- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Modst3R #55065 üzenetére
Már vagy fél éve nincs kuruma PS-ben, nem hinném, hogy visszacsinálják
Laraxior: ott a pont, lehet menni swat vannal, ami ugyanúgy páncélozott, mint a kuruma, de a legegyszerűbb a sima rendőrkocsi (mi a criminal mastermindot is úgy cssináltuk), abban se vesztel sokat, ha a pénzes ember nyomja az x-et.
-
Dtomka
veterán
válasz
Modst3R #44779 üzenetére
Van baj....de főleg az is h a szerverstátusz a tegnapi napot mutatja...:
GTA Online Server Status -
Plata
félisten
válasz
Modst3R #40777 üzenetére
Passz,ott álltam a hajómon asszem Saabe-t próbálták elkapni,aki a hajóm mellett parkolt.
Én passzív voltam Saabe és Dawee meg CEO.Jöttek hydrás köcsögök és a hajóm szépen lekapta őket.
Az egyikért 2500 dolcsi meg valami RP járt.
Az egyik balfék volt nagyon,nem fogta fel hogy passzív vagyok,visszajött hydrával és rátámadott a hajóra,én a hajó tetején álltam,gondolhatod passzívban mit tudott nekem ártani a gépágyúval,semmit,én meg újra lelőttem. -
-
válasz
Modst3R #39469 üzenetére
Hallod, morgós ember lehetsz IRL, nem kell mindenben összeesküvést látni.
Igazából csak arról van szó, hogy rájöttek, hogy sokkal kevesebb erőforrással (lol, az eddig se volt) is meg lehet úszni, ha hullámokban adják ki a patchet. Ezt a módszert elég sok helyen alkalmazzák, így enyhítve a kezdeti túlterhelést. Telefonoknál pl.: IMEI szám alapján és országonként szokták kiküldeni.
-
-
törölt tag
válasz
Modst3R #39338 üzenetére
nem kell " character transfer" nem platformot váltasz, csak ez a "keretprogram " fog változni. Semmi teendőd nincs online, mivel felhő alapú a tárolás, egyszerűen csak az újba jelentkezel be.
Én most félve írok valamit, de mikor laptopról áthoztam a játékot az új gépemre, a laptopról nem töröltem le, és csomó ideig ment mind a kettő. Semmit nem kérdezett, nem is kellet csinálni. Egyszerre egy időben nem mertem fellépni, de külön külön simán ment, akár egymás után.
(#39335) Kiskokó nem pontosak az információim, de mintha cs:go steamen kívül nem létezne PC-re . szóval nem releváns az összehasonlításod, mivel GTA-V social clubbos játékosait nem számolja a steam.
meg a cs:go baromi olcsó a gta-v hez képest, és visszahozza az árát ha eladogatsz dolgokat. ezért játszik velem csomó gyerek, meg ruszki
-
válasz
Modst3R #39315 üzenetére
Minden játék EULA-ja kitér arra manapság, hogy játékeli hibákat tilos kihasználni és akár perma ban járhat érte. Millió és egy példa van rá, nekem hirtelen kettő ugrik be, amikkel játszottam is: GW2 karma trade. Semmi extra, csak egy elírtak egy nullát a fejlesztők az egyik cuccnál és elég jó pénzt lehetett így váltással csinálni. Akik nagy tételben váltották a dolgot, azok a javítás után egyből repültek is, a többiektől elvették a nyereséget. CS:GO: smoke bug: egyik patch után alt+tabra eltűnt a smoke effektje. Ott is repült mindenki. Az, hogy a az ismertebb bugok hónapok/évek óta bent vannak még nem jelenti azt, hogy egyszer nem büntetnek érte, inkább csak a Rockstart minősíti. Igen, a PS kuruma is ilyen bug, bár szerintem, ha azért büntetnének, akkor felgyújtanák a Rockstar székhelyét.
A port tiltás lehet helyi környezetben vagy szolgáltató által, tehát rajtad kívül álló okok miatt is, míg egy glitch tudatos (mondjuk én sokáig nem tudtam, hogy a kuruma annak számít, amikor kezdtem.).
Kiskokó: 2 ember veszi meg a PS host jogokat és egymás után hostolnak. Bár Plata írta,hogy már nem kell. Elég 1 ember, akinek van PS fináléja. Igen, ha így összejön, akkor nincs setup, csak fináli, kb 20-25 perc egy "teljes" PS.
drachoHUN: Bár úgy lenne, de kétlem, hogy bármelyik is bant kapna.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Modst3R #39292 üzenetére
Áhh.. én ilyenből már kinőttem.. nem éri meg a rizikót..
Hahah
Pont jó volt eddig.. 3 évig volt egy csaj aki csak kepélni voltmost ez meg véletlen alakult így.
Öreg vagyok én már ehhez hogy asszony mellet másik csaj ...
bezzeg a régi szép időkbe... péntek-szombat-vasárnap 3 nap 3 különböző csaj.. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Modst3R #39283 üzenetére
Tudom.
Sokan nem csipázzák de szerintem aki a műfajt kedveli azok az emberek szeretik őt is.
(#39284) Plata:
Nem gond, csak írtam.Am az a Motor neve a Gorgeyer vagy mi a tököm.
(#39285) Kiskokó:
Ne aggódj, utána néztem, mióta élek és filmeket nézek.Majdnem az összes filmjét láttam neki meg Terence Hill-nek, és a többsége meg is van eredetiben.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Modst3R #39062 üzenetére
Jóólvan csak szívom a véred. Játszottunk már néha együtt szerintem nincs probléma
Hálistennek én még nagyon gyökerekkel nem találkoztam.Felőlem is mehet mostmár bármikor PS. Már az se fontos hogy én indítsam, csak leakartam tolni mindet host ként. de már meglett
Plata : na meg mondtam én hogy a baywatchos autóra gondolsz
bár én se nagyon láttam még játékban.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Modst3R #39054 üzenetére
Hát most na
de nem volt problem értek én a szóból. Én nem haltam meg egyszer se meg semmi nekem ez már siker
Majd egyszer jössz te is velem. Majd jóóóó letiltasz hogy nem játszol velem többet(ahogy ismerünk már
) hehe
Mike :
Nyugi lesz még ezek után bőven PS ahogy időm engedi... kell a pénz lóvéra!!!szerk : én se tudom mire gondol
max még esetleg a parton a "baywatch-os" életmentős autó.. ha van ilyen a játékban egyáltalán
Amúgy srácok mit érdemes venni a játékba? Házak nem érdekelnek max még majd egy vidéki fulosabb ha van egyáltalán. hajó nem nagyon izgat, Helit lehet szerezni amúgy is azt se akarok venni.
Talán még pár kocsira beinvesztálnék de amúgy ennyi.. ruhák se nagyon érdekelnek...Benny-snél melyik kocsit érdemes tuningolni?
A Sultan-ra gondoltam egyszer meg valami amerikai dögre asszem a Willard-ra vagy mire, annak van értelme azt tuningolni ? -
drachoHUN
senior tag
válasz
Modst3R #38986 üzenetére
Persze, azok a ingame statok, nem igazán fedik a valóságot sok esetben.
Alap igazság: Custom spoiler mindig nagyobb tapadást ad, mint bármilyen alap. Az alap spoilerek semmiféle tapadást nem adnak pluszban, ha a játék mechanikáját nézzük. Egy kivétel van ha jól tudom, a T20.Az Annis mondjuk kicsit gyanús. Lehet nem tervezték ennyire gyorsra, csak ugyanaz a bug jelentkezett, mint a Slamvan Custom esetében(azt javították). Ha nem fixálják, akkor simán a leggyorsabb földi jármű a játékban.
Mike: nekem sem tetszik, egyáltalán, de ha marad minden így, akkor megveszem valószínű.
Az Emperor viszont tetszik minden szempontból. -
Puma K
nagyúr
válasz
Modst3R #38921 üzenetére
Ahogy írod, lehet nyernem kéne valamelyik mod-ban.
Gyorsasági? Melyikre gondolsz?
(#38922) ProgenXL
: Valószínűleg korábban csináltál meg valamit ami miatt beadta neked ingyen.
(#38923) Mike
: Valószínűleg korábban nem teljesítettem egy elvárást-feltételt ami miatt nekem is ingyenes lehetne az a 3 jármű.
(#38924) modster
: Puma K neked skyline van? Mármint ingyé?? Mármint a
SkylineElegy RH8? Igen az meg van ingyen. -
válasz
Modst3R #38867 üzenetére
Nem azért kapnád, mert spanok vagyunk, hanem a célzásokért.
Amúgy van ilyen, GTA-ban pont az a szép, hogy rengeteg módon lehet játszani, nyilván vannak surlódások. (Pl.: a PS finálés motorcsónakos partraszálláson én azóta is röhögök, ahágyszor eszembe jut., de nyilván gáz volt egy ismeretlen társaságban azzal kezdeni egy közös Heistet.) Ahogy a stunts-os update sem jön be mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
Modst3R #38865 üzenetére
Te voltál az, aki azt mondta hogy rárobbantotam a kocsit? (ezt nem tudtam - mármint az ottani nickedről nem ugrott be hogy az itteni meg ez) Én nem mondtam hogy nekem volt igazam, csak nem értettem az azonnali "K. ANYÁDAT " . ha szólsz hogy nem kéne, akkor mondom hogy ok, bocsi, igaz. bár semmi komoly szándékom nem volt, csak hogy " haladjunk". Esélyt sem adtál hogy szóljak valamit. " még egy szó és kilépek"-enniy volt. De ne várd már hogy anyázás után még én fogok majd bocsánatot kérni a semmiért.
gétéában valakit felrobbantanak úgy hogy meg se hal, és azonnal vége is a setupnak. áhh szörnyű vagyok
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Modst3R #38424 üzenetére
Az tény hogy van Lag, néha idegesítő. Nem tudom emlékszel-e rá egyik PS HS végén csónakba szállunk be. Nálam a következő volt látható, karakterem elkezd bemászni a csónakba, következő kép víz alatt lebeg
Pöti Lag
Néztem mi a .... Többiek már bennültek, gondolom ilyenkor mit gondolhattok mi a szart csinálNéha előfordul mindenkivel hogy bénázik, de Lag még rátesz egy picit főleg hétvégén tud durva lenni. Amúgy Budapestről 100/100 nettel tolom.
-
kelly416
veterán
válasz
Modst3R #38436 üzenetére
Figyuszka! Mielőtt felrobbannál. Totál igazad lehet, biztos van baj a szerverekkel. Én PS3-on toltam a kezdetektől, rengetegszer előfordult, hogy kidobálta a fél szervert, vagy az egészet akár. Egyedül maradtam. De volt olyan is, hogy ketten felmentünk, baromkodtunk, közben beszéltünk headszettel egymással, és hirtelen mindenkit kivágott, csak minket nem. Gyakorlatilag mintha ketten átkerültünk volna egy másik szerverre töltés meg minden nélkül. De olyan is előfordult, hogy két-három részletben 5-15mp eltolódással vágott ki mindenkit.
Szóval szerintem platform és hardver függetlenül képes mindenkit felbosszantani a Rockstar, de én attól még nagyon hálás vagyok Nekik, hisz a GTA első része óra követem és boldogan használom a játékaikat. Feleslegesen pocskondiázod őket.De ez csak egy vélemény volt egy kibictől, és én ezzel itt be is fejeztem, csak a túlnyomás-szelepedet szerettem volna elterelgetni kicsit a gőz kiengedés funkció felé, mielőtt túlpörgöd magad.
-
Daw93
senior tag
válasz
Modst3R #38424 üzenetére
Nem kötelező vele játszani ha olyan fos. Én pl a fifa 13 ultimate teamet azért hagytam abba (ki is töröltem a csapatomat), mert ön- és közveszélyes lettem tőle (idegállapotba gyüttem) mert irreálisan durván "csalt" a gép, a fifások tudják miről beszélek.
Amúgy nekem eddigkb 1-2 jelentéktelen bug volt, pl a karakterem amikor beszállt a félig lépcsőn álló autómba, a fél teste a földben volt. Meg amikor Platával voltam egy publicban,elkezdtek felrobbanni az autók egymás hegyén hátán. Ezek szerint Plata vonzza be a fura bugokat
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Modst3R #38414 üzenetére
oszt velem mérnem történnek ilyenek?
mióta normális gépem van, se fagyás, bug, semmi. pedig most hogy egy hete rajtkészen várom hogy menjek dolgozni, éjjel nappal játszok. tegnap már feljött a nap
hajlamosak vagytok pár bug miatt általánosítani. vagy annyira sok a rossz tapasztalat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest