Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
mint visszaolvastam, nem ám újra kell tenni a játékot a kib@szott E gomb funkció miatt??? olvastam AMD power kollégának is hasonló gondja van/volt.... óóóó, hogy mééé menne minden simán
-
C.Brigante
veterán
(#10824) pls valaki reagáljon az E betús problémámra mert felvágom az ereimet, gondolom ezt egyikőtök sem akarja....
-
C.Brigante
veterán
hogy látszik már a vér ha átmegyek a hülyén
ja, meg lenne egy kérdésem, feltettema z új peccset, de az e betű felejtős lett, hogyan lehet a használati E gombot aktiválni, látom konzolt mutat már, van erre megoldás?
-
C.Brigante
veterán
srácok, hogyan tudom az internetes csajozást felgyorsítani? arra gondolok mikor a date-eket beadja (kis szív) tök ritka
-
C.Brigante
veterán
181-es forceware drivert prószálta vki?
-
C.Brigante
veterán
válasz
-=Sziszi=- #7554 üzenetére
és Athomi köszi szépen!!!
nem tudom voltatok e már new yorkban... én voltam már párszor és jó nézni, ahogy a játékban próbálnak figyelni a legkisebb részletre is kicsit másképp persze....
-
C.Brigante
veterán
hali, srácok az itt [link] leírt csíteket melyik résznél kell beírni? thx
-
C.Brigante
veterán
nem is tudtam, hogy taxi-t hivatalosan is lehet használni, el akartam lopni aztán beült jófiú módjára és fizettem a fuvarért.. LOÁÁÁL Cab Driver
-
C.Brigante
veterán
sajna a probléma ott kezdődik a konfigodnál, hogy rosszul variáltad a HW-ket, a vga-d erősebb mint a procid.. ez így nem klappol. Intelt kell venni mert ők értenek a k*bszott procikhoz! Ha csak játszol vegyél E8500 vagy E8400-et ha renderelni vagy hasonló dolgokat is szoktál akkor Q**** . AMD-t meg próbáld meg elfelejteni.
-
C.Brigante
veterán
azé kiváncsi lennék melyik VGA-n megy röccenés mentesen...
ennek a játéknak kurva nagy a vga memória igénye...
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
Hali, most kezdtem el tolni a gémet, sztem makulátlan, hájjal kenegetne szinte a játék készítői
egy kérdésem lenne, másnak is beszaggat néha ha gyorsan megy a kocsival vagy csak nekem? a cinfigom sztem nem kevés neki, szép minden benne és csak akkor csinálja ha gyorsan megyek...
Config: Q6600@3000Mhz, 8800GT 512, 2giga ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest