Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
((Piro))
tag
Próbáljátok ki hogy beírjátok a repülő autó kódot, a nitró kódot, ugorjatok föl egy akármien (gyors) kocsora löjjetek bele egyet aztán repültök tök jó móka onnan aprítani mindenkit

-
Fera_27
tag
Roppant jól elvagy....

-
((Piro))
tag
He nem is tutam hogy meg lehet csinálni 100% osra a játékot

-
Fera_27
tag
UP!
-
Fera_27
tag
Helló mindenkinek!
Srácok, nagy baj van!
Előszöris, most esett le nekem, hogy minden mentésnél kiírja a game, hogy cheateltem, és nem ajánlott elmenteni.
Namármost, ez már nagyon régen volt, és így most nem lehet meg a 100%... És ez szzörnyű, mivel valami vendéggyerek volt még itt annó, és kellett neki a cheat, a hülye meg rámentette!
Szerintetek meg lehet valahogy piszkálni? Hogy mondjuk teszemazt, a statsot átírni, vagy valami? Nagyon nem szeretném újrakezdeni, mert az nem két perc lenne...
Köszi a segítséget előre is! -
((Piro))
tag
Pályakiegészítés még nincs az SA-hoz

-
vzsolo2225
tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Nemtom sikerült-e már megoldanod a problémát, de azért elmondom...
Nálam is ez volt: először elkeztem a küldetést, majd belehalt a csávó, ezért megint újrakezdtem, de ekkor már nem tudott kiállni a garázsból.
A sokadik kísérletezés után rájöttem, hogy ha a küldetés intrója közben nyomok egy entert, akkor ki tud állni. 
-
Remington
őstag
All points bulletin [mmogta] [link]
-
jasszer
őstag
... és olyan mod létezik, amivel a rendes játéktéren ketten (v még többen) lehet nyomulni? (azaz a teljes térképen)
-
Dashes
őstag
Mondanátok egy jó, és nagy méretű mod-ot?
-
((Piro))
tag
Lehet hogy kipróbálom

-
((Piro))
tag
Az jó

[Szerkesztve] -
jasszer
őstag
A ''jellemző agyiszint'' azért fura flame Tőled, mert ha erre az elég egyszerű dologra nem jöttél rá akkor nem az én agyammal van a baj...

Traktorra amúgy bármit rá lehet kapcsolni, a 8-as és a 2-es gombbal lehet állítani a hátul lévő ''vonóhorgot''. Ha elkezdesz traktort gyűjteni akkor egyszerre háromnál többet nem fogsz találni (legalábbis nekem nem sikerült), gondolom így védekezik a játék az ellen h ne legyen egyszerre túl sok egyforma autó körülötted, ergo ne legyen unalmas... Ezért érdemes bevinni a három egymás mögé rakott trakeszt a legközelebbi nagyobb garázsba és nyomni mégegy ilyen kört. Utolsónak amúgy szinte bármilyen autót rá lehet tenni... -
-
((Piro))
tag
De hogy lehet traktorokat összekötni??

[Szerkesztve] -
jasszer
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Nem, igazából lett volna 1000 dolgom, de jó ötletnek tűnt. Képzeljétek el h mentek a belvárosban, az első traktor már jön kifele a kanyarból, az utolsó még a házak mögött, egy másik utcában jár...

-
jasszer
őstag
Kötöttetek már sorba 7 db traktort?
(kellett hozzá fél óra...)![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070126/Tractor_low_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Uez nagyobb méretben:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070126/Tractor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Skaterboy
csendes tag
válasz
üzenetére
Dehát én ott nemtudok kosarazni

-
Skaterboy
csendes tag
válasz
üzenetére
Kösz! Csak nem tudtam mert volt egy pály de ott nem lehetett de így már emlékszem még egyszer kössz!

-
Skaterboy
csendes tag
Hi!
Légyszíves mondja meg valaki, hogy hol lehet kosarazni??
-
Wade #3
csendes tag
válasz
KisBundi
üzenetére
1. Hogy érted, hogy nézzek körül?
2. Hát már 2 napja várok, már bementem a Caligulába is, és semmi. A térképen sincs semmi... Csak a piros S - az ugye a motorsuli....
- semmi több. Na mind1, ötleteket még várok.
Ui.: Ugye a feladat azzal kezdődik, hogyha megszerzem a kártyát azt mondja Woozie, hogy csörgessem meg ha megvan... -
Wade #3
csendes tag
Help me! Van egy feladat amikor egy krupiétól el kell venni a belépő kártyát... Elmentem hozzá jót ***tunk és annyira megszeretett hogy odaadta a lakáskulcsot. Bementem a házba elloptam kártyát és... Ezután semmilyen feladatot nem kapok. Már a csajszit is kinyírtam hogy ne legyen bizonyíték, de a házba sem tudok már visszamenni. De emlékszem hogy a kártyát elloptam a házból! Nem kapok több küldetést!!!! Segítség!

-
peterszky
őstag
-
Racecam
nagyúr
Takarítottam.
kilokenyér állítsd le magad! -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Már mind1...

-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy elmegyek OG-hez és felveszem tőle az 1. küldetést,mikor menni kell a partra. odamegyek a DJ-hez Y-t nyomok mikor megjelenik a dialógus,de ez után nem történik semmi..tudtommal tovább kéne lépnie 1 táncos részre,de nem történik meg...5letek ? 1.01 patch fent van
u.i.:Nem hiszem,hogy jelentene valamit is,de azért ''biztonság kedvéért'' azt is megemlítem,hogy Windows Vista Business alatt tolom.
[Szerkesztve] -
Babetta-X
senior tag
Szevasztok gta fanok!
Lenne egy kérdésem.. most kezdtem el játszani tovább a san andreast, régi gépen már abbahagytam, de most ujon, jobb grafikával tudom nyomni, és ezért folytatom. Igen ám de a Ketchup feader- ketchupos lökhárítónál elakadtam!
Ugyebár ez az a küldi, mikor a csákeszt kikötik az autó ablaküvegére és furikázni kell vele, míg be nem pánikol, és meg nem ered a szája. Igen ám,de az intronál,ahol CJ kiállna a garázsból, a kocsi valaminek nekiütközik és én meg csak látom a végét, meg hogy pörög a gumi,és akármeddig csinálom, így marad... értitek??szóval hozzá sem tudok nyulni mert az into..
Ujratelepitettem már, és mégsem jó.. ötletek?? -
Remington
őstag
válasz
vzsolo2225
üzenetére
figyu. ha nem sikerült akkor bizti nincs is benne
jah a vc-ben tényleg volt de nem volt nagy móka(nekem) -
-
Remington
őstag
válasz
vzsolo2225
üzenetére
sztem lehet..
de nem egyszerűbb ha kipróbálod??
-
vzsolo2225
tag
válasz
vzsolo2225
üzenetére
Up....

-
vzsolo2225
tag
válasz
vzsolo2225
üzenetére
UP!
-
vzsolo2225
tag
Hy!
A San Andreasban lehet buszozni, mint a Vice Cityben volt, hogy, a megállóban felszállnak az emberek? -
Darth Mumus
tag
Ha van ilyen fent említett mentése valakinek akkor az légyszi küldje már el nekem is e-mailben.
-
rup1u5
nagyúr
basszus!
most nézem, hogy csalásokkal nem lehet 100%ra kijátszani a játékot
ez szopás.
egyszer már majdnem teljesen végignyomtam cheat-ek nélkül csak aztán elveszett a mentett állás reinstallnál.
simán nincs kedvem végignyomni megint az egészet, mert az hónapokba tellik.
Ha van valakinek egy 90egynéhány %os mentése, ahol még meg kell kűzdeni a területekért és van még néhány küldetés hátra az küldje el nekem mélben!
-
siofok
őstag
sziasztok honnan tudnák 100%-os mentést szerezni hozzá?
alőre is köszi -
Truth
csendes tag
Én nagyon bírtam a játékot csak még kellet volna hozzá a hot caffe is.

-
Darth Mumus
tag
válasz
üzenetére
Köszi!!!!!!!!!!!!!4
Asszem most egy darabig furivá változik a játék
-
addikt
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Nem tudok róla, de itt nézdd meg: [link]
-
Darth Mumus
tag
válasz
üzenetére
Hát akkor megnyugodtam.(nincs valami kód amivel lehet fejleszteni a tüdők?
) -
addikt
válasz
Darth Mumus
üzenetére
nem, nem ezek lesznek túlnyomó részt. Inkább sport kocsik.

-
Darth Mumus
tag
válasz
üzenetére
Azt én is észrevettem se hogy a nyagyvárosokban túlnyomó részt ezek legyenek?...
(mármint a 2. szigeten) -
addikt
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Hát vannak helyek ahol falusi / tanyasi autók járnak

-
Darth Mumus
tag
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Ezek szerint ha én most fognám magam és 2 órán keresztúl föl le merülgetnék a tengerben akkor elég lenne a tüdeje mérete?

-
Darth Mumus
tag
válasz
üzenetére
Ezt a baromságot!A harmadik szigeten pedig roncs autókkal fognak közlekedni az emberek?
-
addikt
válasz
Darth Mumus
üzenetére
így van megírva

-
Darth Mumus
tag
Az hogy lehet hogy az első szigeten a nagyvárosban sokkal jobb autók vannak mint a második szigeten szintén a nagyvárosban?Ez nekem van csak így vagy így van megírva?
-
Darth Mumus
tag
válasz
.:Richie:.
üzenetére
Akkor ezek szerint unjam el az életemet egy küldetésért ill azért hogy nőjjön a tüdőkapacitásom
Nem túl jól tervezték akkor ezt meg 
-
tag
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Nem gyúrni kell, nem futni kell, hanem úszni kell a víz alatt sokat, hogy nőjjön a tüdőkapacításod.
-
Darth Mumus
tag
válasz
üzenetére
De hát már teljesen kigyúrtam a pacákot! Lehet hogy futtatni kell vagy bicikliztetni?
Nem tudom. Szerintem az csak arra jó hogy lefoggyon mert kb 2 másodpercenként megy le sz a valami. -
addikt
válasz
Darth Mumus
üzenetére

Szerintem az az, hogy kezdj el gyúrni és ha kitágúlt eléggé a tüdőd akkor megcsinálhatod a küldetést.
Legalábbis van ilyen.
-
Darth Mumus
tag
Ja és valamelyik küldetésnél azt írja ki hogy valami ha jól értelmeztem olyan búvárkodó valamiből nincs elég és ezért nem csinálhatom meg a küldetést. Ilyet hol lehet szerezni?
-
Darth Mumus
tag
válasz
üzenetére
Köszi majd megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Star Citizen
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előszöris, most esett le nekem, hogy minden mentésnél kiírja a game, hogy cheateltem, és nem ajánlott elmenteni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Hangar/8780/gta_sa/images/sa_flatbed.jpg)

- semmi több. Na mind1, ötleteket még várok.