- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
Donbalazs #1181 üzenetére
Hát szerintem jóval több idő a PC-s verzióig..kb. 137 nap a konzolos verziókig, a PC-s meg majd csak utána valamikor. Egyértelmű, hogy nem egy-két hónap lesz a két verzió között, mert akkor már azt is bejelentették volna, a konzol a fő csapásvonal aztán kezdenek el foglalkozni a többivel, de ezt már megtapasztalhatta mindenki a GTA IV esetében is.
-
NZKK
tag
válasz
Donbalazs #1181 üzenetére
Egyrész a XP nagyon szúrja a szemem, elég gáz lesz, ha még DX9-en fog futni. Úgy tudom, h DX11 alatt pl sokkal kisebb gépigény mellett meglehet oldani azt a látványvilágot mint DX9 alatt. Ráadásul egy több mint 10 eves rendszerre fejleszteni szerintem visszahúzza a teljesítményt.
Remélem Win8-ra is kicsit optimalizálják (vagy legalább támogatott lesz), ne kelljen ilyen-olyan kompatibilitás módban szarakodni.
A többi úgy rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest