder #70759 üzenetére
Na a buzzard a neten a warstock oldalán vehető meg.
[kép]
Utána telefonon tudod magadhoz kérni a Pegazus-ost.
[kép]
[kép]
Linket raktam mert képekért rinya lenne.(#70777) zsiz
Fogalmam sincs,nekem úgy rémlik magától leszedte.(#70778) Staradder
Az előbb gyárba belépésnél kiírt valami süket dumát hogy CEO valamiért jár 250k reward,de nem tudtam elolvasni mert betöltött a gyáram.Csak láttam hogy reward 250k meg CEO,elakartam olvasni,persze azért is betöltött most gyorsan. -
lohn
tag
válasz
Staradder #70724 üzenetére
Tegnap nekem is beadta ezt, én is elsőre csináltam. De engem a helikopter pilóták megszántak (vagy eleve lőtávolon kívül voltam) és nem lőttek rám rakétát, csak a gépágyút használták, kevés sikerrel.
Egyébként a repüléshez kontrollert használok, és a helikopternél azt vettem észre, hogyha az emelkedéshez a billentyűzetet használom, jobban emelkedik, mintha a kontrolleren nyomnám a jobb ravaszt. Vagy csak képzelődöm?
-
Ironfist77
csendes tag
válasz
Lopás megszakítás lehet session váltás is, de ha megvan a kocsi, akkor elég csak takarítani egyet (progi vagy NET lehúzás), akkor is vége (elég a kocsid).
Ahogy én csinálom a cargobob-ost:
- ha sikerül felvenni a kocsit, akkor csak emelkedek. Nagyon magasra lehet úgy emelkedni, hogy nem spawnolódnak a Buzzardok.
- ha elég magasan vagyok, vagy bespawnolódnak a Buzzardok elindulok nyílegyenesen a raktár felé.
- mivel magasról indulok, így nem kell emelkedni a hegyeknél, csak előre menni (közben persze veszítek a magasságból), így a Buzzardok nem kerülnek közelebb
- eddig max 5k-t lőttek le rólam
- a raktár közelében eltűnnek a Buzzardok, tehát nem kell kapkodni, de akár bele is lehet zuhanni a sárga körbe
Mostanában solo sessionban, amikor kocsi eladáskor támadnak az NPC-k, azokat sem lövöm ki. Inkább elhajtok mellettük (pontosan ugyanott, ugyanolyan szögben spawnolnak). Kicsit megsoroznak, de nem vészes. Ha tudsz vezetni (nem akadsz el semmiben), akkor 2-5 k-ból meg lehet úszni. -
Segal
veterán
válasz
Kiugrassz menet közben a cargobobbol (lehetőleg a ceo irodád közelébe). Amint földet ért a helikopter a küldetésnek vége. Tehát eleve ne is a kocsiért indulj a bobbal hanem az irodához szerintem. Nekem itt majdnem 300 millióm volt kocsilopásból de ezt az 1 fajta lopást mindig hanyagoltam
-
szTotyy
őstag
válasz
Staradder #70685 üzenetére
Egy kis tipp: ha szánsz rá pár percet, és itt a fórum keresőjébe beírod, hogy "kocsilopás", akkor a hozzászólások között sok hasznos dolgot találsz a témával kapcsolatban.
-
Plata
félisten
válasz
Staradder #70679 üzenetére
Ha csak autót akarsz lopni jó a terrorbyte,de ha van több ládás raktárad és ládázni akarsz az iroda sokkal jobb.
A terrorbtye-ban található számítógép kevesebb infót mutat mint az irodában lévő.
Irodából lehet látni és rendesen le osztani a ládákat de a terrorbyte-ban nekem gőzöm sincs melyik mi hol és merre.
Autólopás közben akkor is támadnak ha nem vagy egyedül.
Ha jól tudsz repülni akkor a megoldás cargobob.
Nem bele ülsz az autóba és hazaviszed hanem cargobob-al felkapod és hazaviszed,ha nem helikopteres NPC-k jönnek akkor tökéletes,ha helis gyökerek jönnek akkor necces.De ha jól tudsz repülni akkor az sem gond.
Egyedül akkor ne vidd a kocsit saját cargobob-al ha tengerről kell kiszedni,olyankor a saját jó eséllyel elejti.(#70678) Kiskokó
Este 8 után esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest