- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
válasz szTotyy #66805 üzenetére
Sajnos már nem a bányászok miatt magas a kártyák ára. Egyszerűen ott tartják, mert megtehetik.
Ez sem mai, Kínában
De az EU-ban is gond nélkül beszerezhető.
Arról nem is beszélve, ha túl gyorsan haladnának, akkor hamar elérnék a korlátok végét. Az egyenlő lenne a piac halálával. Így viszont rengeteget ki tudnak sajtolni a felhasználókból. -
CactuS
Arcképgyáros
-
Carlytoo
senior tag
válasz szTotyy #66694 üzenetére
Ezek szerint nem értelmes emberről van szó. Ugyanis én chaten rákérdeztem, hogy mi a problémája. Nem reagált semmire. Csak pusztított. Igazából a nagy baj azzal volt, hogy egy kocsiszállítást meg is hiúsított, azzal ,hogy szétlőtte a benne tartózkodókkal együtt. Ez normális? Ahogy előttem is írták, volt már rá panasz. Akkor miért van még ő itt? Minek mérgezi a közösséget egy ilyen antiszociális ember? Ha azon múlik ,hogy ő innen kikerüljön, de vele együtt mindenki megy a tegnapi bandából, akkor vállalom.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #66694 üzenetére
+++
Pedig én is jól kirakattam volna Schuhartot Mert hát a szabály az szabály
De hát ez csak egy játék, még ha vannak is szabályaink, hogy helyben miért nem lehet ez megbeszélni sose értettem. Illetve amit Cactus is mond, egy szocos kép sokat tud segíteni még ha becsapós is lehet, de feltételezem senki se akkora ge..i itt, hogy másra kenné a balhét amit elkövetett egy jól lőtt printscreenel.Szerk:
Pláne nem photoshopol össze ...[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Carlytoo
senior tag
válasz szTotyy #66669 üzenetére
Nem csináltunk semmit. Elindultunk egy autoért. Ahogy a társak beléptek és beköszöntek, ő helikopterrel kilőtte az egyiküket. Írta neki először normálisan, hogy fejezze be, mert ő nem harcolni jött. Utána azonnal kilőtte még egyszer, illetve mikor hozta el a kocsit akkor is a kocsival együtt. Majd valamelyik haverja beírta, hogy csak viccelt. Akkor már nekünk is elszakadt a cérna. Arra fogták a támadást, hogy nem köszöntünk. Ezt többiek is megcáfolták, hiszen beköszönve mentünk be. Utána már nem írtak semmit és mentek ceozni. Azért a biztonság kedvéért még egyszer megölte az egyikünket egy helivel. Utána a két haver már nem nézte, hogy ki kicsoda és lőttek mindenkit. Őt többször, illetve a klántársait is. Sikerült tönkretenniük egy eladást is, ami nyilván nem volt szép dolog. Utána még én lettem kérdőre vonva, illetve betámadva, hogy miért csesztük szét az eladásukat, miközben ők nem csináltak semmit. Tényleg nem, csupán megtámadtak és minden ok nélkül szétcseszték a mi küldetésünket is. Összességében, mivel skyblade kezdte az egészet a kitiltást rá kérem.
Illetve nagyon tudnék örülni, ha valamilyen korhatárt fel lehetne állítani, mert senkinek sincs szüksége ezekre a 13-14 éves kis gyerekekre.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #66598 üzenetére
Mikor újra alakult a crew akkoriban írt ide valaki,jó pár néven kért felvételt a crew-be de csak szórakozott,nekem valamiért az ő neve jutott eszembe egyből ahogy láttam a hsz-ét,lehet hogy tévedek de nekem egyből ő jutott eszembe,vissza keresni meg most nem tudom,max este.
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #66595 üzenetére
Jesszus,te komolyan vetted?
Olvass vissza,szerintem ő az aki állandóan jelentkezik valami zizzent néven.
Heistre is keresett társakat mindenféle néven.
legalább is úgy emlékszem ö szokott mindenféle néven írni.(#66597) Met
Bocs épp nem nagyon érek rá visszanézni fórumot,mert mást csinálok,oda kéne figyelnem,de nem ő az aki trolologuy meg mittomén mi néven írt ide?Nekem úgy rémlik hogy vagy 2-3 sc nevet is írt már ide.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz szTotyy #66561 üzenetére
Az elmúlt 60 hozzászólás során 3 embert is pellengérre állítottatok/lehurrogtatok a PHHU szabályzatra mutogatva, amikor tudtátok, hogy nem tagok.
Ugyanez ment az elmúlt 2 hónapban mióta nyomon követem. Azért vannak főként csak PHHU tagok a topicban, mert mindenki mást elüldöztök.A topic öt dologról szól jelenleg:
- ezt-azt csináltuk játék közben, és jól éreztük magunkat
- hogy lehet ezt/azt csinálni, mi kell hozzá, megéri-e?
- hú de szuper az új DLC
- Kispista megint megölt, amikor nem szabadott volna neki, közösítsük ki
- szeretnék PHHU tag lenni; oké, itt a szabályzat; köszi hogy felvettetekAz utóbbi kettő számára hozták létre az okosok a fórum közösségi részét, nyugodtan használjátok, mint ahogy mások is így tettek már egyéb GTA V-ös crew-val is.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
PeAdam
tag
válasz szTotyy #66505 üzenetére
Nem ezen volt a hangsúly, maximum annyiban kapcsolódik a sztorihoz, hogy live stream közben nem dob le a játék és akár több órára is nyugodtan ott lehet hagyni, miközben tud az ember egyéb dolgokat is csinálni, közben a haszon se rossz
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
DerekKK
újonc
válasz szTotyy #66456 üzenetére
Igen,tisztában vagyok vele miért volt ez az egész,és csak azért nem töröltem az IGN-es barátaimat mert azok már egy jó fél éve nincsenek online,de szűkítettem a barátlistámat, és azt a 2 embert akit fennthagytam,azokat személyesen ismerem,és nem IGN-esek.
Köszönöm szépen hogy figyelmeztettél,és így mostmár remélem rendben leszünk! -
Daw93
senior tag
válasz szTotyy #66409 üzenetére
Ja, igen, de nekem nem kell az új opressor, a régi sincs meg De hát van itt pénz, 500k/db áron 6 vip work
Amúgy, ha mondjuk valami játékos üldöz, mert ki akar nyírni, én meg beszállok ebbe a csodába, (vagy adott esetben a MOC-ba) akkor amíg leülök a rakétás számítógép elé (ami egy fél nap amennyit tölt), nem tudja felrobbantani az egész kócerájt? vagy ha bent van az ember a jármű "hasában" akkor addig kívülről nem tudnak felrobbantani?
Mert nekem eléggé alkalmatlannak tűnik önvédelemre vagy pvp-re a MOC is meg a Terrorbyte is.
A drónos cucc jópofa, de szart nem ér az sem, olyan lassú.
A yacht után szerintem ez az egyik legnagyobb pénzlehúzás.GTA Online: Daweee93
-
válasz szTotyy #66409 üzenetére
Meg supply meg source indítható onnan meg drónok stb. Elég jó az, többet ér, mint sok más drágább dolog...
A rakétát még én nem tudtam kitapasztalni teljesen, a Chernobog-éra emlékeztet. Nekem befogott már rendőrautót földön is, de egyértelműen légi célok ellen a legjobb. Csak azokon még nem tudtam kipróbálni.
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #66282 üzenetére
Nem egészen.
Valami olyan videó volt hogy jön egy 18+-os tartalmakkal foglalkozó dlc.De már vagy 2 éve,új ruhákkal,fegyverekkel,meg küldetésekkel meg ugye 18+-os üzletekkel.Bár hogy azokat a ruhákat meg dolgokat hogy modolták be a videóba nem tudom.
De az egészből ne lett semmi.Eléggé saints row szerű dolgok voltak a videóban.Jah másik fórumban azt írta valaki hogy el tudta adni a meglévő Nightshark kocsiját 690 ezerért és tudott 0 dollárért újat venni.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz szTotyy #66181 üzenetére
Én is úgy vagyok vele hogy ha a meglévő pályát kiegészítenék DLC keretén belül ami fizetős lenne, simán kiadnék érte pénzt
Aki nem venné meg a DLC-t az kapná az 5 csillagos körözést amit nem tudna leszedni sehogyan ameddig az új területen van
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Mike
veterán
válasz szTotyy #66092 üzenetére
szerinted mikor vettem a Buzzardot? előbb volt mint Kurumám
max heistek voltak, de akkor még nem heisteztem, azt sem tudtam mi az
és én kezdő pénzt sem kaptam, mert amikor vettem, épp nem adtak egy fillért semés ha pl. csak missziókat csinálsz, amiről eredetileg a GTA szól, akkor nem 5 perc 1 millió összeszedése
(#66093) Plata
sosem állítottam olyat, hogy te csaltál volnahopp, előző posthoz javítás:
Mivel én NEM vagyok hajlandó dolgozni egy játékban[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #66092 üzenetére
Jah Sg-n régóta ott vagyok.
De ha sg-n jársz nézz be a Fallout 4 topicba.
Nem írtam még oda soha,de mindennap olvasom mert ott jókat lehet szórakozni,állandóan balhé van. Szinte mindennap van valami cirkusz,ha jókat akarsz röhögni akkor érdemes benézni.(#66094) Mike
Ami azt illeti sosem csaltam GTA-ban vagy modoltam,mióta kijött az új DLC nem is foglalkoztam gyárakkal CEO-val bunkerrel,csak a klubban marhulok.
Klubos promó küldiket hajtom mert jók.Mással nem is foglalkozom,esetleg többiekkel hülyéskedünk.
Igaz nincs is több száz millióm,de van még 18 milla pénzem amit játékbeli melóval szereztem.
Jelenleg már nincs semmi ami kellene,vagy megvenném.
Ami kellett vagy akartam megvettem.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz szTotyy #66082 üzenetére
egy nagy lófaszt!
te mi az úristenről beszélsz?
szerinted miből vettem buzzardot? elárulom neked, terepjáró eladásból vidéken
másfél millió volt, számold már ki ez mennyi idő 48 perces fordulókkal!
vagy ott a T20 2 millióért
azt egy teljes heist sor végigjátszásából szereztem ami kb tartott egy hétig
egyik sem pár órácska voltés eredetileg a GTA V nem egy industrial giant volt, és hogy mikromenedzselem a gyártást meg a vállalkozásaimat
-
veterán
-
Kiskokó
veterán
-
INMOTEP
őstag
válasz szTotyy #66012 üzenetére
Én úgy látom ezek a live ok nincsenek agyon reklámozva ki mikor csinálja ...Neten rákeresve sem lehet igazán rátalálni .Ezért nem tudnak róla sokan szerintem
Más Egyre többet elő fordul velem hogy nem tudok vásárolni egy boltban sem ! Egyszerűen nincs eladó ,ha meg jön egy játékos vásárolni akkor hirtelen megjelenik az eladó de nem tudok vásárolni ugyanúgy ! Tegnap előtt nem tudtam ,másnap ment és ma reggel újra nem tudok .Session bug ? vagy a karakterem bugos
[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz szTotyy #65995 üzenetére
Telefonon is nézem, ott van egy kis késés - kb. 20 másodperc.
Csak a like-okat meg a szivecskéket látok repkedni.
Amúgy nem esem kétségbe, ha kimaradok belőle.
Van még fröccsöm.Adblockert csak nem kell kilönöm!
Elcsiptem a telefonon egy százast.
Ha vége, kiderítem kinek az ötlete volt, - hogy a fórumról majdnem mindenkit meghülyített ezzel a streammel - és agyonverem egy zseblámpával egy PH-s sessionben!
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
gyugyo79
addikt
válasz szTotyy #65781 üzenetére
Semmi jelentősége, kb a hiányzó gyár utáni termelést nem tudod realizálni. De lassabban vagy gyorsabban nem dolgoznak a többiek ezért mert csak 4-en vannak.
Az is egy jó matek lenne, hogy az 5. ember ára + gyár ára mikorra térülne meg ha megvennéd őket. Viszont lett már linkelve itt egy YT videó ahol szépen ki van számolva melyik gyár után mennyi gyűjthető itt. Max ezt számold ki és dönts, hogy valamikor megveszed e a legolcsóbbat a hiányzóból csak ezért (semmi fejlesztés nem kell bele csak be kell kapcsolni)A speciálisokat eladni csak abból a szempontból éri meg, hogy a az értük kapott 10% kompenzálja a levonás 10% -át.
Viszont 5 felett csak ezért gyárat venni, hogy speciálisokat jobban beadja olyannak aki más hasznosra tudja költeni még a GTA $ -okat nagyon megfontolandó én jelenleg biztos lebeszélném róla.
Főleg, hogy ha átváltunk az 5 legjobban jövedelmezőről már is csökken ez miatt az amit a 10% -al nyerhetünk
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #65767 üzenetére
A nagy teherautó tök gáááz.Szerintem.
A kicsi nagyon jól vezethető még olyan kamikaze sofőrnek is mint én.
A nagy nekem nem jött be,ok vannak rajta fegyverek meg van az oldalán szép nagy drótkerítés,ami nagyon jó bizonyos célokra.
De egyébként nekem rém rossz vezetni.Legalább is nekem. -
Plata
félisten
válasz szTotyy #65755 üzenetére
Az durva lenne.
(#65756) HussarF
Az eventekre.
Ha van ládás event hogy gyűjtsd be.
Ph-s mondta hogy arra jár az ököl.
Nem én találtam ki.
Múltkor Ph-s sessionban mondták,hogy van az ez event hogy gyűjts be ládákat,ha abból x-et beszedsz kapsz ököl szobrot.(#65758) szTotyy
Jah arra az eventre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
válasz szTotyy #65755 üzenetére
Sikerült új pózokra rávenni az asszonyt a hülyítéssel?
Amúgy ilyen szobor szerűeket a CEO irodába is berakott, sztem ott az eladások száma után. Az NC-ben én is felfigyeltem már az ökölre, de nem esett még le. Azt mire adta?
(#65757) Plata
ja, hogy a business battle-re? Úgy érthető, mert én nyomtam már abban nagy pvp-ket[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #65643 üzenetére
Érdekes nem?
GTA-ban tudok boltba menni ruhát venni,a való életben meg 5 perc egy ruha üzletbe már nekem totál kínzás.
Nem tudom hogy a jó életbe tudnak a nők félórákat el vacakolni egy ruha üzletbe.
Én be megyek ez meg ez jó lesz oszt cső.
Mondjuk ritka finnyás vagyok,csak is a sima farmert szeretem,ami már csicsás vagy fényes vagy koptatott,az nekem buzis és nem kell,általában kerek perec meg is mondom.
Mondjuk vicces ha ruhát kell menni venni a frász ki ver,de egy könyvesboltban lazán eltökölök fél napot.
Az antikváriumokat meg kimondottan szeretem.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz szTotyy #65619 üzenetére
A Benny's kocsiknál M -menüből lehet a kocsit elindítani az ajtókat kinyitni és motort/zenét indítani váltani.
https://www.youtube.com/watch?v=UXZhDMFkxpQAz tudja valaki, hogy a 150k s pezsgő az mit tud? Van különleges hatása vagy valami ?
[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
válasz szTotyy #65540 üzenetére
Én ma indítottam be. Aztán átmentünk valakihez táncolgatni, inni és nagyon nagy élmény volt. Nem is érdekel mennyit termel, ilyesmi. Tök jól el lehet táncolgatni.
Nekem bejött.
Nagyon jók a zenék, írtam is, hogy eddig én zene nélkül nyomtam, de ez után nem lesz így.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Gawamatsu
senior tag
válasz szTotyy #65431 üzenetére
A teknikus nincs ingyen, csak az leső.
Utána 70, 140, 240 majd 340k a következő, egy összegben.
Hogy napi dijuk van e, az még nem tiszta.A 2 nagyobb teherautót kell warstocknál megvenni, a kis dobozos valamikor a garázsba kerül.
A hangszórós monstrum lopható, de nincs sehol, valsz csak lopás után a San Andreas Autos-nál vehető, 1,3M-ért.A bevétel a széfbe megy, onnan kivehető, zsebbe kerül. Van beépített, rejtett fegyvertár ahol el lehet rejteni a nem kívánt fegyvereket.
A tömegtől macerás felmenni az emeletre, löködni öket nem lehet.
Az alsó és a felső számítógép ugyanazt tudja.
Az MC bizniszben vett supply és product nem látszik ezeken, ez külön vebételnek tűnik. Theát ha magad töltöd és onnan adod el (MC) az szeparált bevételnek tűnik eddig.
-
-
zolcsika0801
újonc
válasz szTotyy #65034 üzenetére
Köszönöm a segítséget,elolvastam a szabályt be is tartottam tehát profil láthatóság minden ok.Viszont a jelentkezős oldal visszairányított ide.Tehát szeretnék jelentkezni,zolcsika 0801 a felhasználóm Plata a barátom online ,ott van a barátlistán,így könnyebben megtaláltok.A szintemet nem tudom helyrehozni ,support nem érti meg hogy a citromail nem küldi el az üzenetet nekik.Kérték hogy igazoljak vissza az email címről amiről regeltem sociálba.De a citromail egy betűt nem küld el.így feladtam.Megköszönték hogy írtam ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Carlytoo
senior tag
válasz szTotyy #64793 üzenetére
A ban policy-ra hivatkozott, mikor számon kértem. Elengedtem már. Akkor neki is elmondtam ,hogy egy rakás sz*r cég és sz*rik az ügyfeleire. A végére a csaj amúgy teljesen átment papagájba. " For more information, please read our ban policy, thank you for your understanding." Csak ez ment. Mintha egy automata lett volna. Csak akkor váltott, amikor megkérdeztem tőle ,hogy leállt az agya?! Az elején a korrektség látszatát keltették. Azt természetesen nem írtam, hogy nem csaltam, de ezt gondolom nem kell kiemelnem.
-
Mike
veterán
válasz szTotyy #64244 üzenetére
Ha szóltok, simán megtettem volna, sőt a levelet is megírtam volna.
Mr. Csizmás
nem mindenki követi a fórumot
vagy lehet kihagy fél évet
erre meg crew sehol
valamin vitatkoznak
kiderül van egy új crew, oda jelentkezhet
majd valaki(k), azt se tudja ki, elbírálja
ez szerinted így korrekt eljárás?[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #64238 üzenetére
Igen azt a sorozatot is ismerem.
És ez a majom tényleg ilyen,pont ezért vágták ki a sorozatból,a sok drog és alkohol problémája miatt.
Miután elvonóra küldték és a nyolcadik évad közepén,elvileg ha jól tudom valami egy éves elvonóra küldték amiből 1 hónap után elhúzott,csak aztán valami műsorban beszólt a főnökeinek meg megfenyegette őket,így rémlik,ezért ki is vágták a sorozatból.Ha jól emlékszem a hetedik évadtól már részenként 1.2 millió dolcsit kapott.[ Szerkesztve ]
-
válasz szTotyy #64231 üzenetére
2 pasi meg egy kicsi, mekkora
Onnan össze lehet szedni egy életre való bölcsességet(#64232) Plata
Mondjuk ezek a spin-off crew-knak nem pont az lenne a lényege, hogy azok legyenek a tagjaik, akik az anya crew-nak is? Csak ilyen alcsoportok. Most ha azokban még mindenki más is van, az megint egy problémaforrás lehet.(#64230) Mike
Gyűjtő crew, tele modderrel. Most becsatlakozol PH sessionbe, aztán ha rádcsatlakozik az IGN-es barátod, hozza magával egyből az egész modder pereputtyot.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #64149 üzenetére
Á épp félszemmel fórumozok félszemmel meló félszemmel meg hogy ne vegyenek észre sunyiban admiraltyzom.Nem akarok lebukni ezért ablakban fut fórum is meg STO is.
Miközben írtam pár percre ki is mentem.
Meg nem is figyeltem.(#64150) Mr.Csizmás
Ha gondolod este mutatok pár képet,raktam el pár képet anyázós egyénekről,mert jól szórakoztam rajtuk.[ Szerkesztve ]
-
válasz szTotyy #64140 üzenetére
Grand tag is. Tényleg elhangzott itt egyszer, hogy ki lesz csapva, de nem lett. Most nem tudom, hogy Hegyi ezt csak bemondta, aztán elfelejtett tenni vagy mégis meg lett beszélve a dolog. De ha tag, akkor tag, be kell tartania a szabályokat, ahogy nekünk is tagként kell tekinteni rá.
(#64141) Majkee84
Röviden igen. Azzal, hogy nem vagy tag, nincs semmi kötelezettséged sem, nyilván nem is lehet rajtad számon kérni semmit emiatt, szabályzatot, stb. Cserébe a jogaid sincsenek meg. Lépj be a crew-ba és megoldódik a helyzet. Nem is értem minek kellett kilépni.
Sokáig én sem voltam tag, hanem a kétszemélyes crew-nkban voltam öcsémmel. Előtte is rég PH tag voltam, ide is írogattam, de nem szóltam bele soha abba, hogy a PHHU crew-ban minek hogy kéne mennie.(#64143) Puma K
Vmelyik bamba tagunk egyszer kint felejtett egy aknát és Lefie 4-es kocsieladásánál valaki ráfutott. Aki kint hagyta, az a map másik végén volt, teljesen magával elfoglalva, nem is nézte a chat-et, nem is vágta mi történt, Lefie követelte a bocsánatkérést. Aztán mivel nem kapott, odament elkezdte gank-elni a gyereket, amíg ki nem lépett. Egy PHHU-st. Egy fostos kocsiért. Ez olyan durva szabályzatsértés, amiért egyből kicsapás kellett volna hogy járjon.
A srác, aki az áldozat volt, azt hiszem ki is lépett a crew-ból, mert joggal követelte, hogy a szabályokat betartassuk és járjunk el következetesen. Ehelyett az "öregek" összefogtak és még ő lett leoltva. Ezután nyilván látta, hogy itt vannak egyenlőek meg az egyenlőbbek. Ez már akkor is nagyon szúrta a szemem és ezután sem fogok ilyen mellett szó nélkül elmenni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #64076 üzenetére
Lehetne benne páncélozott heli,ami túlél legalább két lezuhanást,nagyon gyors és kicsi is.
Mondtam már.Kéne egy Ufo,az lapos is és fémből van,ha lezuhanok nem megy tönkre.
Majd úgy járok vele mint a Wow kieggel,megvettem elővételben,mert tetszett amit beígértek,erre most megjelenés előtt közlik hogy bocsi az amit annyira vártál nem lesz elérhető majd csak akkor ha végig vitted a kieg sztoriját és kifarmoltál egy rakás baromságot.kérem vissza a pénzem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Sorozatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest