- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #16207 üzenetére
nem csak kontrollerrel tvn, úgy néz ki nálam az elrendezés h szgep-asztal felett van közvetlen a tv, és bill+egérrel kényelmetlen felfele nézni, meg arrébb vinni is ezeket, ugye akkor mar az egérpadot is el kéne költöztetni, de az sem jó mert az meg ilyen ragadós aljazatú
(#16205) remélem most már jó lesz a game nálad is
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #16182 üzenetére
Erre ("még zsidók is járkálnak az utcán") csak [Ezzel] tudok reagálni!
Egy nagy kedvencem még: [link]
(Egy másik figurát raktak be Niko helyett a zsaruk a kocsijukba, ő meg szépen eltaxizott.)Ilyennel sem gyakran találkozni (hasonlóan a limo-s képhez): [link]
/Itt az ülő mod-first person mod-native trainer lett összekeverve./[Ez] a "mod" (inkább tweak) pedig a gyalogosokra hat különösképp, de máshogy is tuningolja, szépíti a játékot.
Amúgy, szintén benne vagyok a "tiszta multi" klubban, - ha engedélyt kapok a csatlakozásra
- mert bár most nincs nálam eredeti/sem más jelleggel a játék - a múltkori csak kölcsönben volt -; igyekszem megszerezni olcsón, aztán próbálom a multit.
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #16163 üzenetére
én mostanában asik nélkül játszom, már amikor játszok =) ezt a videot csekkold
Littl Jacob-ra hasonlít a gyerek xD és még a környezet is tiszta gtas hangulatot kölcsönöz
-
bendzso
senior tag
válasz
rup1u5 #16163 üzenetére
Öten vagyunk, mert még Mariann, és én is benne vagyok a csítmentes multizásban.
Áhh nekem meg most el sem indul a gépem. Szétszedtem, mert vettem új hűtőpasztát, ventillátort, és beszereltem egy régi 40gigás hdd-t. Most meg kapcsolnám be, de meg se nyikkan. A táppal, vagy az alaplap áramellátásával lesz a baj, mert nem akarnak világítani rajta ledek. De magával az alaplappal is lehet baj. Valahogy ki lehetne próbálni, hogy ad-e a táp áramot? Mert akkor már -1 hibalehetőség. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Ja igen.... én is úgy gondolom, hogy nem lehet senkitől elvárni, hogy mod-ok meg miegyebek nélkül játszon.
Ezt lehetővé tette a fejlesztő (akárhogyis, de ez a végeremény) és én elfogadom , hogy a többség igy átszik.
Én egyfajta játék verziónak tekintem, ami semmivel sem jobb/rosszabb mint az alap.A magam részéről csak a player szelektort sajnálom, mert szerettem dagadt rockker lenni, de el vagyok nélküle is. Tulajdonképpen csak a videok miatt volt jelentősége.
Az a baj, hogy a kezdeti lelkesedés elszállt, és ebben nem kis szerepe volt a csitterkedés elterjedésének ami még RANKED módban is tapasztalható volt.
Sokáig nem játszottam, vagy csak egyedül, vagy csak LAN-ban családtagokkal.
Tulajdonképp csak azért indítom el a játékot, mert még nem sikerült eladni a GTX285-öt, amit csak a GTA4 miatt vettem és felidézem a régi szép emlékeke Mariannal és a többiekkel... meg olyan szép...hmm... nem sok jövőt jósolok "rup1u5" kezdeményezésének, de ha van időm szivesen elmegyek csitter-free modba játszani.
(bocs mindenkitől) -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Jelentkezem.... bár nagyon ritkán játszom.
Tegnap kipróbáltam az 1.0.4 verziót. De csak LAN-ban free módban
Kicsit elkeserítő amit tapasztaltam. A konfigom Q9550@4.0Ghz + GTX285 + 4GB RAM
Általában a játék a 60fps körül megy, de ködben vagy esőben néha olyan mértékben beszaggat, hogy szinte játszhatatlan volt.
Ok... legyen mindig jó idő, de azért ez mégsem járja, milyen konfigon menne jól?Van egy olyan érzésem 1 hónapnyi szünet után, hogy bizonyos dolgok megváltoztak.
Az autok könyebben írányíthatók, viszont borulékonyak lettek. (főleg a rendőrautok)
Nem nagyon ismerem a "várost" de mintha lenne néhény változás, volt ahol tudtam használni tüzlétrát, fel tudtam menni a múzeum tetejére és be tudtam menni néhány házba is.
(ez régen is igy volt?)
***Mivel csak egyedül játszottam, a renderőkkel szórakoztam.
Csak be kell szálni egy tüzoltó autóba lekoccolni egy rendőrautót és 5-6 os körözésig túlélni. Vicces ahogy falnak rohannak, meg beugrálnak a tengerbe.A másik minimalusta szórakozás a tüzlétrák használata (oda kell vinni egy teherautot a legtöbbjéhez hogy elérhető legyen), ettől egy picivel jobb a gördeszka páélyák felfedezése motorral.
Jó ötletnek tartanám célokat kitüzni és csak az alapjátékkal (nem akarom írni hogy csitmentesen) megvalósítani.
Nekem az olyan eccerű' dolgok is megfelelnek mint beleszállni egy HELLER toronyba...
vagy ha van 2 csapat akkor X-ből Y-ba eljutni úgy hogy közben lehet egymást nyirmi, de békésen is ok. (van ilyen játék menet, de én FREE-be játszanám saját szabályokkal) -
CsíkosMókus
aktív tag
-
bendzso
senior tag
válasz
rup1u5 #16143 üzenetére
Én benne lennék ebben a tag nélküli dologban, még régesrég volt erre egy kisérlet, nem tudom, hogy te benne voltál-e, de Vahur nevére még emlékszem.
Ha összejön egy ilyen dolog, akkor pls szólj, mert én is vágyódom egy ilyenre. Mondjuk pont 5-én reggel utazok el 3 hétre.
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #16013 üzenetére
Köszönöm az infót!
- Először, úgyis a videókártya jön, ha jön... - Aztán a proci. Legalább, jó tudni, merre érdemes keresgélni. (E8600-at akartam valamikor e helyett, de rájöttem az aztán valóban nem jelentene túl nagy előrelépést...) Kéne egy olyan gép-hardver, amire ki van írva: "Vegye meg, mert GTA4 kompatibilis!"
-
Baboon
senior tag
válasz
rup1u5 #15970 üzenetére
Én sem úgy értettem hanem hogy ronda a játék és még pénzt is ölök a fejlesztésbe
De amúgy annyira nem vészes.
még 1 kérdés. én nem akarom a kocsinál folyamatosan egérrel korrigálni a kamerát. van vmi mod ami megoldja hogy egy kézifékes farolásnál de a kocsim elejét nézzem 500m-en át? -
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #15814 üzenetére
tied is g92 512mb edition volt? en akkor szerettem ebbe az xfxbe bele mikor lattam az elso tesztet rola :d akkora tuningpotencialal rendelkezik, a teszt utan sokkal tobb pontot kapott 3dmark2k6ban 2 magon nálam mint ott 4en
mikor még nem volt kaphato itt mgyon nemetbol akartam megrendelni :d sokat filoztam rajta, es mire elszantam magamat mar kaphato is volt kis hazankban, nagyon bestbuy volt ez nekem
)
na meg még most is, nincs olyan nv vga amiert lecserelnem!
felraktam ide, innet lehuzhatjatok ;) vistan megy e ezt nemtom, de vista sux, ott a jatekoknak is tobb kakao kell :s
(#15816) Robi86 installos, mar picit regota megvan uh lehet van ebbol ujabb verzio is, es igen van leirasa
ez a mod amugy egy ilyen optimalizacionak is tekintheto, olvastam vhol h ez alapjan keszult a warhead is, tenyleg vki crysis wars multi?
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #15419 üzenetére
Köszönöm az immár többedikre hangsúlyozott, épületes kritikát...
mellesleg, az esti képek esti képek, tehát sötét árnyalatúak. Az egyik kép kilátó-távcsövön készült, a többi nem. Szerintem, ha használja valaki a Firefox v. Explorer beépített böngészői képközelítést, akkor lát is valamit belőlük (a lényeget)... arról nem tehetek, hogy az emberek többsége őskori módszereket használ a képek megtekintéséhez, aztán nekem jön "kőbunkóval".
Azért, legyen szíves mindenki összehasonlítani ezt (a kép, ugyebár nappali időszakban készült, tehát nincs esti háttér..., de továbbra is érdemes az egérrel a "ráközelítés-gombra" menni - ld. itt, az Explorerben[link], az a kis aranyos + gomb, vagy Firefoxban szintén meg lehet csinálni...):
[link]és ezt (az általatok preferált grafikai beállítás):
[link]Melyik életszerűbb? Hadd, ne magyarázzam. Lehet, hogy az elsőn nagyobb a fényerő, aláírom, de nem képregénnyel szeretnék játszani...
Akinek "füle van, hallja meg", akinek meg "szeme, az lássa".
Egy kis érdekesség. Mellesleg, látom, holott nem vagyok denevér:
[link]Bár, már úgyis kezd tárgytalan lenni a dolog, mert nem igazán fogok már képet linkelni, tekintve, hogy végigvittem. A Multiplayerhez meg már nincs akkora affinitásom.
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #15394 üzenetére
Érdekes, egyébként... nekem jött két üldözős jelenet is, miután lenyírtam a zsarut, most meg már csak a "Hitman" van a térképen, semmi más... nem tudom befejezni
(Ill. várom Roman esküvőjét.)
Amúgy, azt írták honlapokon, hogyha nem a zsarut nyírod, nem ad plusz küldetést, s alapvetően, az eseményszálhoz nincs köze ahhoz, hogy melyik "távozik". -
TTomax
félisten
válasz
rup1u5 #15183 üzenetére
Hát nem tudom,de itt egy teszt arrol mennyire nem számit a memoria mennyiség...
Statistics
Average FPS: 49.60
Duration: 37.30 sec
CPU Usage: 68%
System memory usage: 61%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4850 X2
Video Driver version: 8.14.10.662
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz (3.6GHz)File ID: benchmark.cli
És akkor ez kb igy néz ki...
-
bendzso
senior tag
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #15061 üzenetére
Pont tegnap akartam neked írni, hogy nem multizunk-e egyet erre látom, hogy a "a dish served cold"-ot csinálod és csodálkoztam is, hogy hogyhogy, de akkor ezek szerint te még tényleg csak most pörgetted ki. Hát innentől jönnek a vadászgatós, gyüjtögetős feladatok.
puttputt: Ez tényleg screenshot? A kocsik meg a napellenzők is mások mint a játékban, ennyire bele tudtál nyúlni?
Źşë': Húbakker, nem gyenge elolvasni amit írtál.
Volt itt anno egy gyerek (régebbiek biztosan emlékeznek még rá) aki hasonló módon írt, megizzadtunk vele.
Amúgy nálad az volt a baromi furcsa, hogy a játékhangokat hallottam csak téged nem. Hallottam ahogy kerget a rendőr meg lő rád!
-
TTomax
félisten
válasz
rup1u5 #15005 üzenetére
A hiba kivételesen nem a GTA4-ben vagy a Win7-ben volt... valaki az elmult egy hétben lenullázta a router,és hiába volt a kiosztott IP-m DMZ-ben.A firewall be volt kapcsolva,továbbá a ismeretlen befelé tapogatozás is le volt tiltva... ahogy innen kivettem a pipát loginolt a live acc... mindig is tudtam az MS a legnagyobb virusgyártó...
