Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterLo
aktív tag
''Ha többször kezdesz el egy missziót, és úgy kezdődik, hogy egy helyre el kell vezetned egy másik embert, akkor az Y-nal át tudod ugrani az uncsi taxizgatást.''
Pontosan mikor kell Y-t nyomni? Azzal a kuldetessel bajlodom, amikor motoros uldozesbe cseppenunk, hatunk mogott frissen szabadult comborank lovi az uldozott elvtarsat.
Elotte ugye el kell menni BS-hoz, majd a bortonhoz, majd a taghoz, ezt at lehet ugrani? -
Sanyix
őstag
Nem kell a tovább jutáshoz (én zero nélkül vittem végig a történetet), a tapasztalatok sem kellenek, mert én 3 szor megpróbáltam a kisrepülős küldetést, aztán felidegesített, és hagytam a francba, de a repülőssulit elsőre megcsináltam ezüstre, jópár 100%-al. A nagy repülők kicsit normálisabban repülnek mint az a kis sz*r. Mellesleg a VC-ben sztem sokkal normálisabbak voltak a kisrepülők.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest