Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Ma kijött ez a jó kis mod a SA-hoz:
GTA United 1.2
(A Grand Theft Auto United egy a GTA San Andreas PC változatára építő módosítás. A modifikáció célja az, hogy egyetlen játékban egyesítse a Grand Theft Auto III, illetve a Grand Theft Auto Vice City játékterét, a San Andreas fizikai, illetve grafikus motorjára alapozva.)Felraktam, és amikor elindítom az új játékot egyszerűen leáll az exém. Valaki feltudta már rakni?
Vagy én vagyok ilyen szerencsétlen. Hál isten még telepítési infót se találtam sehol.
Akit érdekel az nézze meg:
[link] -
djdaniel
senior tag
válasz
adamssss #4393 üzenetére
adamssss ; GTA San Andreas rev2 ?
Írnál kicsit róla ?
egyébként modolva van ? cleo mod van a játékba ?
Nálam általában a cleo mod miatt szokott crashelni...chungee; Nem tudom hogy a steames játékok hogyan működnek xd
dvd-ről telepített játék ( vagy torrentes ) ami a számítógépen van, gta san andreas mappában van olyan hogy models mappa megnyitod, ott kell lennie egy olyan fájlnak hogy gta3.img nos az imgtools 2.0-val, vagy img pro-val megnyitod, amit le töltöttél ultra hd modot, nem tudom hogy ez telepítős-e vagy simán ki kell csomagolni, általában ki csomagolás után .txd-be vannak a fájlok, úgy-e ez a txd fájl a textúrák tartalmazza, és ezeket a txd fájlokat kell telepíteni a gta3.img.be.
Megjegyezném hogy előtte nem árt egy backupot csinálni a gta3.img-ről, hogy ne legyen uninstall re install.
Ha nem sikerült, akkor írj egy privátot segítek, otthon vagyok a témába. -
chungee
addikt
Estét!
Steam-es a játékom. Nem tudom hogyan kell feltelepíteni a következő MOD-ot
UltraHD Mod V2.0 - Rikintosh
Konfig: Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM
-
Sziasztok!
Vettem egy GTA San Andreas rev2-őt. Baromi sokszor crashel a játék...
Van valami patch, hókusz-pókusz amivel jó lenne?(Op rendszer: Win8 64 bit)
Köszi
-
98bja
senior tag
Helló!
Van olyan mod a gta sa-hoz hogy az autók lámpáit egy kicsit megnagyobbítja? Mármint hogy nagyobb lesz a hatósugara a fénynek mert eléggé maci szerintem...
-
hatter
tag
Sziasztok!
San Andreas Ultimate Mod-nál az 2. küldetésnél mikor kajálni kell (a borbély után) és mikor végeznék utána bezáródik hibával a játék, patch van ehhez a módhoz vagy valami megoldás?
Köszi a segítséget!
-
98bja
senior tag
válasz
THE HUNTER #4385 üzenetére
szia
eredeti a játék? Ha igen akkor fogalmam sincs mi miatt van. Ha nem eredetik akkor próbálj másikat letölteni.
-
THE HUNTER
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy ilyen problémám lenne. A telepítésnél ezt írja ki. Akár a Vice City-t akár a San Andreas-t akarom telepíteni.
Error Code: -5004 : 0x80070006
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1924)
PAPP:Grand Theft Auto:Vice City
PVENDORockstar Games (http://www.rockstarnorth.com)
PGUID:4B35F00C-E63D-40DC-9839-DF15A33EAC46
$7.1.100.1248
@Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 9.0.8112.16447 -
-
98bja
senior tag
Esetleg lehet hogy egy másik program zavar be?? És azért nem indul el?? Idegesítő nagyon.. naponta kell újratelepítenem...
-
98bja
senior tag
válasz
Pepsikutya #4380 üzenetére
Tök király
-
98bja
senior tag
hjajj!! már megint nem megy.. -.- én nemértem nem is moddoltam semmit nem csináltam egyik napról a másikra..
Addig megy el amig kiírja hogy Gta San Andreas és ott kidob hogy: gta_sa.exe működése leállt. Már leszedtem egy csomó patchet, crack-et de egyikkel se megy... -
98bja
senior tag
Hellósztok
Azt akarom kérdezni hogy nem tudtok valami megoldást rá hogy menjen win7 alatt? Utánanéztem hogy hogy lehetne megoldani és ezt írták: állítsam át a kompatibilitási módot windows 98/Me-re és töröljem a gta san andreas user files-ból a gta sa.set fájlt. meg is tettem.. El is indult tudtam rajta játszani kb 1 hétig aztán most megint nem megy pedig nem moddingoltem meg semmi ilyesmi... előre is köszi a segítséget -
BMWFan
senior tag
-
koxos:8]
senior tag
Jó kis játék ez a mai napig.
Én már csak multizok, de abból is áttértem a samp-ról a multi theft autóra.
Sokal élethűbb, jobb a garfika és izgalmasabb. -
BMWFan
senior tag
-
HaZsolt
őstag
Senki? Mennyire kihalt lett a topik
-
HaZsolt
őstag
Ha valaki steamen vette meg, hogy lehet felrakni úgy sa-mp-0.3-ot, úgy hogy tudjak vele multizni is?
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #4359 üzenetére
Szerintem nincs gonda warezzel HA megvan a játékod eredetiben is. Én GTA IV-hez töltöttem le egy warez változatoit, hogy a modokat tudjam próbálgatni, ne kellessen állandóan revokolni ha újratelepítek meg ilyenek. NEkem egyébkén simán fut 64bites win7 alatt a Sananderez
-
Dilikutya
félisten
válasz
Marchello13 #4317 üzenetére
Nekem is ez a problémám. A régi gépen 32 bites Windows XP alatt nem volt gond, de a mostani konfignál már igen. 64 bites Windows 7, AMD Radeon HD6530d VGA, és nem hajlandó elindulni. Egy rövid időre az feladatkezelőben megjelenik a gta-sa.exe, de nagyon hamar el is tűnik. Tapasztalt valaki ilyet? Konkrétan a Steam-es verzió csinálja ezt, eddig még nem mertem felrakni a "másik" verziót, nehogy agyfaszt kapjak, hogy a warez megy...
-
Dav123
tag
válasz
gabo9201 #4355 üzenetére
Nekem 3500+ proci, 1,12 GB ram, plus integrált VGA, eljátszadozni ellehet vele, beállításoknál tudok variálgatni, pedig nem sokkal erősebb. Szerintem valami driver probléma lesz, esetleg belenyúltál a játékba, aztán valami mód hazavágta a játékot, esetleg windows hülyeségei..
Rendszer újra rakás lehet megoldaná a gondot. Illetve próbáld meg más játékokkal terhelni a gépet, ha ott működik akkor SA újrarakása lehet megoldaná a gondot.
-
Mela Kehes
addikt
Mac-en játszik vele valaki? Lion alatt állítólag macerás elindítani. Tudna ebben segíteni valaki?
-
gabo9201
senior tag
Hátha valaki tudna nekem segíteni.
Adott egy konfig:
Athlon 2400+
768MB DDR ram
Geforce 2 GTS 32MBAz a problémám, hogy a San Andreas menüjében ha rá szeretnék menni a részletes grafikai beállításokra akkor a játék elszáll hibajelentéssel.
Alap beállításokkal elfogadhatóan futna, de szerintem lehetne még lejjebb venni a grafikából, hogy valamivel még jobb legyen, de így nem tudom beállítani.Ha esetleg valaki olvassa ezt és találkozott már ilyennel kérem segítsen mi ehet a megoldás.
Én arra gondolok, hogy esetleg a VGA túl régi és azért nem megy. -
Nyomesz
csendes tag
Valaki megmondaná hogy kell törölni azokat a kocsikat amit GGMM el tettem be mert már próbáltam letörölni de nem törlődött le
-
Dav123
tag
Sziasztok!
Találtam egy jó kis "havazás" módot.
Textúrát nem varázsolja havassá arra külön mód kell, itt csak simán esik a hó.
-
erikke17
őstag
Üdv, nosztalgiázni támadt kedvem, de sajna nem tudom mennyire működőképes a játék Win7 64 bit alatt, vagy el indul egyáltalán?
Olvastam vannak gondok FSP-el is, vsync catalystból? Orvosolja??
Előre is köszönöm -
Az egész szériába a legjobb a San Andreas szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest