Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szTotyy

    őstag

    Azt hiszem, Toma sorait nyugodtan lehetne vastagon szedni:
    Aki nem jön ki a másikkal, tiltsa le, menjen el mellette, ne segítse, de ne is akadályozza. Nem hiszem hogy felnőtt emberekként ez olyan nehéz feladat lenne egy játékban.
    Egyébként sokszor olyan oltogatás megy az idegenekkel is, hogy rossz olvasni, és a barátságos farmolós crew-ról az lesz a vélemény hogy egy halom gyökér.

    Ucil, Májki, Wifi: Basszuskulcs!!! A következő sorokat azért írom, mert úgy gondolom, vagyunk olyan viszonyban, hogy nem támadásnak veszitek, hanem problémamegoldásnak (vagy csak próbának).
    Mindegyikőtöket nagyon csípem. Igen, az utóbbi hetekben Wifit is megkedveltem, többször adtunk el együtt. Egyikőtök sem hülye gyerek, vág az agyatok, ezt ingame a cheten a viccelődésekkel be is szoktátok bizonyítani, amin sokszor jókat mulatok magamban. Pont ezért azt is észre kell venni, hogy másnál hol végződik a poén és hol kezdődik a hergelés. Ez mindenkinél más és más. Én mondjuk leszarom, ha egymás után többször is megöl valaki, vagy összetöri a kocsimat, de más ezt rossz néven veszi. Ezt fel kell ismerni!!!!. Ha viszont felismeritek, de folytatjátok, az már nagyon nagy baj. A másik félnek viszont szólnia kell normálisan, hogy: "ne csináljátok, most nem vagyok olyan hangulatomban!"
    Ucil, rengeteget tettél, teszel a crew-ért, vezeted a szépségversenyt, számtalanszor segítettél másoknak technikai kérdésekben itt a fórumon, vagy ingame, a fórum korrektora :) vagy, a sessionök tisztántartói vagytok, ha jönnek idegen gyanús alakok. Nekem is számtalanszor segítettél már. Májki ugyanúgy.
    Van egy kis klikkesedés, ez nem is baj, vannak akik jobban szeretnek összedolgozni. Ez no problemo!
    De felelősséggel is tartoztok egymás felé, ha a másik túllő a célon, és nem állítod le, akkor az is ugyanolyan rossz dolog, mintha te tennéd.
    Mindenkinek világos, mindenkinek leesett, ha valami konfrontáció történik crew-n belül, annak mindig az origói vagytok az utóbbi fél évben. Ez sajnos tény.

    Remélem ezeket a sorokat nem vettétek rossz néven, de ha ez így megy tovább, akkor szét fog esni a crew, aminek nagyon nem örülnék.
    A játékban ugyanúgy megtaláltok, mint eddig és ugyanolyan szívesen megyek segíteni, mint eddig ha hívtok, és én ugyanúgy foglak titeket hívni, mint eddig. De b@ssza meg, kurv@ mérges vagyok rátok, hogy ilyen dolgokba keveredtek mindig. :W

    Grand hozzáállásról meg annyit, hogy többször inkább lelépett a sessionből, ha gyülekezni kezdtek a ph-sok, mondván, nem akar bajt, inkább elmegy békében.

    Remélem megoldódik ez a csapaton belüli viszálykodás. :R

Új hozzászólás Aktív témák