- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #34086 üzenetére
Nemtom, nekem DvD -s verzióm van (nO CD Crack -el)
Am. a telepítés menete: " Extract all files to the main GTA folder." - van a .rar -on belül egy "readme.txt"
(amit kell. felűlírni arra katt másolás közbe!)1.0.4.0 -a kell neki, de nálam megy 1.0.7.0 -án is tökéletesen !
(eszméletlen szép a grafika!)(ajánlott a teljes Game könyvtárról másolatot csinálni - nekem külső HDD-n megvan még1x az "eredeti" könyvtár / game)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Puma K #34080 üzenetére
Sajnos nekem 1.07 patch van telepítve így sajnos nem fut ez a remek MOD , de EZ kitünően fut !
Viszont az AB , RivaTuner , HWiNFO -s kijelzés az már nem műkődik vele , (Video-t se tudok készíteni ezzel)
Mit lehet / kell csinálni, hogy menjem, mint a MOD nélkül a kijelzés / Video készítés ?L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Puma K #34060 üzenetére
Megvan az eredmény nVidia Experience által ajánlott Grafikai beáll. és általam megadodd beáll. -al is !
(sok különbség nincs a 2 közt)nVidia Experience:
Statisztikás
Átlag FPS: 64.61
Idôtartam: 37.26 msp
CPU használat: 34%
Rendszer memória használat: 45%
Video memória használat: 56%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Nagyon magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x16
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 75
Tárgyláthatóság: 75Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: NVIDIA GeForce GTX 770
Video Driver verzió: 327.23
Hang Adapter: LG TV-1 (NVIDIA High Definition Audio)
AMD FX(tm)-8350 Eight-Core ProcessorID: Benchmark.cli
Saját beáll.
Statisztikás
Átlag FPS: 64.55
Idôtartam: 37.18 msp
CPU használat: 34%
Rendszer memória használat: 46%
Video memória használat: 68%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Nagyon magas
Visszatükrözôdés: Nagyon magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x16
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 100
Tárgyláthatóság: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: NVIDIA GeForce GTX 770
Video Driver verzió: 327.23
Hang Adapter: LG TV-1 (NVIDIA High Definition Audio)
AMD FX(tm)-8350 Eight-Core ProcessorID: Benchmark.cli
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #34063 üzenetére
Megvan !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
cyberkind #34057 üzenetére
Igen az a progim van , de valamit nagyon nem jól csinálok, mert nem listázza, ha meg állitgatom akkor 1 sorba írna ki mindent és 3/4 -ét nem is látom a kiírásnak
jólenne tudni a program megfelelő beállítását.
olvastam darky@ cikkét is logouton , de erről a progiról sokat nem írnak.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
cyberkind #34055 üzenetére
1.7 es patch van telepítve
Én az Experience által optimális beáll. Használom.
A lényeg, hogy semmi probléma a játékkal élmény / egyéb szempontból (nem akad / semmi gond vele)
FPS nekem mind1 , hogy 50 vagy 75 vagy 100+
Lényeg , hogy megy minden ahogy kell ! (ez az FPS dolog részemről csak kiváncsiság volt)Viszont van egy problémám , mert ezzel a progival a GPU % és FPS -en kivül a CPU adatait nem tudom kilistázni gamek közbe... (MSI AB. , RiivaTuner , HWiNFO)
Ha jól emlékszem, most mobilról vagyok.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #34040 üzenetére
BIG Thanks !
Perfect fut DvD nélkül !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #34038 üzenetére
Jólenne "ha" megtalálnám, de a témába csak ezt találtam..
[link]
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #34036 üzenetére
és az a crack (ha használva van) akkor nem kéri a DvD -t ?
(nekemis a szép díszdobozos verzió van...) és zavar, hogy kell neki a DvD
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Valaki használta ezt a cumót ? [link]
Nálam sajna nem megy... vagy ez csak "warez" verzióra jó ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #33915 üzenetére
Nem találtam kb. semmit
(vagy nem jól kerestem)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #33912 üzenetére
sorry azt benéztem, mert az amivel nem tudok gamelni,.... az a "Liberty City" rész
(külön lekell tölteni / megvenni, mert az egy kieg.? vagy mi is pontosan? )LaciCRM : köszi, megnézem majd !
L
-
MaxxDamage
félisten
Multit, hogy lehet gamelni a GTA 4 -el PC -n ? (ha lehet)
Sajnos nekem leakar tölteni valamit (amit elötte megkéne venni MS pontért ha jól veszem ki...)
Magyarul az alapgame nem tartalmazza a Multit , és megkellene venni?L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ebeni95 #33894 üzenetére
Én letöltöttem ezt a 2 patchet: (elötte énis csináltam mindent, de semmi... még Social Club-ot is külön raktam fel, de nem volt megoldás !)
Grand Theft Auto 4 v1.0.6.0 Patch
Grand Theft Auto 4 v1.0.7.0 PatchFelraktam , aztán bejött indításnál (GTA4 ikonja) a Social és beírtam az adatokat (email & password) majd Play (Online) bejelentkezett , elfogadta , és indult a Game !
Az a lényeg, ha előjön a Social -os bejelentkezési ablak akkor jónak kéne lennie !
Am. nem értem, hogy alapból telepítést követően miért kell ezekkel a dolgokkal sz**kodni !?
(Eredeti a game!)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
JoolsNOS #33882 üzenetére
Igen GTX770 bírja amit bírnia kell !
Volt i7 -em (Lenovo IdeaPad Y580 - Noti , Logout bejegyzéseim közt megtalálható)
Semmi gondom nemvolt vele, amit próbáltam gamek, minden ment rajt gond nélkül! (még Far Crý 3 is!)AMD FX-8350 -et ár/érték arány miatt vettem meg (+Unlocked-es CPU) i5/i7 K-s széria nagyon drága.... ígyis bőven elég a VGA-nak ez az "alapozás" (remélem)
L
-
MaxxDamage
félisten
Aggasztó és demotiváló amit átélek napok óta... kb. akárhányszor telepítem mindig valami bajom van vele... most vagy megoldom / megoldjuk vagy delete azt kidobom a lemezeket / mindenét..!
Ez a jelenség / probléma (most) Telepítve a Game (hiba nemvolt...) Social Club -ot is felrakta (elvileg)
+ a gépen van még1 Rockstar Game - a Max Payne 3Mi a megoldás ? (Social Club -ot újratelepítettem, de semmi javulás , törölni nem lehet a gépről !
(csak akkor ha minden mást is törlök amihez köze van!) - ezt nemkéne ! (serialokat nemlehet végtelenszer "activálni" a rendszerben....)Kép:
(ty for helping!)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bjørgersson #33846 üzenetére
Ezek az "Experience" Optimális beállításai... (jónak kéne lennie...)
cyberkind : Sajnos most nemtom megnézni hányas ver. is pontosan, de nekem úgy rémlik mintha 1db patchet se szedett volna le hozzá...
(eredeti díszdobozos pc version)
L
-
MaxxDamage
félisten
Engemis érdekelne ez a Mod -olásos téma , GTA Vice City -nél használtam utoljára ilyet... (pl. Modern Mod)
Ha valaki ráér és adna pár jó tanácsot külön P.Ü. -be azt megköszönném ! (mit s hogyan miért kb.)
Eredeti GTA4-em van (karton-díszdobozos)L
-
MaxxDamage
félisten
Én felraktam (Orig) aztán indítás és akadt mint atom... azt rájöttem, hogy a patchek kellenének rá mert az alap kicsit fail optimized... azóta simán fut a game !
5k huf -ér vettem díszdobozos (hun felírattal ellátott) verziót , megérte ?
(elötte csak a tört verzióval gameltem)L
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest