- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Met:: Vitorlázni kell vele. A lényeg, hogy ha csak egy picit is elcsípi a kereke a talajt, akkor már újratöltődik a rakéta. Mindig célozd be jó előre, hol fogod leérinteni a kerekét! Asszem csak ennyi.
Lehet, nem tekintettél vissza, ezért másoltam be újra. Tényleg a lényeg a vitorlázás! Persze ez furcsa szél nélkül, de vitorlázzzz!
-
Kiskokó
veterán
Na igen, azt is figyeltem már, hogy 1-2 ember aki feltűnik ph sessionbe elsőre rögtön jelölget be mindenkit és azt látom, hogy sokan azonnal fel is veszik.
Ezzel is lehetne kicsi várni még kiismerjük az illetőt és aztán akár az akinek Jó tapasztalata van vele be is ajánlhatná az újoncot itt a fórumon!
(mondom ezt azért mert így is sokan vagyunk csapaton belül, ha kevesen lennénk mondanám hogy toborozzunk de így azért nem vagyunk ráutalva.
De ha az a cél, hogy minnél több tagunk legyen akkor nem szóltam, csak erről nem tudtam)
EZ a fórumon beajánlás már csak azért is jó lenne mert az ember látná a Neveket hogy kik azok akik még nem csapattagok de nem kell félni tőlük.
Mert ugye nem lehet mindig mindenki akkor online mikor minden ismeretlen fent van. -
Kiskokó
veterán
Jön megint a "köcsög", azaz én
(már múltkor is megkaptam chaten)
Én erősen kikötném alapszabályba hogy PHHU-s crewtagnak csak PHHU-s barátja lehet. (Lehet 1-2 kivétel de tényleg csak nagyon megbízható)
Kicsit már uncsi az onlineban, hogy felmegyek és 4-5 idegen van bent de mindenki ismer mindenki ezt ez ismeri azt azt ismeri, ez ezzel van az azzal van... stb stb
De ugye hiába köszön be ha valaki később megy vagy csak nem látja.
Erőltetni kéne minden ilyen ember PHHU-ba való belépését fórumos jelentkezés után.Én a tagfelvételt is tényleg leredukálnám "szájhagyomány" útján terjedő "meghívásos" rendszerre.
Sőt aki ide küld hogy lépjen be az már előre beírhatná, hogy őt meg őt én ismerem én ajánlom. -
simon105
tag
Én voltam, aki írta. Leírom, hogy minek kellene történnie, hátha segít.
Az alkalmazásban a Garage fülön kiválasztod az autót, a Plates fülön elkészíted a rendszámot, majd a Customize fülön érdemes valamit módosítani még (enélkül nem mindig fogadja el a rendelést, én az ablak fóliázáson szoktam variálni, mert olcsó visszaállítani), megnézed, hogy a jobb felső sarokban a kívánt rendszám van-e és rányomsz az Order gombra. Ekkor meg kell jelennie egy számla szerű oldalnak, ahol a rendszám (100k) és a másik módosítás (pl. 1,5k) ára szerepel, és alul el tudod fogadni. Ha megvan, a játékon belül (elvileg azonnal) kapsz egy SMSt, hogy az adott kocsit vidd be a legközelebbi LSC-be, ahol nem a szokásos sok soros menünek kell lennie, hanem csak a rendelést tudod rátenni a kocsira, vagy eladni azt. Ha felraktad 100k-ért, utána már az összes kocsin ingyen tudod használni a rendszámot.
Ahogy a játék chatet már többször telesírtam vele, én korábban beleestem ebbe a hibába (kösz Bluuzia a linket innen is), és valószínűleg ezért nem történt semmi, amikor bementem a kocsival a műhelybe, de az SMSt akkor is megkaptam azonnal. A névváltásom viszont úgy néz ki, megoldotta a problémát, és úgy emlékszem pont azelőtt ment minden újra hibátlanul, mielőtt kérdezted. -
VikMorroHun
őstag
Nekem bezzeg még nem jött meg a visszatérítés, pedig jól jönne, hogy vásárolhassak egy gyárat a motoros klubomnak. Viszont ma elkezdett követni egy fickó. Jött egy darabig utánam, és nem volt egyértelmű, hogy most támadni akar, vagy csak szórakozik, mindenesetre nem tudtam lerázni. Egy idő után meguntam. Kiderült, hogy a golyóálló, páncélozott autó nem bírja a sticky bombot.
-
-
ucli
senior tag
Van mindnél időkorlát, csak nem mutatja.
Egyszercsak küld egy sms-t az asszisztens, hogy nem tarthatjuk meg a cuccost olyan sokáig, és elindít egy timert.
Tegnap pont így szoptam be, tengerről kellett volna behozni a ládákat, közbem pedig Szabival dumáltam. A helit sikerült belemártanom a vízbe olyan 3 percnél, mire kijutottam maradt kemény másfél percem. Persze helit nem tudtam hívni, ezért megpróbáltam kocsival bevinni, de reménytelen helyzet volt. -
freeknight
őstag
Erre nem igazán tudok mit mondani, mert nincs warehouse-om, de de ebből itt minden kiderül, most én is ezt tanulmányozom. A közepes warehouse 42 ládát bír, a nagy 111-et. Én 2 közepeset tervezek venni, mert 2 nagyot egy örökkévalóság lenne feltölteni. A reddites fickó 8 percet számol 3 ládára, így utána matekozva szerintem 10 óra csak ezzel eltöltött játékidő lenne mind a kettőt feltölteni (amúgy 1-et is kb ennyi lenne, mert 5 perces cooldown van, ha igaz). Plusz itt ugye a supply is pénzbe kerül, 2 raktárnál egyszerre 3 ládával számolva kb 1,3 millió feltölteni őket... Az árukon kívül, amiért megvetted a raktárakat.
Persze valamennyire visszahozza az árát, de ha indítasz egy fullos eladást, és valakinek a kedves THCC-s ismerőse berobbant cheattel, vagy csak kitesz a járműből (mint tegnap), én törölném is le abban a pillanatban a játékot.Meg ugye minél több raktáras supplyt és eladást csinálsz, annál mocskosabb lesz az iroda:
Nálam már csak ez komoly visszatartó erő
Én azt mondom inkább hangár, ott ha egy cheater tönkreteszi az eladásodat, időn kívül legalább pénzt nem buksz, mert ott a supply ingyenes.
-
Mr.Csizmás
titán
2.) Bővítés második lépésben – Kiskapu a külsősöknek
Mivel jelenleg csak az első bővítési szakaszra koncentrálunk, így külsősök egyelőre egy kis segítségért cserébe léphetnek be.
Amennyiben egy külsős lát egy (valódi) THCCrew tagot csalni, pénzt kéregetni, bármilyen glitch-et, modot használni vagy bármi szabályzatnak nem megfelelő dolgot csinálni és erről videó anyagot is tud biztosítani, úgy belépést nyerhet. Hogy miért csak nyerhet? Mert természetesen a bebocsátást kérő külsős profiljának is meg kell felelnie a szabályzatunknak. Ez amolyan kiskapu, de mégiscsak esély a bejutásra.Jelezni egy THCCrew szabálysértést:
E-mail címre – hessacreed@gmail.com -
simon105
tag
Ha csak azért kellene, amit írtál, akkor felesleges. Ha mindenképpen szeretnél sietni a táskás eladásokkal, akkor megoldás lehet, hogy Pegasusos Buzzarddal mész a gyáradba, mert az MC-ből kérhetővel együtt már akár mind a nyolcan el tudtok röppenni. Néhányan csinálják is ezt, de szerintem ez sem létszükséglet. Ma már a legtöbben amúgy is valami röpképes földi járművel érkeznek, és úgysem ad olyan távolságokat, amiket ne lehetne akár egy Bobcattal is időben legyőzni. A helikopteres / csónakos / Dodós eladásokhoz meg ugyebár sok is a négy ember, aki befér a MC-s Buzzardba, mert azokból csak hármat ad.
Hangárt pedig szerintem csak akkor érdemes venni, ha úgy érzed, mindenképpen kell valamelyik jármű, ami csak ott tárolható. Az in-game honlapokon írja, hogy melyek ilyenek. -
szTotyy
őstag
Az MC-s gyárak supply "csíkjai" fel vannak osztva 5 egységre. Egy egység supply ára 15.000.-, de csak tele tudod tölteni a raktárat, ha veszed. Ez eddig nem nagy újdonság senkinek.
Szerintem akkor éri meg venni, ha egy egységből már majdnem elfogy a supply.
Akkor nem éri meg venni, ha az egység még majdnem teli van. Ha csak egy pici is hiányzik egy egységből, akkor azt úgy veszi vásárláskor, mintha "üres lenne az az egység". A majdnem teli egységet még dolgozzák csak fel!Nem tudom, mennyire volt érthető, ahogy elmagyaráztam, vagy amit el akartam magyarázni. Esetleg aki érti mi a csudát akartam mondani, az írja le egyértelműbben!
-
szTotyy
őstag
A MOC-on kívül még olyan kamiont lehet csak megvenni, amilyet ehhez a küldihez kapsz. De csak ezért megvenni tuti nem éri meg. Amit eladáskor ad a játék, sokkal jobban bírja a strapát, mint amit meg lehet venni. Nem hiszem, hogy sokszor fel fog még robbanni a küldetéshez kapott kamion. Profi kamionösszezúzónak kell ahhoz lenni. -
Plata
félisten
Nem tudom miért,de nem tudom úgy beállítani a repülő irányítást hogy nekem jó legyen,balkezes vagyok,bal kezemmel használom az egeret,már ez is gond.Jobbal nem megy semmiképp.
GTA San Andreas-ban akár a fák közt meg a hidak lábai közt is tudtam közlekedni bármivel mert át raktam balkezesre az irányítást,de GTA V-ben nem engedi,és balkezesként jobb kezes beállításokkal képzelheted milyen. -
Daw93
senior tag
Meg nem árt, ha nem a Paleto Bay-i gyárai vannak az embernek. Bár nekem sosem volt itt gyáram, de pár tagnak adtunk el innen, és szerintem ezek olyan messze vannak a várostól, hogy egyedül esélytelen a dolog. Városi gyáraknál és a sivatagi gyáraknál viszont gyerekjáték az 1 személyes eladás.
-
szTotyy
őstag
Naagyszerű, akkor csak én vakulok meg!?!?
Bár, akkor nincs baj, ha a monitort nézem, akkor kezdődik a probléma, ha a valóságot figyelem.
Azt hittem a monitorod méretéhez képest akarod megnövelni a betűméretet.Én mondjuk néha nem bánnám, ha kisebb helyet venne el a látványtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest