Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajborg
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan kodot, ami deaktivál minden aktiv chatet??
Kiprobáltam egy kodot,de lehet, h félreütöttem vmit, mert miután deaktiváltam még mindig kiirta metésnél, h 1 v több cheat aktiv, és , h nem tanácsolja a mentést. Persze attol még tudtam menteni, de hát... ...csak, h megnyugodjak
Köszi! -
davidboy
csendes tag
Helló!
Sikerült már valkinek megoldani a Geforce 6600 -nál felépő Problémát?-->elsötétül a képernyő az Nvidia logó után és semmi. -
.:Kristian:.
addikt
válasz
meat grinder
üzenetére
Hát ja..gondolhatod milyen ideges voltam majdnem billentyűt zúztam..de aztán szépen fokozatosan meg lettek a Bronz érmek

-
meat grinder
csendes tag
válasz
üzenetére
két napig??? aztaku.
akkor még nem is szoptam sokat. ennyi időm nincs rá. 
de már nagyon unom ezt a részt.. -
addikt
válasz
meat grinder
üzenetére
Nem csak te vagy ''ekkora béna állat'' én is egy jó 2 napig csináltam amíg végre nagy nehezen sikerült..!
-
meat grinder
csendes tag
van valami speckó trükk, amivel meg lehet csinálni a repülős küldetést(azaz a tréninget) gamepad nélkül csak spontán billenytyűzettel? mert én szenvedtem vele rohadt sokat, de nem igazán sikerült. csak én volnék ekkora béna állat?

-
eastsider
nagyúr
amúgy nem jelent meg SA-hoz v.mi full conservation mod?????
ahol minden kocsi levan cserélve
nekem niuncs türelmem kocsit cserélgetni meg 100 ha berakok több kocsit abbol egy hibás aztán reinstalll 
-
Type-R
őstag
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
A Beach Triatlon-ra továbbra se tud mondani senki semmit?
Vigneau -
BOBO6
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is szoktam még játszani vele, a játékot már végigvittem, most a mellékküldetéseket csinálom. Nincs valami térkép a graffitikről meg a patkókról? Már 53 graffiti megvan, de ehhez is teljesen át kellett fésülnöm sa egy részét.
-
Remington
őstag
válasz
üzenetére
De én szoktam.
-
addikt
Miaz megált az élet?Senki nem szokott már vele játszani?

-
Remington
őstag
válasz
üzenetére

-
Remington
őstag
válasz
üzenetére
Én mondtam hogy vigyázni kell.

-
addikt
Beraktam a játékban vagy 20 autót...és sikerült kifognom egy hibásat ami megfagyasztja az egész rendszert..

-
Balinov
titán
valahol régen láttam egy hidden challange listát,nem tudná valaki belinkelni újra?Vig?
-
Vigneau
félisten
Hm... Valaki megcsinálta már a Santa Maria Beach-en található triatlont? Kissé gyorsak a srácok, pedig fullos képzettségű fickó vagyok.

-
R@ymonD
tag
válasz
üzenetére
ja ok köszike!!

-
sharpapa
senior tag
válasz
Remington
üzenetére
Hubazze.....ez azért inkább sajnálatos hogy 3nap/100 hsz.Én a 100-at 3 hónap alatt szedtem össze.
Meg az nem teccik, hogy a legjobbakat (pl volvoxc90, fh12) valahol nagyon elszurják. Tehát jól nézne ki, csak eggyiknek az orrát baszták el a modellezők, másiknak a fizikját.... -
Remington
őstag
válasz
üzenetére
Nem mondod! De azért az fura hogy 3-at próbáltam és mind3 hibás.

mod: Látom te is fosod a szót rendesen
3 nap alatt több mint 100 hsz. 
[Szerkesztve] -
-
R@ymonD
tag
válasz
üzenetére
Kössz a linket!
Egyébként a járművek feltelepítésékhez kell valami progi?? -
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Ha könnyű a kocsik betétele a játékba, akkor lehet, érdekelni fog a dolog.

-
sharpapa
senior tag
válasz
üzenetére
Ja, meg kell keresni az eredeti txd-t, majd átnevezni, és aztán berakni az ujjat. De ha te mr beraktad, akkor csak simán keresd meg, és nevezd át a régieket.
Remington:hogy neked micsoda sasszemed van....
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
válasz
üzenetére
Köszike.

-
sharpapa
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor csak a dff file-t raktad be, van egy txd is minden járműnél, rakd be azt is.. Én is íígy kezdtem, de hamar rájöttem hogy kettő file kell.
Te figyelj, látom ismered az oldalt amit ajánlottál, én ezt még nem láttam. A kamionoknál ezen a képen megakadt a szemem:![[kép] [kép]](http://gta.gamigo.de/downloads/download/Dumper.jpg)
Nem a dömper a fontos, hanem ami előtte van. Az a kocsi melyik márkánál van? A Pontiac-nál nem láttam.
[Szerkesztve] -
addikt
Hello!
Van egy kis gond...akármien autót rakok be img tool-al a kocsinak nincs színe...egyszerűen az egész autó fehér...a lámpától kezdve a felniig (persze van 1-2 autó ami kivétel, de az se tökéletes...)
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Nemhiszem, hogy kocsihiba mert van vagy 500 autóm/motorom hozzá és akármiet rakok be nem lesz tökéletes
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Basszuskulcs baj van. Megyek autóval, azt eccer csak kiírja hogy cheat actived.Mondom egészségedre, mentem tovább.Kiszállok, azt lelassul az idő, na király mert nem tom hogy kell kikapcsolni. Valaki nagyon gyorsan mongya már meg, mert most nem fogok visszamenni a mentéshez.
-
addikt
Hello!
k-king vagyok másik néven...amúgy nem függesztettek fel, illetve igen de nem azért mert rosszat csináltam...hanem azért mert másik nevet akartam, és szóltam a modiknak, hogy töröljék a nicket...és látszólag így törölték, de szerintem ez így nem fer mert nem ''sértettem meg az alapelveket''...pedig még direkt szóltam nekik, hát lehet, hogy hiba volt, minnél jobbat akar az ember annál rosszabul sül el...!
-
sharpapa
senior tag
Elmeroggyant hsz-gyűjtő.És még csak nem is mondhatod hogy még nem ismered a szokásokat, mivel már néhányszor mondtam(ták) neked hogy nem kell minden betüt külön hsz-ben írni, pláne ha semmi értelme, ahhogy általában a hsz-eindnek nincs is.
ON:
Csak most találtam meg azt DH-s hegyet, azt rögtön egy baromság jutott eszembe:
[link]
[link]
[link]
szerk.:nem felfüggesztve lett, hanem bannolva! ha olvasnál is néha, nemcsak írnál, rájönnél hogy az a szöveg bannt jelent.
[Szerkesztve] -
naraku
aktív tag
De JÓ!
-
naraku
aktív tag
Hi!

-
Remington
őstag
-
k-king
tag
Nekem minden beállítás maximumon van + szűrők, és szerencsére egyáltalán nem szaggat be....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vashal
tag
Hello
az lenne a kérdésem,hogy lehet-e a szupersónikus géppel gyorsan repülni vagy csak felnyil+előre.nem lehet valahogy átkapcsolni a tolótúrbinákat előretolóra kapcsolni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor még nem is szoptam sokat. ennyi időm nincs rá. 
nekem niuncs türelmem kocsit cserélgetni meg 100 ha berakok több kocsit abbol egy hibás aztán reinstalll 
-- 10 óra szarakodás után vmi nagyobb dologra számítottam 
De legalább kitartó és kigyúrt vagyok teljesen, még ha az nem is a legjobb dolog. Ide csak szombaton lehet jönni? Ha igen, akkor van 1 hetem az 50%-os zsírt leégetni.

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050806/gallery19.jpg)