Jahm az a rohadt cheater azota is ott nyomul... pedig párszor ki-be lépkedtem de semmi...a heliversennyel nem tud mit kezdeni,csak az nekem nem nagyon fekszik... amugy én is nagyon élveztem a multit,kezdtem volna belejönni...
-
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #14959 üzenetére
Nagyon helyes!
Akkor lesz baj, ha Mariann is ilyeneket ír majd
puttputt: eszembejutott, hogy a Sprite (alias "Sprunk") reklámok helyére simán jó lenne a Soproni reklám...nagyon örülnék neki
No meg mennyivel szebb lenne a világ, ha a mindenféle cukrozott tartósítószerezett löttyök helyett sört innának az emberek. Változtassunk az amcsik szokásain
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14955 üzenetére
Ilyeneket nem merek betenni, mert annyi a realisztikának, a külföldi "kolegák" meg kinyírnának
Esetleg privátban megpróbálkozok még vele, ha elkészülök.
(Nem olyan sok ám, de pár napba beletelik... sztem. max 1 hét és tudom őket küldeni)
OK a vészhelyzet is, csak a Dr. House most megy, ill. arra találtam FOX tvspot-ot is
Lesz egy nagyon tuti rendőrös is (NYPD) a LAPD reklám helyett. Az Obama ugye már kész van, az elérhető valahonnan a neten... -
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #14933 üzenetére
Jólvan, bánatomban iszom, mert hülyeséget csináltam amit már meg is bántam, de mostmár ez van, majd lesz valami, legalább a sör megmaradt nekem
(#14929) Mariann294: a Borsodit nem szeretem xD
Źşë': Na ez meg a másik amitől néha szentségelek. Lehet hogy túlságosan valósághűre sikerült ez, mivel a valódi utakon sem tud normálisan közlekedni az autósok többsége, csak bénáznak, de ami a gta-ban van...Hát néha fogják magukat, és a híd közepén elkezdenek szlalomozni...persze pont mikor mögéjük érek
Ennél még Bp-n a belvárosban péntek délután is könnyebben lehet haladni -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14918 üzenetére
Ehhez vonatkozóan: [link] találtam és alakítgattam egy jó kis ped-scriptet, ami nem csak megnöveli a ped-ek sűrűségét, aktivitását, hanem életszerűbbé is teszi őket...
Egyelőre tesztelgetem, ha kész, felküldöm.
Azt sikerült már elérni, hogy nem ugranak a kocsik elé a zebránál a gyalogosok, meg nem rohangálnak a kocsik közt, hanem szépen kivárják a sorukat, stb.rup1u5: Gondolom, adtál neki "életbiztosítást"
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #14844 üzenetére
Életemben nem versenyeztem helikopterrel. Tegnap volt az első ilyen versenyem (ráadásul ranked), annyira telibekentem egy házsarkot, hogy csak úgy ömlött a füst a gépemből. Másodszorra már ügyesebb voltam, a repülőtéren induló körversenyen nyomtuk, simán első is voltam majd a második kör végén (továbbra is első helyen) a kifutópálya bevezetőfényeit úgy elkaptam, hogy felrobbant a gépem.
) Ekkora akkora fejem lett, hogy ki kellett mennem a szobából, hogy elférjen...
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14794 üzenetére
Én fix, hogy nem rakok Win7-et a véglegesig... addig nyüglődöm a Vista-val, bár az optimum az XP lenne, tudom. - csak nincs hangulatom emiatt bizgerálni.
Nem lenne rossz, ha elküldenéd - akár priviben - rup1u5! Nagyon megköszönném, ahogy az eddigi magyarázatot is. Igen..., sejtettem, hogy valami ilyesmi, az "Om" miatt, de nem mertem hülyeséget írni... abban biztos lettem, hogy keleti és ónyelv /ld. mint ge'ez/ -- bocs, hogy ezzel nyaggatlak, csak foglalkozom antik/kihalt nyelvekkel, több írásom is van már róla, ne haragudj, hogy "ide rángattam"
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14790 üzenetére
Sok múlik a videódriveren is... most úgy tűnik, a legújabb ATI-s "csoda" lassít rajta, nálam is...már néha beszaggat, persze nem vészes.
(Most megcsináltam két küldit gyorsütemben
majd jönnek még a képek tőlem is!)
Rup1u5: És mit jelent, ill. milyen nyelven van?Az a '3'-as szerű hasonlít az ge'ez-hez, amúgy, nem tudom... vietnámi...?
-
-
Geryson
addikt
válasz
rup1u5 #14592 üzenetére
Most azt mondod, hogy észrevehetetlen, na de amikor én már a második körömet kezdem miközben Te még csak a rajtvonaltól gyorsulsz el...
Ezek szerint össze szoktatok még röffenni egy kis versenyre, "reptéri party"-ra, "kapj el ha tudsz rendőrautóval"-ra?
Bocsi, most látom UD3P-m lesz!
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14567 üzenetére
Köszi ismét! Igazság szerint, a monitorom 12xx-nél többet amúgy sem bír, tehát értelme nem sok lenne, valóban... max. monitorcsere után
Nem tudom... jó kérdés, bár a tápra csak akkor fognám -gyanakodtam-, ha el sem indulna 500 felett, holott nem így van. Bootol ez rendesen, más progi meg el is fut vele általában, kivétel ez. "Olcsó hús" volta Hipro, de korántsem olyan gyenge, a Codegen 350 (előző) után "megváltás" -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14555 üzenetére
Nem, én sem azon nevettem, csak kissé ironikus... - a számozás és az ár... ugyebár. Valószínűleg 4870 1Gb lesz, ha lesz..., bár nekem már most is tökéletes, ez, amit 1024-ben produkál max. beállításokon.
(Igaz, nyilván nem lennének fagyásaim az új kártyával, 500 buszseb. felett sem..., ennyi bizonnyal látszódna.)
Majd lefuttatom ezt a Videókártya tesztet, kíváncsi vagyok az fps-re...
A Vista valóban nem a legtökéletesebb rendszer (hogy finom legyek) ennek a játéknak (sem), nekem is nagy nehézségek árán sikerült bekonfigurálnom olyanra, amilyen most... -
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #14555 üzenetére
Tudom, láttam, csak azt nem tudom, miért ilyen rossz a megítélése a kártyának...azért mert 3-mas számmal kezdődik?...pff
ON is van ám! Tele a tököm lassan az optimalizálatlansággal. Van olyan városrész, ahol bármilyen nagy a forgalom, akármennyire sok épület van, akármilyen zsúfoltak az utcák az én ratyi gépem hozza a 40FPS-t, máshol meg 25is alig van meg...Várható még patch? Vagy bármi? Vagy inkább a Mafia2 -t várjam?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #14547 üzenetére
kiegészítés:
...akarom mondani a 4870-nél már GDDR5
ha állandóan 4Ghz-en hajtod a procid akkor minimum egy 1gigás 4870-et javasolnék.sajnos hiába nevetsz.
bizony egy 3850 is elpicsázza elég keményen a 4650-edet.
nézd meg a PH! teszteket. És Itt egy GDDR3-as 4670 volt a 3850 ellenfele és bizony nem sok különbség van a két kártya között. Helyenként a 3850 még gyprsabb is. -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14547 üzenetére
Igen, azért sejtettem, hogy 1GB-os olyan olcsón (fél éve) tényleg "bibis" lehet...; de hogy még egy 3850-es is?
... Na jó, ezentúl legalább tudom, mire figyeljek, ha kártyát veszek... köszi az infókat!
* Remélem, sikerül majd eladnom ezt a mostanit... még fél évig csak nem lesz annyira kifutóban a széria, hogy lenullázódna az értéke.../ aztán valszeg. egy 1Gb-os 48xx széria lesz, mert tényleg sokat esett az áruk... akkoriban kétszer annyi volt, mint ez a 4650; ezért nem volt esély arra, hogy meglegyen.
Hamachi-m, Xfire-m nekem is van..., de GTA4-et még nem sikerült vele összehozni- csak mostanság kezdtem "barátkozni" ezekkel a rendszerekkel...
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #14537 üzenetére
Köszi! Igazából sosem értettem ezt a proci-vga kettőst...; hogy miből mennyi kell. Pedig rendesen beruháztam ezzel a kártyával is, meg végül is, egyelőre nem jártam rosszul, hisz ugye a jelen állás szerint 1024-nél feljebb úgysem megyek semelyik progiban, ahhoz meg még jó ez... Megfontolom ezt az ajánlatot, már ami a kártyacserét illeti - a jövőben -, szétnézek, milyenek lennének jók... Te milyet ajánlasz a procim mellé
]MONKESZ: Igen, találkoztam már egy csapat-bemutatkozóval, akik rajta vannak a project-en, de azt írták, hogy mivel rengeteg a szöveg, a taglétszámukat és idejüket figyelembe véve olyan 2070-re végeznének is
-
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #14482 üzenetére
mert minket nem ismersz (innen a ph rol az osszes embert..)?!
en szemely szerint biztos h kikapcsoltam volna, ha meg nagyon unom magam akk elmek arrol a szerorol, es hagylak titeket nyugodtan jaccani...
most kb uulyan embereknek tekintesz minket asisokat, mint a rendes csitereket, kossz
am reszemrol tema lezarva ennyi, elkovetkezendo hszek szamomra offnak tekinthetok -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #14465 üzenetére
Hát nem mindenkinél jön össz látod..
Én nem csaltam,legfeljebb ha már nagyon untam magam akkor odavarázsoltam vmi érdekes kocsit és irány a hinta...
Bár elég gáz.Ahhoz hogy visszatudd hozni a rég multi hangulatot ahhoz kikéne venni a trainert és a spawnosat is.Mert pl ha felborulok akkor nem azt fogom csinálni hogy megkérdezek valakit hogy felpöckölne-e hanem megnyomok egy gombot és már is gurulhatok tovább...értitek.
FSB is ugye nagyon rühelli a csiteket felvetettem neki is h lenne e kedve csit nélküli esthez és hogy mikor de egyszerüen nem válaszo.... -
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #14465 üzenetére
hát figyuzz, mindenki maga dontse el h mit csinal, ahogy latom te is rauntal, hat jo, hagyd abba, temesd el a jatekot, en nem azert irtam mert zavart az h leirtad a bajod... ez szimpla kommunikacio..
ha lelotelek is valszeg elnezest kertem, maci meg gondolom beragott a bunko beszolasodra tegnap (kapcsold ki a mikit! majd a te lágy hangodra leszek kivancsi ilyenkor) kedvesebben is meglehetett volna fogalmazni...
és ahogy Imi Csabi is irta megkene tanulni kulonbseget tenni funolok es gerinctelen emberek kozott, akik mas karara orvendenek...
nagyon sajnalom h ez az allaspontod, de te sem szoltal h na bassz*tok meg ne hasznaljatok mar a csitet, legalabb ma nem mert en benn vok?! volt ilyen? nem! tod nema gyereknek anyja sem erti a szavat
Free mod ill Party mod arrol nevezetes h az emberek jol erezzek magukat nem pedig 1mas b*szogatasarol, am meg mindenki hasznalt vmit max 2en nem...
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #14460 üzenetére
de most nemazert, nem tdm vagy ffa volt h lodozzel barkit, kib*szas amugy is ha vkit kinyirsz freeben szvsz (en legalabb is nem veszem jo neven ha vki lelo ha epp vmit veghez akarok vinni
es ezzel csak lelassit, mert mashova spawnolok a kocsim is elveszik es stb.), ha elofordul veletlen en elnezest kerek mert nem volt tervben
MS74hu nagyon jó volt tegnapi Heli Gladiator Fight !
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest