Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlad
csendes tag
Ezt meg csak azért írom, hogy én legyek a 3000. hozzászoló

-
Mlad
csendes tag
Köszi skacok!
Kiiktattam az automata keresést, és beállítottam, hogy mindig a saját zene jöjjön be, ha beülök egy járgányba, és nagyon zsíííííííííííííír!!!!!
Így sikerült beállítani!
Mégegyszer köszi a segítséget.

-
Mlad
csendes tag
Sziasztok!
Bemásoltam az User fájlba a zenéimet, (az egészet, és a parancsikonokat is), de nem változott semmi, ha a saját rádiora kapcsolok, ugyan az az idegesítö pofázás megy!
Kérlek segítsetek!
Elölre is köszönöm
Mlad -
V.ki
aktív tag
Olyan mod létezik,amivel egész San Andreast elfoglalhatod?(mármint a bandaterületeket,pl. a SF Rifától meg a Triad-októl)Ja,meg automata célzást hogy lehet beállítani?
én meg már megőrülök,hogy még mindig nem a saját gépemen játszhatok!Nincsen CD installer?
[Szerkesztve] -
p_baa
csendes tag
Hi! Nem tudjátok az a szám létezik-e midi csengőhangba ami az intro alatt megy, meg amikor betölti a mentést?
-
Skaterboy
csendes tag
Csá! Lenne egy kérdésem. Tudna valaki segíteni h mit tegyek annak érdekében h tudjak hálozatba játszani?

-
tyutyu1983
tag
Hello! Valaki próbált már kormánnyal játszani? Mert én akárhogy állítom vezetés közben nem, lehet használni a pedálokat, viszont gyalog simán működnek a pedálok. Tapasztalt már valaki ilyet?
-
sharpapa
senior tag
Apropó betörés: hol a francban lehet olyan betörős kocsit találni?
-
Patrick
addikt
Tud valaki magyar szerver IP-t adni nekem?

-
Májsztró
addikt
Hy evribádi !

Van egy olyan problémám hogyx GTA SA alatt egyszercsak megáll és kékhalál ! Miért lehet ez ? -
V.ki
aktív tag
Betörésnél jártatok már úgy,hogy a házban ahova betörtetek,Grove St. tagok voltak?Én nem lőttem le őket,GS-t nem szeretek gyilkolászni,hanem mindet felvettem az én bandámba,azt' a házban hagytam őket

De ha Ballasokhoz mentek be,az is jó...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balleva
tag
Szevasztok!
Egyik haverom mesélte, hogy vannak a játékban Subaruk (külsőleg hasonló) is.
Én még nem találkoztam eggyel sem, esetleg valki látott már?
-
Krinya
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Nem tudom, találkoztatok-e már olyan problémával, hogy egy idő után, vagy akár a játék elindításakor folyamatosan balra rohan az emberünk. Elindul balra, és rohan rohan, beülök egy autóba, ott is balra kanyarodik. Csak restart után áll helyre.
Nem tudom mi produkálhatja ezt.
Nincs erre valami patch? Eredeti játékom van, ez sem lehet a hiba.
Próbáltam keresni hasonló hibát, de eddig nem sok sikerrel jártam.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
BOBO6
aktív tag
A futáros küldiket hol lehet fölvenni?
-
Vigneau
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az ég világon semmi. Legalább eljátszhattuk a ''jó férj'' szerepét, mint az egyik aktuális reklámban: nem szólunk bele, hogy vezet a Drága.

-
V.ki
aktív tag
válasz
kilokenyér
üzenetére
MTA Sa-ban asszem lehet szervert csinálni. [link]
-
kilokenyér
tag
Hali , Kérdésem lenne , Bocs ha már volt. csak arra lennék kiváncsi hogy hogy tudok SA szervert csinalni? előre is kössz.

-
garga
csendes tag
Nem tudja vki, hogy kell azt a csajt boldoggá tenni a játékban? mert én nem tudtam, mert nyavajgott, hogy jaj istenem, túll lassan vezetsz meg túl gyorsan, aztán elegem volt és lelőttem a gányba.

-
garga
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Te is darth revan fanatikus vagy, ahogy látom, de amúgy a tök se tudja, mit kell azzal az izével kezdeni, gondoltam csak szólok.
[link] -
nemcso
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Végül is autójavitó műhelye van, vagy nem ?! Kell gondolni a megélhetésre is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
V.ki
aktív tag
Ilyen típusú bandatagot(a jobb oldali csuklyás) hol lehet látni?
[link]
Egyébként CJ nézhet ki pont úgy,mint a bal oldali tag?Vagy olyan fejkendőt lehet felvenni,mint ami rajta van? -
V.ki
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Hol,hol,hogyan??

Reefer-el próbáltam,de nem sikerült.
A SA-ban meg valahogy fel lehet fegyverezni bandatagokat,de hogyan?
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
válasz
üzenetére
És olyanról,hogy a szivart elveszed a bandatagtól?Utána vissza kell neki adni,különben elkezd keménykedni(nem lő rád)

Kipróbálni ezt se tudtam sajna,nem is tudom.
Aszonták,hogy TAB-al el tudod,ha ügyes vagy.
Amúgy,nem értem,hogyha magadhoz hívod,akkor miért rak el piát,mindent?
-
Vigneau
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jaja, Denise ezen a téren mindig az agyamra ment...

-
V.ki
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Azt tudom,elég jó móka,főleg Vagoséknál.De hogy tényleg kapnak-e smg-t,mint ahogy olvastam,arra voltam kíváncsi,de ma kipróbáltam,és nem,csak azt használják,ami náluk van.
Jobb esetben hétvégén már a saját gépemen SA-zhatok!
-
V.ki
aktív tag
válasz
üzenetére
Van még egy kérdésem,ezt kipróbálni már nem tudtam:
Ha Sweet Greenwood-jába pár bandataggal beszálltok,akkor tényleg SMG-t kapnak,és azzal lövöldöznek kifele?Neten olvastam,már nem emlékszem,hogy hol. -
BOBO6
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem cheat, hanem bug. Megállítottam az úton egy autót, beszálltam, de az anyósülésről nem szállt ki a csaj. Mentünk pár percet majd megálltam és ahogy kiszállt mondom leütöm de nem ment. Lőttem, felgyújtottam, elütöttem még a ocsit és felrobbantottam mellette de semmi, ő csak próbál futni át egy falon...

-
V.ki
aktív tag
válasz
üzenetére
cheat-al ilyen is van?

Nem baj,én trainerből fogom nyomni,ami ''kitakarít'' maga után![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BOBO6
aktív tag
Találkoztatok már olyan emberrel a játékban akit sehogyan sem lehet kinyírni?

-
V.ki
aktív tag
Létezik az,hogy OGF bandatagokat láttam Voodoo-ban?
(tudtommal nincs fent semmilyen mod,ez még mindig nem az én gépemen van
) -
sharpapa
senior tag
Ha user tracks mappába berakok saját zenéket, akkor azt hogy lehet játék közben halgatni?
-
dragonkiller
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg valami címet adni, ahol infót találok arról, hogy a vehicles.ide, handling.cfg, carcols.dat és a carmods.dat milyen adatokat tartalmaz? Esetleg magyarul? (Angol sem gond, amúgy angolul megvan a handling.cfg magyarázat.)
És mégegy kérdés: amikor ezek az adatok beírásra kerülnek, számítanak a TAB-ok, vagy ez tökre lényegtelen? -
alitak
senior tag
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Mikor először felinstalltam, röktön átállítottam a felbontást 1024*768-ra, meg 1-2 dolgot feljebb húztam, de simán működött. Kiléptem, hogy bemásoljam a save-eket, meg a zenéket, majd miután ezt megtettem, elindítottam a játékot, de már nem indult. Reboot, semmi, reinstall, semmi. Még egyszer megpróbálom a reinstallt, hátha, aztán ha az sem megy, akkor megy a DVD a süllyesztőbe.

-
alitak
senior tag
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Hát modot még soha az életben nem használtam. Magyarítás volt felrakva, arra emléxem. De nem hiszem, hogy ez a probléma, mert el sem indul a játék. Rákattintok ikonra 2x, mintha elindulna, de mégis kidob a játék.
-
alitak
senior tag
Olvasgattam a topicot, és megint kedvet kaptam egy kis bűnözéshez
Felinstallom a játékot, bemásolok pár zenét a users tracks könyvtárba, átmásolom a save-eket. Elindítom a játékot, a monitor elsötétedik, kiírja, hogy non-preset mode, vagy ilyesmi, is viszavált windózba. Reinstall után ugyanez. Mi lehet a probléma? -
Skaterboy
csendes tag
HI! Megint egy problémás kérdés. Hol találok egy dune-rideot?
-
dezsox
csendes tag
válasz
tyutyu1983
üzenetére
láma vagyok lan-témában

ezzel lehet lanban is nyomni? -
skera
tag
válasz
Blackdeath
üzenetére
Próbálj egy újratelepítést.
-
tyutyu1983
tag
válasz
Blackdeath
üzenetére
Hello! Raktál fel valamilyen modot hozzá? Mert lehet, hogy akkor a miatt van.
-
Blackdeath
aktív tag
heeeeeelp!!!!
van 1 hatalmas gondom a játékkal: állandóan lefagy, hol fél óra múlva, hol 5 perc múlva, változó.
a gépemben semmi sem melexik túl, megnéztem.
mi lehet a gond???

-
skera
tag
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Vagypedig...
[link]
A két oldal ua az ...nagyjából... -
dezsox
csendes tag
lehet a san andreast valahogy hálózatba nyomni?

-
kizul
tag
hello
mint már mondtam 2005 nyár végén hagytam abba a gta san andreas-ozást ( 2x kijátszottam de ez nem fontos ) azután letöröltem....... most kedvem szottyant harmadszorra kijátszani. mikor instaláltam kb. a háromnegyed részéig felment és akkor kiírt vmi szart :
feature transfer error
feature: Grand Theft Auto: San Andreas Game data
component:Models
file: D:\data3.cab
error: Adathiba (CRC)
segítsetek mit tegyek !?
a data3.cab -al van gond ????? -
V.ki
aktív tag
válasz
Vince Carter
üzenetére
Neked is meg Sharpapa-nak is kössz,remélem így lesz!Pár dolgot biztos minimumra kell vennem az akadásmentes futáshoz.
-
V.ki
aktív tag
válasz
Vince Carter
üzenetére
Uninstall megvolt?Nem a programmal,hanem TCMD-vel kitörlöd a könytárát,és azután próbáld újratelepíteni.
Látom közben megoldódott,OK.
#2907-re valaki választ
[Szerkesztve] -
Vince Carter
csendes tag
A probléma megoldódott, elnézést... További jó hetet!
-
Vince Carter
csendes tag
Please HELP!!!! Nekem most lett elegem a San Andreasból, mert amikor betettem játszottam vele 15 percet és kikapcsolt a gépem és nem kapcsolódott vissza! Ma sikerült feljönnöm, és szeretném visszainstallálni, de nem megy ezt a hibát írja ki, ha vki tudja hogy kell megoldani, az segítsen legyen szíves!!!! KÖNNNNNYIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát a szöveg:
An error (-5003 : 0×8004ace4) has occured while running the setup.
Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications.
If the error still occurs, please contact your vendor: Rockstar Games
Error code: -5003 : 0×8004ace4
Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (984)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR
ockstar Games
PGUID
417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125 -
V.ki
aktív tag
No,megvan végre az új konfigom,már csak DVD író és a DrágaSAN kell
Ezzel a konfiggal sztetek fog szaggatni?(VC gyönyörűen megy,ha kell,megírom hány FPS.)Bocs a kérdésért,ha valakit zavar
-
V.ki
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Passz.Esetleg szedd le ezt:[link],állítsd be spawnolható autónak a Phoenixet,aztán spawnold oda a kéród elé vagy valami...Tudom,nem tiszta megoldás,de a játék asszem nem veszi csítnek,bár nem biztos.

Még egy lehetőség:nézd meg közúti forgalomban Las Venturas-ban,hátha szerencséd lesz.
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Ha jól tudom,akkor ez az egyik legritkább autó a játékban.Ha jól emlékszem,amikor a triádokkal a ''Home in the Hills'' küldetésben visszaveszed Big Poppától Madd Dogg villáját,akkor Poppa Phoenix-el menekül.Felrobbantod,betolod/bevontatod a legközelebbi Pay'n'Spray-be/garázsodba,és kész,van egy Phoenix-ed.
-
sharpapa
senior tag
Emberek segitség kéne. A képen látható autót keresem, nem tudjátok hol lehet ilyet találni? A neve: phoneix.
![[kép] [kép]](http://www.g-unleashed.com/files/GTA%20VC_Phoenix.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest